Buy Cheap Tramadol Tramadol Using Mastercard Tramadol For Sale Online Uk Cheap Tramadol Overnight Delivery Tramadol Overnight Visa Tramadol Sale Online

FPL: Rundens lag – GW 25

Vi har akkurat fullført en midtukerunde, og lørdag kl. 13.30 sparkes gameweek 25 i gang. I denne runden har Manchester United og Brighton to kamper, da disse møtes tirsdag kveld i tillegg til at begge spiller i helgen. Vi velger å gå hardt inn på disse lagene for å utnytte fordelen med en ekstra kamp.

Keeper

David de Gea (5.3) Manchester United (Southampton H, Brighton H)

Uniteds sisteskanse er en av få hos de røde djevlene som har levert solid denne sesongen. Har i flere kamper vært direkte matchavgjørende og de Gea har igjen vist at han er blant verdens beste keepere. På papiret er dette to fine kamper for United, selv om Southampton imponerte stort med seier borte mot Spurs i midtuka. Vi tror likevel det er gode sjanser for minst én clean sheet for spanjolen, og man skal heller ikke se bort fra at han drar med seg en god del redningspoeng.

Forsvar

Marc Cucurella (5.1) Brighton (Watford B, Manchester United B)

Spanjolen har hatt en solid sesong på venstrebacken i Brighton. Er sikker i startelleveren til Graham Potter og liker å bidra offensivt selv om målpoengprotokollen viser kun én fattig assist. Bør være gode sjanser til å holde nullen mot Roy Hodgsons Watford, og får i tillegg en ekstra match på Old Trafford. For de litt mer vågale kan rotasjonsutsatte Tariq Lamptey (4.5) være et spennende alternativ, da høyrebacken har et høyere toppnivå.

Marc Cucurella spiller to kamper denne runden og får plass i vårt lag. Foto: Shutterstock.com
Trent Alexander-Arnold (8.5) Liverpool (Burnley B)

Ny smultring for høyrebacken i 2-0-seieren mot Leicester på torsdag. 150 poeng så langt i spillet sier sitt om hvilken poengsanker TAA er. Burnley viste fightingspirit i 2. omgangen i 1-1-kampen mot Manchester United, men bør ikke levnes store sjanser til å score på de røde fra Merseyside.

Joao Cancelo (7.2) Manchester City (Norwich B)

Cancelo leverte en god forestilling i hjemmeseieren over Brentford. Var svært delaktig i det City skapte, og hadde selv mange avslutninger fra distanse. Burde definitivt tegnet seg på scoringslisten i den kampen. Fortsetter Cancelo å skyte så mye som i denne kampen er det kun et tidsspørsmål før målene kommer. Virker også å spille alt av kamper selv om matchene kommer tett.

Aymeric Laporte (5.8) Manchester City (Norwich B)

Vi dobler bak med City i kveldskampen på lørdag. Laporte var nære scoring mot Brentford og er en farlig mann i motstanders boks. City ser veldig solide ut bakover, og vi regner med en ny clean sheet mot svake Norwich. Er en liten rotasjonsfare her, men Laporte har stort sett spilt fra start når han har vært tilgjengelig. Vi satser på at dette fortsetter.

Midtbane

Bruno Fernandes (11.7) Manchester United (Southampton H, Brighton H)

United playmaker har variert mye i prestasjonene den siste tiden. Blanket i de to siste kampene, men i de to kampene før det leverte han totalt fire målpoeng. Vi kjenner alle toppnivået til portugiseren, og med to kamper denne runden er han bankers på rundens lag. Skal mye til for at Bruno ikke starter begge kampene. Et godt kapteinsalternativ.

Det forventes mange poeng når Bruno Fernandes møter både Southampton og Brighton hjemme på Old Trafford i gameweek 25. Foto: Shutterstock.com
Leandro Trossard (6.0) Brighton (Watford B, Manchester United B)

Belgieren er bekreftet klar til kamp denne runden etter å ha hatt covid-19. Landslagsspilleren har et høyt toppnivå, men er noe ustabil i prestasjonene. Fire scoringer så langt denne sesongen. Nå har den offensive midtbanespilleren to sjanser til å øke det antallet, og vi gir han sjansen på rundens lag.

Jarrod Bowen (6.9) West Ham (Leicester B)

Som annonsert leverte Bowen nok en god prestasjon i forrige runde mot Watford. Kun Salah har plukket flere poeng av offensive spillere så langt denne sesongen. Er i fantastisk form og sprudler av spilleglede om dagen. Det vil ikke forundre oss om Bowen scorer denne runden også, mot et Leicester-forsvar som ikke har sett særlig solid ut.

Diogo Jota (8.5) Liverpool (Burnley B)

Portugiseren ble den store helten mot Leicester med sine to scoringer. Har sterke 12 ligamål så langt. Et lett valg på rundens lag til den prisen og som i tillegg spiller ute av posisjon. Det lukter flere mål av Jota mot ligaens jumbo. Ideelt sett skulle man også fått plass til lagkamerat Mohamed Salah (12.8) på midtbanen, men det ble det rett og slett ikke råd til det denne gangen.

Angrep

Cristiano Ronaldo (12.5) Manchester United (Southampton H, Brighton H)

CR7 ble satt på benken fra start i oppgjøret mot Burnley. Fikk den siste halvtimen i et forsøk på å vinne kampen, noe United ikke klarte. Ettersom spisskollega Edinson Cavani ikke leverte mer enn middels mot Sean Dyches’ menn er vi veldig sikre på at Ronaldo er tilbake fra start mot Southampton. United trenger virkelig at stjernen finner tilbake til nettmaskene da laget sliter med å omsette sjansene sine. Det er svært lenge siden portugiseren har gått så lenge uten å score, og vi tror han ender måltørken i løpet av denne runden.

Skal Cristiano Ronaldo endelig ende måltørken i dobbelrunden? Foto: Shutterstock.com
Neal Maupay (6.5) Brighton (Watford B, Manchester United B)

Brighton blanket forrige runde og har således fått en lang pause fra seriespill. Røk med 1-3 borte mot Spurs i FA-cupen forrige helg. Maupay med en liten måltørke de siste rundene, men har faktisk tre assist på sine fire siste kamper. Virker sikker i laget, og han eller Trossard er nok på straffer da Gross misset sin sist. Helt på sin plass å ta en sjanse på franskmannen i en dobbelrunde da spisslandskapet for øvrig ikke er særlig tiltrekkende.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker