Cheap Tramadol Online Cod Purchase Tramadol Online Cod Order Cheap Tramadol Cod Prescription Tramadol Online Tramadol To Buy Cheap Tramadol Online Overnight Usa

FPL: Kapteinsvalg GW 28

Ny dobbeltrunde i Premier League begynner denne helgen, og det er mange interessante kapteinsalternativer. Ingen skiller seg dog veldig sterkt ut, så her er kanskje tiden inne for å ta en sjanse hvis du vil klatre i venneligaen. Vi har valgt ut fem kandidater som alle har to kamper og en ypperlig mulighet til å levere en god slump poeng denne runden. Fristen er kl. 12.00 lørdag. Lykke til!

Thomas Tuchel og Chelsea står foran en veldig fin dobbel denne runden. Foto: Budaykung / Shutterstock.com
Antonio Rudiger (6.1) Chelsea (Burnley B, Norwich B)

Den tyske midtstopperen er kanskje noe overraskende på lista over anbefalte kapteinsalternativer. Men Rudiger er den mest sikre i backlinja til Chelsea, og er også en delaktig brikke i Chelseas offensive spill. Tar en del løp høyt i banen og er også en stor trussel på dødball. To mål og tre assist så langt i serien beviser dette. Når man ser motstanderne Chelsea møter i sine to kamper kan man også regne med minst en clean sheet, kanskje til og med to. Et veldig godt kapteinsvalg.

Raphinha (6.5) Leeds (Leicester B, Aston Villa H)

Marcelo Bielsa måtte ta sin hatt og gå etter 0-4 hjemme mot Tottenham forrige runde. Tapet føyde seg inn i rekken av flere stygge nederlag for Leeds. Et lyspunkt i elendigheten har vært Raphinha, selv om den enestående brasilianeren også har hatt noen poengfattige runder den siste tiden. Vi kjenner dog toppnivået til vingen, og lag som ansetter en ny trener får ofte en umiddelbar oppsving. Leeds møter to lag som har variert i prestasjonene den siste tiden og som det helt klart er mulig å skape flere sjanser på. Raphinha er også på straffer så lenge Patrick Bamford er ute. I løpet av to kamper er det gode sjanser for at brasilianeren pynter på målpoengkontoen som så langt viser ni scoringer og to assist.

Ny trener, samme gamle Raphinha? Foto: Shutterstock.com.
Romelu Lukaku (11.5) Chelsea (Burnley B, Norwich B)

High risk, high reward! Romelu Lukaku sin plass på topp for Chelsea er ikke lenger spikret, men kraftspissen har faktisk levert greit med scoringer den siste tiden med tre mål på de siste fem kampene. I en såpass fin dobbel mot to av ligaens svakest lag må Lukaku inn på lista. Har en veldig god historikk mot de antatt dårligere lagene i Premier League. Skal vi endelig få en kanonrunde fra belgieren?

Philippe Coutinho (7.4) Aston Villa (Southampton H, Leeds B)

Spennende dobbel for Aston Villa og deres nyankomne playmaker. Startet Aston Villa-karrieren med et brak før det har gått tråere med målpoengfangsten for brasilianeren. Vi tar han likevel med som et alternativ da han fint kan levere både som målscorer, og ikke minst assistere lagkameratene sine. Villa med et opptur borte mot Brighton sist, og spesielt mot Leeds bør det være fine rom å skape sjanser i for Coutinho.

Raul Jimenez (7.5) Wolves (Palace H, Watford H)

Mexicaneren er klar for en nydelig dobbeltrunde med to hjemmekamper mot antatt svakere motstand. Ble hvilt i tapet mot West Ham, men skal være klar for to kamper denne runden da det er hele fem dager mellom matchene. Fem mål og fire assist hittil denne sesongen. Har solide forutsetninger for målpoeng i begge kampene, selv om han ikke har bøttet inn scoringer denne sesongen. Likevel er det å forvente at han tegner seg på scoringslisten i løpet av runden. På straffer også.

Raul Jimenez har en alle tiders mulighet til å levere scoringer med to hjemmekamper denne runden. Foto: Fabrizio Andrea Bertani / Shutterstock.com
Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker