Tramadol Prescriptions Online Tramadol For Sale Cheap Tramadol Online Pay With Mastercard Order Tramadol Us To Us Order Tramadol From China

FPL: Kapteinsvalg – GW 29

En ny stor dobbelrunde venter i GW 29! Brighton, Newcastle, Everton, Spurs, Liverpool og Arsenal har alle to kamper. Kapteinsalternativene kommer fra de tre sistnevnte. Noen åpenbare valg, som også vil bli veldig populære, men jeg har også tatt med et par alternativer for de som ønsker å diffe litt.

Frist er lørdag kl 12. Lykke til med runden!

Mohamed Salah (13,2) Liverpool (Brighton, B – Arsenal, B)

Det mest åpenbare valget, og vil nok også bli det mest populære. Det er selvfølgelig heller ikke uten grunn. Hele 28 poeng i forrige dobbel ble det på den egyptiske kongen! 3 mål siste 4 kamper nå. I denne perioden har han flest skudd, flest skudd i boks, og flest skudd på mål. Møter denne runden et Brighton som har sluppet inn 9 mål i denne perioden, pluss Arsenal, som riktignok er i god form om dagen, og kun har sluppet inn 4 i samme periode. Begge på bortebane. Forrige dobbel var nok bedre på papiret, men Liverpool har allikevel den fineste dobbelen denne runden, og Salah blir også mitt førstevalg.

28 poeng i forrige dobbel! Skal Salah bli kongen av dobbel GW 29? Foto: Shutterstock.com
Trent Alexander-Arnold (8,5) Liverpool (Brighton, B – Arsenal, B)

Har nå 30 poeng på sine 4 siste kamper, og Liverpool har holdt nullen i alle disse. Brighton er i veldig dårlig form om dagen. Slipper inn mye, og scorer også lite. Kun 3 mål på de 4 siste rundene har det blitt. Det er kun Leeds og Norwich som har færre mål i samme periode. Arsenal er som nevnt i mye bedre form, og har 7 mål i denne perioden. Liverpool kan fint holde nullen i begge disse, samtidig som TAA er så offensiv at det fort blir målpoeng og bonus i tillegg. Et spennende alternativ!

Harry Kane (12,3) Tottenham (Man United, B – Brighton, B)

Tilbake i storform nå, Kane! 39 poeng på de 4 siste rundene, takket være 5 mål og 1 assist. Av spissene på spillet har han flest skudd, flest skudd i boks, flest skudd på mål, og flest store sjanser. To veldig fine bortekamper denne runden. Først Man United, som har sluppet inn 16 mål på hjemmebane i år, og kun holdt nullen 4 ganger. Akkurat de samme tallene på hjemmebane har Brighton, som Spurs møter i kamp to. Kane kan absolutt utfordre Liverpool-gutta denne runden, og vil nok også bli et veldig populært valg.

Bukayo Saka (6,6) Arsenal (Leicester, H – Liverpool, H)

Arsenal har sett veldig bra ut i det siste, og Saka er en av grunnene til det. 4 seire på rad nå. Saka har 2 mål og 1 assist på disse kampene. Spiller alt, og er ofte involvert i det som skjer offensivt. Arsenal har ikke den beste dobbelen på papiret, med hjemmekamper mot Leicester og Liverpool. Mot førstnevnte spesielt har jeg god tro på en målrik kamp, og det er heller ikke umulig at det kan bli et målpoeng mot Liverpool, selv om den kampen naturligvis er tøff. Eid av 26,1% nå, Saka, men som kaptein vil han bli en stor diff denne runden allikevel. Kan være et alternativ for de som vil prøve noe annet enn massene.

Dejan Kulusevski (6,1) Tottenham (Man United, B – Brighton, B)

For de som virkelig vil diffe denne runden. Svensken har vært veldig god etter at han kom til London! 2 mål og 3 assist siste 4 kamper. 31 poeng i den perioden. Har 5 starter på rad nå, og virker å være sikker i dette laget. Henta av nesten 380000 før denne runden, men allikevel eid av kun 6,4%, og er en diff i seg selv fortsatt. Mange er i den situasjonen at de trenger å ta inn poeng i miniligaer nå mot slutten av sesongen. Da kan det være spennende med en ordentlig diff i en dobbelrunde. Kulusevski kan fort være et kjempevalg.

Dejan Kulusevski har vært veldig god etter at han kom til Spurs i januar. Foto: Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker