Fantasy Eliteserien : Rundens lag – Runde 26

Da er det klart for runde 26 av Eliteserien 2021. Vi har som vanlig prøvd å komme frem til de beste valgene på rundens lag. Både gode, trygge valg, og også et par spennende diffevalg! Frist er lørdag kl 17.00! Lykke til med runden!

Keeper

Jacob Karlstrøm (4,6) Tromsø (Strømsgodset, H)

Tromsø har 3 CS på sine siste 3 hjemmekamper, mens Strømsgodset har 0 mål på sine 3 siste bortekamper. Ser virkelig ut som det vil være fint å ha Tromsø defensiv i helgens runde med andre ord! Hjemme og borte er som natt og dag for Godset i år. 1-1 mot Glimt, og 6-0 mot Molde på sine siste 2 kamper på Marienlyst! Ser ingen grunn til at det skal bli noe annerledes denne runden, og Karlstrøm peker seg ut som et veldig godt valg i mål.

Forsvar

Tomas Totland (5,9) Tromsø (Strømsgodset, H)

Kjører en dobling bak hos Tromsø mot bortesvake Godset. Totland har også vist at han har målpoeng i seg, og står nå med 5 mål og 3 assist. Ålreit kampprogram resten av sesongen for Tromsø er det også, spesielt hjemmekampene, og man kan fint stå med disse to i alle disse.

Skal det komme nok en clean sheet i Tromsø denne helgen? Foto: Shutterstock.com
Fredrik Bjørkan (6,5) Bodø/Glimt (Haugesund, B)

En ny vanvittig prestasjon av Glimt på torsdag kveld, da de spilte 2-2 borte mot Mourinho’s Roma! Etter at de vant i Molde er det vel nå også bare et tidsspørsmål før gullet offisielt er sikret, for andre år på rad! Det er så imponerende! Har vært veldig gode defensivt også i år, Glimt, og har 10 CS så langt. Denne helgen venter en bortekamp i Haugesund. Stinne av selvtillit, og motivert av å sikre gullet tidligst mulig, så tror jeg Glimt kommer til å vinne denne komfortabelt. Bjørkan får selvfølgelig poeng for evt CS, men er også en så viktig del av angrepet til Glimt at han fort drar med seg målpoeng i tillegg.

Morten Konradsen (5,5) Bodø/Glimt (Haugesund, B)

Prøver en dobling bak hos Glimt også. Konradsen har nå 5 starter, og ingenting tyder på at han ikke skal spille på midtbanen ut sesongen. Det har fortsatt kun blitt 1 assist så langt denne sesongen, men det kan fort komme flere her. Vanskelig å komme utenom en midtbanespiller hos serielederen, som i tillegg får poeng for CS!

Midtbane

Ola Solbakken (10,3) Bodø/Glimt (Haugesund, B)

Ble en blank for Solbakken sist. Den første på 5 kamper. I midtukekampen mot Roma viste han igjen at formen definitivt fortsatt er på topp! Ser ut som den offensive spilleren man skal ha fra Glimt nå, og han får tillit igjen her. Føles som det kan komme en veldig høy poengsum når som helst!

Sander Svendsen (7,6) Odd (Kristiansund, H)

2 blanks på rad nå for Svensen, men det er egentlig helt utrolig! Spesielt mot Mjøndalen sist hadde han noen enorme sjanser! Denne runden får Odd besøk av et Kristiansund som har sluppet inn 9 mål siste 3. Bl.a 5-0 borte mot Mjøndalen! Mye som tyder på at det vil komme flere sjanser for Svendsen igjen denne runden altså, og med litt mer stang inn nå, så kan det bli meget bra!

Jonathan Lindseth (6,6) Sarpsborg (Stabæk, H)

Ble en blank sist, borte mot Vålerenga, men nå venter et veldig fint kampprogram for Sarpsborg ut sesongen. 19 og 13 poeng på de to kampene før det, og med 8 mål og 3 assist så langt, har Lindseth vist at han kan være et godt valg her! Fortsatt beskjedne 6,9% som har han inne, så dette blir også en kjempediff! Denne helgen får Sarpsborg besøk av Stabæk, som på tross av en overraskende seier sist, hjemme mot Haugesund, har sett fryktelig dårlige ut i det siste. Her er Sarpsborg store favoritter, og det kan fort bli flere målpoeng på Lindseth her!

Lars Olden Larsen (5,8) Mjøndalen (Viking, H)

Prøver en kjempediff her. 4 mål på sine 2 siste kamper altså, Larsen, og har stått fram som en mulig redningsmann for Mjøndalen når de trenger det som mest! Godt mulig det er for sent å hoppe på nå, men en hjemmekamp mot Viking kan det helt klart komme flere mål i! Skal Mjøndalen ha noe håp om å berge plassen i eliteserien så må nok Olden Larsen fortsette scoringsformen sin. Med 16 og 15 poeng på sine to siste, og 0,9% eierandel, så er han et veldig spennende valg!

Angrep

Ohi Omoijuanfo (12,4) Molde (Sandefjord, H)

Litt varierende prestasjoner av Molde og Ohi de siste kampene. De tapte nok gullet de to siste kampene, med 0-2 hjemme mot Glimt, og hele 6-0 borte mot Godset! To blanks for Ohi der altså. Nå venter besøk av Sandefjord. Molde er nok veldig revansjelystne, og har neppe lyst til å miste sølvet også. Bør bli målpoeng på Ohi igjen her, og han må fortsatt være med!

Veton Berisha (11,1) Viking (Mjøndalen, B)

På tross av at Berisha også har hatt et par kamper nå uten noe særlig med poeng, så vet vi at han plutselig kan eksplodere igjen. Sitter med en følelse av at helgens kamp i Mjøndalen kan gi mål begge veier. Scorer Viking, så er Berisha ofte involvert, og han får tillit igjen på denne rundens lag.

Thomas Lehne Olsen (9,6) Lillestrøm (Vålerenga, H)

Blitt en veldig template angrepsrekke nå, men det er jo heller ikke uten grunn. Mange av de andre spissene er ikke i form, og det er ikke mange gode alternativer. Lehne Olsen har vist at han virkelig er i form fortsatt, og at han nå er en reell utfordrer til toppscorertittelen i år. Meget imponerende! 3 mål på sine siste 2 kamper nå, inkludert en scoring på Lerkendal sist, der Lillestrøm vant 1-3! Nå venter et utsolgt derby mot Vålerenga på Åråsen. Kommer til å bli et voldsomt trøkk her! Tror det vil bli flere mål til begge lag her, og det virker nesten utenkelig at TLO skal gå målløs av banen i en kamp som dette, i den formen han er i!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker