Tramadol Cheap Overnight Fedex Tramadol Purchase Uk Tramadol Overnight Delivery Mastercard Tramadol Buying Online Legal

FPL: Rundens lag – GW 28

Da er det klart for en stor fin dobbelrunde! Kun Chelsea av topplagene som har dobbel, men jeg har allikevel funnet frem til 11 spillere med to kamper, og dropper de store kanonene på rundens lag!

Frist er lørdag klokken 12.00!

Keeper

José Sá (5,3) Wolves (Crystal Palace, H – Watford, H)

Wolves har nå kun én clean sheet siste 5, men har også møtt lag som scorer en del. Sá er fortsatt, sammen med Ederson, den keeperen med flest poeng i årets FPL-sesong. Denne runden venter en dobbel mot Crystal Palace og Watford. Begge på hjemmebane. Sjansen er stor for at de holder nullen i minst én av disse. Ble en dårlig score i forrige dobbel, men denne runden fremstår allikevel Sá igjen som det beste keepervalget.

Forsvar

Conor Coady (4,8) Wolves (Crystal Palace, H – Watford, H)

Prøver en dobbel bak hos wolves denne runden. Mye er allerede nevnt under Sá. Jeg tror Wolves holder nullen i minst én av disse kampene. Ikke så ofte det blir målpoeng på Coady, men han har allikevel 2 mål denne sesongen, så muligheten er absolutt til stede. Det tryggeste valget her mtp spilletid er han også.

Antonio Rüdiger (6,1) Chelsea (Burnley, B – Norwich, B)

Chelsea fikk bekrefta dobbel gw28 i siste liten, etter at de slo ut Luton i FA-cupen i midtuka. Skal møte Burnley og Norwich. To av lagene som scorer desidert minst i ligaen. Jeg blir ikke overrasket om de holder nullen i begge disse kampene. Problemet er å finne de beste valgene mtp spilletid. Rudiger virker som det tryggeste. Spiller nok 180 her. Har også 2 mål og 3 assist i år, så se ikke bort fra at det kommer et målpoeng i tillegg. Blir populær denne runden, men det er ikke uten grunn.

Reece James (6,2) Chelsea (Burnley, B – Norwich, B)

James har vært ute med skade i lang tid nå, men har fått to innhopp i de to siste nå, og det virker sannsynlig at han er tilbake fra start denne runden. 20 poeng i de motsatte oppgjørene. Taket her er skyhøyt, og Chelsea er også et bedre lag med han på banen, og i form. Prøves!

Midtbane

Mason Mount (7,5) Chelsea (Burnley, B – Norwich, B)

Kjører en trippel Chelsea i denne dobbelrunden. Mount har også vært ute med en liten skade, men er forventa å starte denne runden. 3 mål, 1 assist og hele 24 poeng i det motsatte oppgjøret mot Norwich. Skadefri er han main man i Chelsea, og skal være et trygt og godt valg her. Med kampprogrammet fremover er disse Chelsea-spillerne også gode valg på sikt.

Joseph Willock (5,7) Newcastle (Brighton, H – Southampton, B)

Ikke et eneste målpoeng i år, før han nå endelig har funnet formen igjen. 2 mål og 1 assist på sine 3 siste nå. Hadde en forrykende form mot slutten av forrige sesong. Kan det bli noe lignende i år? Newcastle har vært veldig gode i det siste også. Nå venter en dobbel mot Brighton og Southampton. Soton har vært gode i det siste, og har 2 clean sheets på sine 2 siste. Verre er det med Brighton, som nå har sluppet inn 5 på sine 2 siste. Bl.a et 0-3 tap mot Burnley. Bør altså være en fin mulighet for Willock til å øke målpoengkontoen ytterligere, og han ser nå ut som et veldig bra valg.

Joe Willock har endelig funnet formen igjen! Foto : Shutterstock.com
Ryan Fraser (5,3) Newcastle (Brighton, H – Southampton, B)

Det blir en dobbel fra formlaget Newcastle på midten denne runden. Ikke tapt på de siste 7 kampene sine nå, og det ser ut som de skal slippe kamp om nedrykk i år. Fraser har 1 mål og 2 assist på sine 4 siste. Skal være trygg i laget, og ser meget bra ut.

Philippe Coutinho (7,4) Aston Villa (Southampton, H – Leeds, B)

Etter 2 mål og 2 assist på sine 3 første kamper, så har det nå blitt 3 blanks på rad for Coutinho. Potensielt høyt tak er det helt klart her allikevel, da de møter Southampton og Leeds denne runden. Det blir spennende å se hva et managerbytte i Leeds kan ha å si, men det vil nok ta noe tid å få tetta igjen ordentlig bakover. Over 220000 som har tatt han inn før denne runden, og eierandelen er nå oppe i 21,9%. Kan være et kapteinsalternativ, og får ihvertfall plass på dette laget.

Raphinha (6,5) Leeds (Leicester, B – Aston Villa, H)

Ikke blitt mange poeng på Raphinha i det siste, og Leeds har sett skrekkelig svake ut. 6 kamper uten seier nå, med en forferdelig målforskjell i tillegg. Det førte til at legenden Bielsa til slutt fikk sparken. Trist at det måtte ende sånn for mannen som førte Leeds tilbake til Premier League, men det var uungåelig. Nå er en ny manager på plass, amerikanske Jesse Marsch. Satser på at det kan gi en positiv effekt på Raphinha, og han prøves i en dobbel mot Leicester og Aston Villa.

Angrep

Che Adams (7,0) Southampton (Aston Villa, B – Newcastle, H)

Formspissen i Premier League om dagen. Målpoeng i 4 på rad nå, 3 mål og 1 assist. Veldig mange har gått for Broja fra samme lag, og Adams er fortsatt eid av kun 7,4%, selv om han har blitt hentet inn av 300000 før denne runden. Møter denne runden Aston Villa og Newcastle. Adams spiller alt, og det bør være gode muligheter for at han fortsetter rekken med målpoeng her. 

Raúl Jiménez (7,5) Wolves (Crystal Palace, H – Watford, H)

Startet noe overraskende på benk mot West Ham sist, men er forventa å starte igjen nå. Wolves har ikke scora mye i år, men Jimenez har ihvertfall 2 målpoeng på sine 3 siste starter, som har vært mot bedre motstand enn de har denne runden. Her venter en dobbel mot Crystal Palace og Watford. Jeg tror Wolves vinner begge disse, og mulighetene for målpoeng er fine. Wolves har også et nydelig kampprogram fremover, og kamp i blank GW 30, så en trippel herfra kan være fint.

Lykke til med runden!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker