Tramadol Sales Cheap Tramadol Cheap Cod Order Tramadol Next Day Delivery Tramadol Overnight Mastercard Order Tramadol Cod Only Online Doctor To Prescribe Tramadol

FPL: Rundens lag GW 27

Mange dro med seg store poengsummer i den doble runden som ble fullført i går kveld. Nå venter en ny runde der tre populære lag blanker. Chelsea, Arsenal og Liverpool spiller ikke match, og derfor er det nok flere som har aktivert et Free Hit-lag. Burnley har en ny dobbel og har vist stigende form den siste tiden. Ellers har begge Manchester-lagene fine kamper, og Tottenham møter et Leeds i fritt fall. Husk fristen i kveld kl. 19.30. Lykke til!

Keeper

Nick Pope (5.4) Burnley (Palace B, Leicester H)

Burnley har endelig fått fart på sakene med to strake seiere. Har holdt nullen i fire av de seks siste. Pope har kun hentet ballen ut av nettet mot Manchester United og Liverpool siden kampen mot Newcastle i runde 15. En veldig god keeper som ofte får mange redningspoeng og bonus. Enkelt valg denne runden.

Forsvar

Joao Cancelo (7.1) Manchester City (Everton B)

Er det nå scoringen til Joao Cancelo skal komme? Mannen spiller tidvis som en offensiv midtbanespiller med fri rolle og løsner stadige skudd mot motstanders mål. Everton har variert i prestasjonene etter at Frank Lampard tok over og skal få det veldig tøft mot serielederen som søker revansje etter 2-3-tapet mot Tottenham forrige helg. Som vanlig vanskelig å velge bort den gode portugiseren i rundens lag.

Ben Mee (4.8) Burnley (Palace B, Leicester H)

Mye av den samme argumentasjonen som med kollega Nick Pope. I tillegg må det nevnes at Mee er en stor trussel på offensiv dødball, noe han nok engang viste i forrige kamp mot Tottenham. Bankers i midtforsvaret til Burnley og bankers på vårt lag denne runden.

Aymeric Laporte (5.8) Manchester City (Everton B)

På grunn av pengemangel må vi gå for dobbel City bak istedenfor en dobling på midtbanen. Det er nødvendigvis ikke så ille da City som regel er solide i de bakre rekker. Laporte er i tillegg en farlig mann på offensive dødballer og har notert seg for tre ligascoringer så langt.

Riyah Mahrez i fin form om dagen.

Midtbane

Riyad Mahrez (8.7) Manchester City (Everton B)

God form på Mahrez den siste tiden, og vingen leverte nok et sikkert straffespark mot Tottenham da han kom inn som innbytter. Vi anser det som høyst sannsynlig at han er tilbake fra start mot Everton, og når Mahrez er på banen er det som regel målpoeng å hente. En veldig fin spiller å ha denne runden, spesielt for de som er på Free Hit.

Bruno Fernandes (11.7) Manchester United (Watford H)

Uniteds portugisiske midtbanemaestro har endelig begynt å levere målpoeng som han gjorde på bestilling forrige sesong. To mål og en assist på de to siste seriekampene, og Bruno leverte også en målgivende i CL-kampen mot Atletico Madrid. Hjemme mot dumpekandidaten Watford har United svært gode forutsetninger for å levere en overbevisende kamp, og da vil nok Bruno være arkitekten bak det meste som skapes.

Heung-Min Son (10.8) Tottenham (Leeds B)

Tottenham gikk fra en enormt sterk borteseier på Etihad til et forsmedelig 0-1-tap borte mot Burnley i midtuka. Vanskelig å vite hvor man har de hvite fra London om dagen. Noen vi vet hvor vi har er et Leeds i fritt fall. Ti baklengs på de to siste kampene, og forsvaret henger ikke sammen i det hele tatt. Store skadeproblemer i sentrallinja gjør dem svært sårbare og vi må regne med at Tottenham også klarer å utnytte dette. Son er som kjent en dødelig avslutter og vil komme til sjanser i denne kampen.

Anthony Elanga (4.8) Manchester United (Watford H)

Uniteds nye stjerneskudd har hatt en fantastisk uke med scoring både mot Leeds og Atletico Madrid. Fortjener helt klart en startplass til helgens kamp mot Watford. Spiller med en entusiasme og spilleglede som de røde djevlene trenger i laget. Fin tid å ta et lodd på en ung, spennende spiller i god form mot en svak motstander. For de som har godt med penger i banken er rekkekamerat Jadon Sancho (8.9) også i god form og et fint alternativ.

Kane var strålende mot Manchester City. Leverer han en ny god kamp mot formsvake Leeds?

Angrep

Harry Kane (12.2) Tottenham (Leeds B)

Som nevnt under avsnittet om kollega Son skal Leeds slite med å holde unna for Tottenhams angrep i denne kampen. Harry Kane viste klasse mot i bortekampen mot City og var også veldig nære scoring med sin heading i tverrliggeren mot Burnley. Med alle skadeproblemene Leeds har i sin defensive sentrallinje (spesielt fraværet av midtbaneankeret Kalvin Phillips er tungt) er det fryktelig gode arbeidsforhold for storscorer Kane, og vi tror han straffer Marcelo Bielsas menn.

Wout Weghorst (6.5) Burnley (Palace B, Leicester H)

Den store nederlenderen har fått en god start på karrieren i Premier League etter overgangen fra Wolfsburg i januar. Tanksenteren passer som hånd i hanske i Sean Dyches’ Burnley og man skal ikke se bort i fra at han plusser på i målpoengstatistikken i en dobbelrunde mot ustabile Crystal Palace og et skadeskutt Leicester. Sannsynligvis på straffer også.

Armando Broja (5.5) Southampton (Norwich H)

Armando Broja har imponert stort denne sesongen. Seks scoringer og to assist så langt, og Broja viser prov på at han kan bli en klassespiss i fremtiden. Southampton har vært i knallform den siste tiden og imponerte med en solid 2-0-seier i forrige runde mot Everton. En ny hjemmetriumf er å forvente mot Norwich fredag kveld. For de som vil putte på flere Southampton-spillere på laget så er det gode alternativer på backene med Tino Livramento (4.3) og Kyle Walker-Peters (4.8).

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker