Buying Tramadol In Canada Tramadol Online Texas Tramadol Online Overnight Fedex Order Tramadol Online Legally Buy Cheap Tramadol 100Mg Online
Kane er i storform om dagen og vår kaptein denne runden. Foto: Shutterstock.com

FPL: Kapteinsvalg GW30

Den mye omtalte blankrunden i gameweek 30 står nå for tur. Kun fire kamper skal spilles, da mange kamper er utsatt på grunn av FA-cupen som også spilles denne helgen. Det sier seg selv av kapteinsutvalget blir noe magert, men vi har funnet frem fem kandidater der én mann skiller seg sterkt ut. Første kamp i GW 30 spilles allerede i kveld, så husk fristen kl. 1930.

Kane er i fantastisk form om dagen og et soleklart kapteinsvalg denne runden. Foto: Shutterstock.com
Harry Kane (12.4) Tottenham (West Ham H)

Rundens klart beste valg som kaptein er formspiller Harry Kane. Han har scoret i fire kamper på rad og er i veldig god form. Tottenham møter et West Ham-lag som måtte spille 120 minutter mot Sevilla i europacup sent torsdag kveld. En Kane i form kan virkelig skape trøbbel for litt slitne West-Ham-ben søndag kveld. Med mindre du må ta store sjanser for å klatre i diverse ligaer bør Kane velges som kaptein denne runden. Vårt klare førstevalg.

Raul Jimenez (7.6) Wolves (Leeds H)

En annen spiss som kan levere denne runden er Raul Jimenez. Mexicaneren hadde en litt tam periode før han fikk seg en nettkjenning mot Watford i forrige hjemmekamp. Wolves på Molineux er klare favoritter mot Leeds som fortsatt lekker bakover. Det bør by seg muligheter for hjemmelaget i denne kampen, og da kan fort spydspissen og straffetaker Jimenez få med seg noe fra denne kampen.

Alexandre Lacazette (8.4) Arsenal (Aston Villa B)

Franskmannen har levert godt den siste tiden på topp for solide Arsenal. Sjelden de store poengsummene for Lacazette, men drar gjerne med seg et målpoeng eller to. En scoring og fem assist på de siste seks kampene. Ingen lett match mot et Aston Villa som varierer i prestasjonene, men Arsenal som jakter fjerdeplassen og Champions League-spill neste sesong skal være favoritter.

Dejan Kulusevski (6.2) Tottenham (West Ham H)

Svensken fortsetter å dra med seg målpoeng i de fleste kampene han spiller. Fire strake matcher med enten scoring eller assist har det nå blitt, og vingen er mye involvert når Tottenham angriper. Mange sitter nok med rekkekamerat Heung-Min Son (10.9) som også kan vurderes som kaptein, men sør-koreaneren har ikke vist like god form de siste rundene som sin svenske kollega.

Ivan Toney (6.6) Brentford (Leicester B)

Hele fem mål på de to siste kampene for Brentfords main man på topp. Riktignok har tre av disse vært straffespark, men likevel er det imponerende av Toney. Leicester med bortekamp torsdag kveld i Frankrike vil nok kunne kjenne på følgene av et hektisk kampprogram. Ikke umulig at Toney fortsetter å sette baller i nettet denne helgen også.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker