Buy Cheap Tramadol 100Mg Online Online Tramadol Australia Tramadol Online Overnight Visa Buying Tramadol Online Cheap Tramadol Sales Online Buying Tramadol From Mexico

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – runde 24

Det er midtukerunde i Fantasy Eliteserien, og vi er kommet til runde 24. Det er blant annet duket for et toppoppgjør mellom Molde og Bodø/Glimt, men får vi plass til noen av deres spillere på rundens lag? Bla ned for å finne svaret!

Rundens lag Fantasy Eliteserien runde 24

Keeper

Sean McDermott (5.9) Kristiansund (Mjøndalen, B)

Kristiansunds sisteskanse er den keeperen med desidert flest poeng på spillet, med sine 113 poeng. Kristiansund har totalt ni rene bur, hvorav to av dem har kommet på de siste fem kampene. De har tatt syv poeng på de siste fem kampene. I samme periode har de sluppet inn seks mål. Denne runden venter bunnlaget Mjøndalen. De har ikke vunnet siden runde 12 og er i kjempetrøbbel med tanke på å holde seg i ligaen. De scorer heller ikke mye mål. På de siste fem kampene har de scoret kun tre og totalt denne sesongen har de scoret 23 mål, som er minst i ligaen. Dette gjør at vi har troa på McDermott foran runde 24 av Fantasy Eliteserien.

Forsvar

Snorre Strand Nilsen (6.1) Kristiansund (Mjøndalen, B)

Andremann ut er også Kristiansund spiller, nemlig Snorre Strand Nilsen. Kristiansund sine defensive tall, og Mjøndalen sine offensive tall finner du under avsnittet om McDermott. Strand Nilsen er den forsvarsspilleren med flest poeng på spillet (110) og leverer virkelig gode tall denne sesongen. De fem siste kampene har han levert målpoeng jevnt og trutt også, med tre scoringer og en assist. Sånt blir det poeng av, og derfor er han en spiller du bør ha denne runden.

Gustav Valsvik (5.5) Strømsgodset (Sandefjord, B)

Valsvik og Strømsgodset har bare fem poeng på de siste fem kampene, og ingen seier på de siste fire. Det er likevel ikke forsvaret sin feil, de har nemlig bare sluppet inn fem mål. Det er verdt å nevne at de holdt nullen mot både Sarpsborg 08 og Stabæk før møtene med Vålerenga, Viking og Bodø/Glimt. Motstander Sandefjord har to poeng på de siste fem kampene og sliter fælt om dagen. De har bare scoret tre mål i den perioden, og får det ikke til å stemme offensivt. Vi tror Strømsgodset har gode muligheter til å holde nullen denne kampen, og har Valsvik med på rundens lag i runde 24 av Fantasy Eliteserien.

Erlend Dahl Reitan (6.0) Rosenborg (Haugesund, B)

Dahl Reitan har skuffet poengmessig denne sesongen, men er likevel den forsvarspilleren fra Rosenborg med flest poeng (71). Forrige runde fikk han også med seg ni poeng etter to assist mot Sandefjord. På de siste fem kampene har Rosenborg tre seiere, en uavgjort og et tap. I samme periode har de sluppet inn seks mål, så det er ikke pottetett bak hos Rosenborg. Hovedgrunnen til at Dahl Reitan er med er derimot rundens motstander. Haugesund har nemlig en seier på de siste fem kampene. De har riktignok hele 11(!) scorede mål i samme periode, men det kommer av den elleville 7-0 kampen hvor Mjøndalen ikke hadde noen ting å stille opp med. De har dessuten sluppet inn ti mål på de fem kampene. Det vitner om et forsvarsspill Dahl Reitan kan klare å utnytte. Vi har troa på Rosenborg i denne kampen og tror Reitan er et bra valg denne runden.

Midtbane

Sander Svendsen (7.5) Odd (Tromsø, B)

Sander Svendsen har vært i storform den siste tiden. Fem mål og to målgivende på de siste fem kampene er tall som gir vann i munnen til alle Fantasy-spillere. Laget hans, Odd, har ikke prestert like bra i samme periode. De har nemlig sanket kun fem poeng, men de scorer likevel en del mål, med ni i tallet. Motstander denne runden er Tromsø. De har hele ti poeng, og bare fem innslupne på de siste fem. Det er nok et jevnt oppgjør som venter oss på Aspmyra onsdag kveld. Likevel er Svendsen i såpass god form, med blant annet 17(!) poeng i sist runde. Derfor har vi troa på at han får målpoeng også i runde 24 av Fantasy Eliteserien.

Stefano Vecchia (9.8) Rosenborg (Haugesund, B)

En annen som virkelig har prikket inn formen til årets sesongavslutning, er Stefano Vecchia. Rosenborg-spilleren har seks scoringer og en målgivende på de siste fem kampene, og leverer nesten målpoeng hver eneste kamp for tiden. Senest sist runde fikk han med seg 12 poeng etter en scoring og en assist mot Sandefjord. Rosenborg har scoret 12 mål på de siste fem og er i god rute for en medalje. For mer tall fra Rosenborg og Haugesund kan du sjekke ut avsnittet om Dahl Reitan. Vecchia er rett og slett en spiller vi ikke tør å gå uten i den formen han er i, og det bør ikke du tørre heller, for alternativet kan fort svi!

Harald Nilsen Tangen (5.0) Viking (Brann, B)

Vikings stortalent, Harald Nilsen Tangen, har fått sitt gjennombrudd denne sesongen. Han har storspilt på et godt Viking-lag, samtidig som han har vist seg å være målfarlig. Viking har ti poeng, inkludert tre strake seiere, på de siste fem kampene. På de kampene har de scoret 11 mål, og Tangen har fått med seg en scoring og en assist. Rundens motstander er Brann. De har fire poeng, inkludert tre strake uavgjort på de siste fem. I den perioden har de sluppet inn syv mål. De er langt i fra trygge med tanke på å unngå nedrykk og bør derfor være desperate etter poeng i denne kampen. Det kan gi oss en åpen kamp med mye mål. Nilsen Tangen, til en pris av kun 5.0, er en risk verdt å ta mot en motstander Viking absolutt bør slå.

Ola Brynhildsen (8.0) Molde (Bodø/Glimt, H)

Ola Brynhildsen har hatt en strålende sesong for Molde. Totalt tre scoringer og 11 målgivende har gitt han hele 103 Fantasy-poeng. På de siste fem kampene har han en scoring og fire målgivende for et Molde-lag med 11 poeng i samme periode. De møter Bodø/Glimt til en skikkelig toppkamp. Molde har 47 poeng, mens Bodø/Glimt har 48, og med kun syv kamper igjen, er det viktig å ikke tape denne. Bodø/Glimt er i glimrende form med 13 poeng på de siste fem kampene. De har sluppet inn bare tre mål og ser svært solide ut. Likevel er dette de to beste lagene i Norge for tiden, og vi tror begge lag scorer. Brynhildsen er overaskende ofte involvert når Molde scorer mål, og vi tror han er det også her.

Angrep

Erik Botheim (10.4) Bodø/Glimt (Molde, B)

Erik Botheim har vært Eliteseriens store snakkis etter den elleville kampen mot Roma sist torsdag. Men det er ikke bare i Europa at gutten leverer, han har nemlig fire mål og to målgivende på de siste fem kampene i Eliteserien. Totalt står han med 13 mål og må sies å ha vist seg som en verdig erstatter for danske Kasper Junker. Molde har sluppet inn fire mål på de siste fem kampene, så det er ikke en lett motstander for Botheim denne runden. Likevel er det vanskelig å se for seg en 0-0 kamp i onsdagens batalje og vi tror at Botheim fortsetter sin gode rekke med mist ett målpoeng i denne kampen.

Thomas Lehne Olsen (9.6) Lillestrøm (Stabæk, H)

Thomas Lehne Olsen var syk sist runde, og fikk derfor ikke spilt. Men han er tilbake nå og klar til dyst hjemme mot Stabæk. Det trenger Lillestrøm, for de siste fem kampene han har spilt, har han scoret fire mål. Han har nest flest poeng av alle spillerne på Fantasy, med sine 150 poeng, og er nærmest en garantist for målpoeng denne sesongen. Lillestrøm har derimot ikke vært noe poenggarantist den siste tiden. Fire poeng på de siste fem kampene er ikke godt nok, og de ønsker nok å komme tilbake på vinnersporet mot Stabæk. Eirik Kjønøs menn har fem poeng og syv innslupne på de siste fem kampene. Mot Molde sist runde tapte de 0-3, selv med en mann mer på banen i nesten 60 minutter. Vi tror de får det tøft mot elleve revansjelystne Lillestrøm-spillere, etter deres 5-1 tap mot Viking forrige helg. Vi har derfor Lehne Olsen med på rundens lag for runde 24 av Fantasy Eliteserien.

Veton Berisha (11.0) Viking (Brann, H)

Viking-spiss Veton Berisha var svært delaktig i den nevnte 5-1 seieren sist helg, med sine tre mål. Det gjør at han nå står med seks mål på de siste fem kampene. Totalt har han 147 Fantasy-poeng denne sesongen og er den med tredje flest poeng. Han er virkelig i form om dagen og er alltid en trussel foran mål. Denne runden møter han Brann, og for flere tall om både Viking og Brann kan du sjekke ut avsnittet om Nilsen Tangen. Vi tror ikke Brann sine forsvarspillere gleder seg noe særlig til å møte Berisha denne runden, og det har de god grunn til. Vi tror Berisha øker antallet på 18 mål denne sesongen, og anbefaler alle å ha han på laget kommende runde.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med runden. Husk fristen kl. 17.00 onsdag!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker