Can I Order Tramadol Online Legally Tramadol Cheapest Price Tramadol Buy Cheap Order Tramadol From India
Kevin De Bruyne viste gammel klasse i toppoppgjøret mot Arsenal. Blir han spilleklar til rundens dobbel? Foto: Shutterstock.com

FPL: Rundens lag – GW23

Allerede fredag kveld begynner en ny runde i Premier League med det viktige bunnoppgjøret Watford – Norwich. Vi er i en periode der kamper avlyses over en lav sko og det er derfor særdeles vanskelig å velge spillere til den enkelte runden. Til Gameweek 23 ryktes det at noen lag som er ute av FA-cupen kan få en dobbeltrunde siden de ikke har kamp den første helgen i februar. Før man kommer dit så er det et lite opphold med noe landslagsaktivitet og pause fra engelsk fotball. Det er derfor ikke nødvendig å legge for mye vekt på mulige dobbeltkamper før det eventuelt blir bekreftet før fristen. Følg med på oppdateringer! Vi har satt opp et lag vi tror kan levere gode tall under helgens kamper.

Husk fristen fredag klokken 19.30. Lykke til med runden!

Keeper

Jose Sa (5.2) Wolves (Brentford B)

Sesongens kjøp? Er nå den keeper som har plukket flest poeng på spillet. Bortsett fra et fantasiskudd fra James Ward-Prowse har ikke Sa sluppet inn mål siden han spilte på Etihad i runde 16! Det gjøres mye riktig i de bakre rekker hos ulvene, og vi lar portugiseren vokte buret vårt i rundens lag. Et annet godt valg er Arsenals Aaron Ramsdale (5.1) som møter tafatte Burnley hjemme.

Forsvar

Kieran Tierney (5.0) Arsenal (Burnley H)

Venstrebacken med både scoring og assist på sine to siste kamper i ligaen. Hjemme mot et Burnley som har mistet alt av kampform forventer vi at Arsenal skal ut og dominere. Fikk seg en smell mot Liverpool i ligacupen, men har likevel vist god form siste tiden. Vi tror “The Gunners” er revansjelystne og at Tierney både kan få seg en smultring og en assist på søndagen.

Joao Cancelo (7.1) Manchester City (Southampton B)

Cancelo med en ny målgivende og clean sheet i seieren over Chelsea forrige runde. Én scoring og åtte målgivende så langt i serien. Sterke tall. City er i fantastisk form og vi har ingen tro på at Southampton kan stoppe dem. Den offensive backen er bankers på laget til Pep og bankers på vårt lag.

Trent Alexander-Arnold (8.4) Liverpool (Crystal Palace B)

Den eneste forsvarsspilleren som har plukket flere poeng enn nevnte Cancelo er Liverpools kjæledegge TAA. Hele 142 poeng er registrert og flere vil komme. Har en utrolig høyrefot som de røde fra Liverpool vet å utnytte. Det er ikke umulig at det blir en tøffere kamp for gjestene uten Mohamed Salah og Sadio Mane som representerer sine respektive nasjoner i Afrikamesterskapet, men laget skal fortsatt ha nok kvalitet til å hamle opp med Crystal Palace. Uansett vil man helst ikke stå uten den kreative høyrebacken på laget.

Aymeric Laporte (5.7) Manchester City (Southampton B)

Laporte har imponert denne sesongen. Han har dratt inn hele 48 poeng på de siste sju kampene. Virker noe overraskende som det sikreste kortet i midtforsvaret, selv foran Ruben Dias. I tillegg til at City virker bunnsolide bakover er Laporte svært farlig på offensive dødballer. Vi dobler med City-forsvarere denne runden og med det flotte kampprogrammet fremover kan det fint komme flere clean sheets de neste ukene.

Midtbane

Raphinha (6.6) Leeds (Newcastle H)

For en spiller denne karen er! Briljerte borte med West Ham der et svekket Leeds tok en imponerende seier. Ble “kun” stående igjen med én assist, men leverte en magisk forestilling. I den formen brasilianeren er nå kan man ikke gå uten. Er også på straffer så lenge Patrick Bamford er ute. Et kupp til den prisen.

Raphinha fortsetter å se fantastisk ut for Leeds! Foto: Vlad1988 / Shutterstock.com

Diogo Jota (8.4) Liverpool (Crystal Palace B)

Mange som sitter med Jota føler seg nok underbetalt de siste ligakampene. Har kommet til flere sjanser og det burde blitt flere poeng portugiseren. Har en sikker plass i angrepet så lenge Afrikamesterskapet holder Salah og Mane borte. Banket inn to mål mot Arsenal i ligacupen torsdag kveld. Aldri feil å sitte med en for tiden fast spiller ute av posisjon for et topplag, og Jota er sikker på rundens lag.

Bruno Fernandes (11.7) Manchester United (West Ham H)

De som våget å hente inn Bruno før dobbeltrunden i 22 kan prise seg svært lykkelige. Hele 23 poeng sanket portugiseren! Har hatt en tam sesong så langt, men nå har det i hvert fall snudd i mål- og assistprotokollen. Både United og West Ham er lag som har sluppet til mange sjanser i mot den siste tiden, det kan tale for et målrikt oppgjør til helgen. Vi kaster oss på Bruno-toget og satser på at målpoengene renner inn i denne runden også.

Har endelig Bruno Fernandes funnet tilbake til fjorårsformen? Foto: Shutterstock.com

Jarrod Bowen (6.8) West Ham (Manchester United B)

Bowen har vært en av ligaens beste spillere denne sesongen. Leverte nok en scoring mot Leeds, og burde definitivt satt en til på overtid. To scoringer runden før mot Norwich. Som nevnt over tror vi på mange mål når West Ham besøker Old Trafford, og da kan det lønne seg å ha den klart farligste spilleren på bortelaget.

Kevin De Bruyne (12.1) Manchester City (Southampton B)

Matchvinneren mot Chelsea viste prov på gammel klasse i forrige runde. Scoret et flott mål og dominerte på midtbanen. Er KDB på god vei til å finne storformen? De tre neste kampene til City er mot Southampton, Brentford og Norwich. Et veldig gunstig kampprogram med andre ord. Da passer det ypperlig å hente inn De Bruyne nå, og belgieren er en god kandidat til kapteinsbindet.

Angrep

Emmanuel Dennis (6.1) Watford (Norwich H)

Mannen som kanskje har overrasket mest (med positivt fortegn) denne sesongen har skuffet litt i de to siste kampene. Men fortsatt har vi troen på Watford-spissen og prisen gjør at vi kan plassere pengene på midtbanen og i forsvaret. Møter Norwich i en uhyre viktig kamp i bunnstriden, og dette er virkelig en kamp Ranieri og Watford ønsker å vinne. Vi satser på at Dennis trår til når det gjelder som mest, og det er alltid moro å sitte med en offensiv spiller til fredagskampen.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker