Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 25

Kun 6 runder gjenstår av Eliteserien 2021, og det er stor spenning både i topp og bunn! Spennende kamper venter også denne helgen, og vi har her kommet frem til de beste valgene på rundens lag. Husk frist, lørdag kl 15.00!

Keeper

Sean McDermott (5,9) Kristiansund (Tromsø, H)

Etter å ha holdt nullen mot Rosenborg og Lillestrøm har det sett helt forferdelig ut for Kristiansund de to siste rundene. Et overraskende hjemmetap, 1-3 mot Sarpsborg, ble etterfulgt av et sjokkerende 5-0 tap mot Mjøndalen sist! Alt stemte plutselig for Mjøndalen i denne kampen. Etter disse resultatene kan det nok virke litt merkelig å fortsatt stole på McDermott, men han er fortsatt den keeperen med flest poeng, og Kristiansund har 9 clean sheets så langt. Har tro på at de får en revansj når Tromsø kommer på besøk, og at det kan bli en ny clean sheet her.

Forsvar

Snorre Strand Nilsen (6,1) Kristiansund (Tromsø, H)

Det ble altså en forferdelig kamp for Kristiansund sist, når Mjøndalen rett og slett knuste de 5-0. Strand Nilsen fikk, som resten av laget, ingenting til å stemme her. Fikk med seg en scoring i 1-3 tapet mot Sarpsborg runden før, og står nå med 3 mål og 1 assist siste 6. Til sammen i år har han fått med seg 6 mål. Kan komme både clean sheet og målpoeng når Tromsø kommer på besøk. Jeg har tro på at Kristiansund får orden på det defensive igjen, og prøver en dobling bak.

Fredrik Bjørkan (6,5) Bodø/Glimt (Sandefjord, H)

Det Glimt holder på med om dagen er bare vanvittig imponerende. Tok et langt steg mot et nytt seriegull med 0-2 i Molde sist, og ligger nå 4 poeng foran nettopp Molde. Denne runden får de besøk av et Sandefjord som har vært veldig varierende i det siste. Slo riktignok Godset sist, men det er også et av de svakeste bortelagene, og det blir en helt annen utfordring på Aspmyra. Glimt har 9 clean sheets i år, og 3 av de på de 5 siste. Endelig har også målpoengene begynt å komme for Bjørkan, og han står nå med 1 mål og 3 assist de siste 4. Gode sjanser for poeng her.

Morten Konradsen (5,5) Bodø/Glimt (Sandefjord, H)

Det ser ut som Konradsen kommer til å beholde plassen på midten hos Glimt. Så langt i år har det kun blitt 1 assist, men han er glad i å skyte, og det er absolutt ikke umulig at det kan komme flere målpoeng her. I tillegg er han altså forsvarspiller på spillet, og får også med seg poeng for clean sheet. Jeg tror Glimt holder nullen hjemme mot Sandefjord, og kjører en dobling her også!

Espen Ruud (6,8) Odd (Mjøndalen, H)

Blitt en del 90-minuttere på Ruud etterhvert, men fortsatt er målpoengkontoen på beskjedne 1 mål og 2 assist. Det er allikevel ingen tvil om hvilket potensiale som ligger her. Denne runden får Odd besøk av et Mjøndalen som nok har en voldsom selvtillit etter å ha knust Kristiansund 5-0 sist. 2 tap og 2 uavgjorte på de 4 siste for Odd nå, og de er nok veldig klare for en seier igjen i Skien nå. Blir veldig spennende å se om Mjøndalen kan bygge videre på den overraskende seieren sist, men synes uansett Ruud er et spennende valg her.

Midtbane

Sander Svendsen (7,6) Odd (Mjøndalen, H)

Kjører faktisk en dobling fra Odd også denne runden. På de 3 siste hjemmekampene har Svendsen 4 mål, 2 assist og poengrekken 14-5-17- Meget sterke tall der altså. Selv om det kan se ut som Mjøndalen nå kanskje har funnet den høstformen som de nesten alltid gjør, så er det gode muligheter for Svendsen til å skaffe seg enda flere målpoeng her, og han får plass på laget denne runden.

Stefano Vecchia (9,8) Rosenborg (Lillestrøm, H)

Nok en formspiller som må med på laget. Ble en blank sist, borte mot Haugesund, men 7 mål og 1 assist på de siste 6 før denne. Rosenborg får besøk av Lillestrøm denne helgen. Lillestrøm vant sist, men har tapt sine 2 siste bortekamper, 2-1 mot Sarpsborg, og 5-1 Viking! Bør kunne bli en artig kamp på Lerkendal, og her tror jeg det blir mål til begge lag. Vecchia er jo da ofte involvert, og han får tillit her.

Ola Solbakken (10,1) Bodø/Glimt (Sandefjord, H)

3 mål og 1 assist siste 4 nå for Solbakken, og han er den Glimt-spilleren som virker å være farligst offensivt om dagen. Har dog ikke hatt så mange store poengsummer så langt, og det blir ofte kun 1 målpoeng. Det føles allikevel som det kan komme når som helst nå, og fremstår som det beste valget i Glimt-offensiven. Fortsatt kun eid av 10,7%, så her er det nok bare å hoppe på. Fin kamp denne runden når Sandefjord kommer på besøk.

Jonathan Lindseth (6,4) Sarpsborg (Viking, B)

Er i en helt vanvittig form nå, Lindseth! Står med 6 mål og 1 assist på de siste 4, hvor 3 av de kom borte mot Kristiansund. Allikevel er han fortsatt kun eid av 4,1%. Denne runden skal Sarpsborg til Stavanger og møte et Viking i kjempeform. De har nå vunnet sine 4 siste, og innehar bronseplassen i serien. Har også tettet igjen bedre bakover i det siste, Viking, men det er fortsatt kun 3 lag som har sluppet inn flere mål hittil i år! I den formen Lindseth er i nå kan han selvfølgelig også score her, og i neste runde venter Stabæk hjemme.

Angrep

Thomas Lehne Olsen (9,6) Lillestrøm (Rosenborg, B)

Etter å måtte stå over mot Viking, der Lillestrøm tapte 5-1, var Lehne Olsen tilbake igjen sist, hjemme mot Stabæk. Den vant Lillestrøm 3-0, og Lehne Olsen fikk med seg 2 mål og 3 bonus. Nå venter en tøff bortekamp på Lerkendal, men jeg har troen på at det kan bli målpoeng her også, og TLO, som nå er oppe i 21 mål i år, får tillit på dette laget nok en gang.

Veton Berisha (11,1) Viking (Sarpsborg, H)

Viking er i kjempeform om dagen, og Berisha har bidratt sterkt til det. 18 mål og 7 assist så langt. Fikk kun med seg en assist i Bergen sist, men det var en parodi av en fotballkamp, pga ekstremt regnvær. Har et veldig høyt tak, og det kommer fort flere målpoeng når Sarpsborg kommer på besøk denne runden.

Lykke til med runden!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker