Can You Get Tramadol Online Legally Cheapest Tramadol Online Rx Tramadol Tramadol Ultram Online Order Cheap Tramadol Online Get Tramadol Prescription Online

FPL: Rundens lag GW 29

Ny dobbeltrunde på trappene, og det er mange gode kamper i vente! Rundens lag domineres naturlig nok av Tottenham, Liverpool og Arsenal som alle har to kamper. Det er høye forventninger til spillere fra nevnte lag, og vi tror mange vil levere stort. Husk fristen kl. 12.00 på lørdag. Lykke til!

Keeper

Aaron Ramsdale (5.1) Arsenal (Leicester H, Liverpool H)

Arsenal med fire strake seiere, og er nå klar favoritt til den viktige fjerdeplassen i Premier League. Har sett veldig gode ut den siste tiden. Vi må ha en keeper med to kamper, og vil helst ikke bruke en Tottenham- eller Liverpoolplass på målvakten. Valget faller derfor på Arsenals gode sisteskanse, som i hvert fall bør plukke med seg noen redningspoeng og kanskje også en clean sheet hjemme mot Leicester.

Forsvar

Matt Doherty (4.7) Tottenham (Manchester United B, Brighton B)

Gode, gamle Matt Doherty er endelig tilbake som den produktive fantasyspilleren han var for Wolverhampton! Har en ekstremt offensiv rolle på høyre vingback i Contes lag, og opererer svært mye foran motstanders mål. Det har resultert i utrolige 32 poeng på de to siste kampene. Vil tro han er sikker i laget med den leveransen de siste rundene. Koster knapt noen ting og er et ypperlig valg på forsvarsplass denne runden.

Trent Alexander-Arnold (8.5) Liverpool (Brighton B, Arsenal B)

Playmakeren på høyrebacken til Liverpool har holdt nullen i sine fire siste ligakamper. Dro i tillegg med seg en assist og 3 bonus i forrige match mot West Ham. Er nå oppe i totalt 11 assist og 2 scoringer. 174 poeng har TAA, og mer skal det bli i denne rundens dobbel. Bankers i laget.

Andrew Robertson (7.2) Liverpool (Brighton B, Arsenal B)

Backkamerat Robertson får også plass på rundens lag. Har 19 poeng på sine to siste kamper og virker å være i slag. I likhet med TAA er det en veldig høyt tak på den poengsummen Robertson ender opp med denne runden. Møter riktignok kvalifisert motstand i Brighton og Arsenal, men et Liverpool som jakter Manchester City forventes å levere her også.

Midtbane

Mohamed Salah (13.2) Liverpool (Brighton B, Arsenal B)

Liten grunn til å argumentere for hvorfor Salah i en dobbeltrunde skal med på rundens lag. Tallene hans taler for seg selv. 30 målpoeng i serien så langt. Blir nok kapteinet eller trippelkapteinet av de aller fleste som spiller FPL denne runden.

Bukayo Saka (6.6) Arsenal (Leicester H, Liverpool H)

En av de store formspillerne om dagen er Arsenals stjerneskudd, Bukayo Saka. 8 scoringer og 6 assist i serien så langt er flotte tall. Prestasjonene hadde nok fortjent enda mer. Har i flere matcher dominert fullstendig fremover i banen. Fin pris og to kamper gjør valget om å finne plass til Saka lett.

Dejan Kulusevski (6.1) Tottenham (Manchester United B, Brighton B)

Etter ankomsten fra Juventus har Kulusevski nå overtatt den ene offensive midtbaneplassen i Spurs fra Lucas Moura. Gode prestasjoner, 2 mål og 3 assist på de fire siste kampene lar seg høre. Har også gode underliggende tall, og er et billigere alternativ enn Heung-Min Son (10.8) som også er et svært godt valg til den kommende dobbeltrunden til Spurs.

Anthony Gordon (4.5) Everton (Wolves H, Newcaste H)

Grusom form på Everton om dagen, og det toppet seg med 0-5 borte mot Spurs. Likevel fant trener Frank Lampard grunn til å nevne den ungen vingen Anthony Gordon med rosende ord i intervjuet etter kampen. Gordon har hatt en flott utvikling denne sesongen og har også levert respektable 3 mål og 2 assist så langt. De fleste trenger et budsjettalternativ i laget sitt, og vårt valg faller på Evertons unggutt. Kan fint få med seg noe i to greie hjemmekamper denne runden.

Angrep

Harry Kane (12.3) Tottenham (Manchester United B, Brighton B)

Kane er tilbake i praktslag, og har hele 39 poeng på de fire siste kampene. Fysisk ser han sterk ut, og avslutningene er skarpe. Spurs har dog vært noe vaklende i prestasjonene (Tap mot Burnley og tap mot Middlesbrough i FA-Cupen), men toppnivået de har vist mot Everton, Leeds og Manchester City har vært imponerende. Vi satser på at de viser seg fra sin beste side i denne dobbeltrunden, og da er kaptein Kane et enkelt valg på topp.

Harry Kane er i flott form om dagen. Foto: Shutterstock.com
Alexandre Lacazette (8.3) Arsenal (Leicester H, Liverpool H)

Spydspissen til Arsenal har operert mer som en tilrettelegger enn scoringsmaskin den siste tiden, med assister i hele fire strake kamper. Poeng er poeng, og vi tar gjerne flere målgivende fra franskmannen. Mot Leicester hjemme er mulighetene gode for Arsenal som ser sterke ut for tiden. Det blir tøffere mot Liverpool, men ikke umulig at han kan få med seg noe herfra. Er også på straffer.

Chris Wood (6.7) Newcastle (Chelsea B, Everton B)

Der satt den endelig for Chris Wood! Fikk sin første scoring for Newcastle i den viktige seieren borte mot Southampton. Vi tar et lodd på at det nå har løsnet litt for den store spissen, og at scoringen har gitt han selvtillit til å finne nettmaskene på nytt denne runden. Det kan bli tøft mot Chelsea, men mot et Everton som knapt kan forsvare seg bør mulighetene være veldig gode.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker