Tramadol For Sale Online Uk Online Rx Tramadol Tramadol Purchase Canada Tramadol Online Nc Tramadol Europe Buy Buying Tramadol Online Cod

Fantasy Eliteserien: Rundens kaptein – runde 22

Landslagspausen er over, og Eliteserien og Fantasy er tilbake! Vi skal se nærmere på hvilke spillere som er mest aktuelle til å få kapteinsbindet i runde 22.

Veton Berisha (10.7) Viking (Strømsgodset, B)

Toppscoreren til Viking har vært med Norge i kampene mot Tyrkia og Montenegro i landslagspausen. Det har nok gitt mannen fra Egersund mersmak. Nå er han tilbake i Stavanger, og klar for kamp i Drammen, mot Strømsgodset. De mørkeblå fra Drammen liker å spille seg ut bakfra, samtidig som de står høyt med forsvarsfireren sin. Dette er musikk i øyrene til Berisha.

Scoringsfest

Ja, vi tror det blir målkaos når Viking reiser til Drammen for å møte Godset. To lag som elsker å angripe, men som ofte sover i forsvar. Viking har sluppet inn 40 mål på 21 kamper denne sesongen, mens Godset har sluppet inn 10 færre på like mange kamper. Dette er tall som får nøytrale til å glede seg til kamp. En av de som kan ende opp med å få seg noen scoringer, er så klart Berisha. Han er i form, selv om han var litt småsyk før siste kamp til Norge mot Montenegro. På SR-Bank Arena i forrige runde mot Sandefjord leverte spissen to mål, og fikk dermed 13 poeng på Fantasy Eliteserien. Vi tror disse poengene fort kan gjenta seg mot Strømsgodset.

Brennhet: Berisha står med 15 mål i årets Eliteserie. Mer kan det bli mot Godset. Foto:Bukharev Oleg / Shutterstock.com

Ohikhuaeme Omoijuanfo (12.4) Molde (Tromsø, H)

“Ohi” var, i likhet med Berisha, med i Norges landslagstropp. Han fikk dog ikke spilletid denne samlingen. Moldes spiss står med 22 mål på totalt 21 seriekamper denne sesongen. Det er hans beste sesong i karrieren, statistisk sett. Molde-spissen scorer med andre ord så og si hver eneste kamp han spiller. Dermed er han også et aktuelt kapteinsvalg hver gang han spiller. Til helga møter han og Molde trettende plassen – Tromsø. Et lag som faktisk er i en grei form. Står med syv poeng på de tre siste kampene, laget fra nord.

Likevel tror vi “Ohi” kommer til å straffe rød- og hvittrøyene hardt. Det er hjemme på Aker Stadion, han er uthvilt etter å ikke spilt i landslagspausen, pluss han er i scoringsform. Står med fire mål på de tre siste Eliteserie-kampene. Alt tyder på at det blir en scoring og to fra Oslo-gutten. Da er han naturligvis med i diskusjonen om å få kapteinsbindet på Fantasy Eliteserien.

Overraskelsen

Thomas Lehne Olsen (9.7) Lillestrøm (Kristiansund, H)

Spissen fra Moelv har bøttet inn med mål i år for Lillestrøm. Det ser heller ikke ut til at det skal stoppe. 19 mål så langt, og seks på de siste fem er meget gode tall for mannen som har innfridd forventningene så til de grader. Man har lenge visst at Lehne Olsen var en god spiss, men at han skulle score så mye som han har gjort i år, har nok overrasket de fleste.

På lørdag tar kanarifuglene imot Kristiansund på Åråsen Stadion. Har tapt de to siste kampene i Eliteserien, og er nok veldig lystne på å snu den trenden på hjemmebane. Lehne Olsen tar straffespark, samtidig som han scorer i åpent spill. Det lover godt for Geir Bakke og co. Lillestrøm-spissen er som sagt i kjempeform, og vi tror det fort kan bli scoring mot Kristiansund.

Amahl Pellegrino (12.1) Bodø/Glimt (Sarpsborg 08, H)

Glimts venstrekant har nå gått to kamper uten scoring, og har nok lyst til å gjøre noe med det når Sarpsborg kommer på besøk til Aspmyra Stadion. På hjemmebane er Glimt nærmest ustoppelige, og de pleier å bøtte inn mål mot et hvert lag som besøker dem. Vi tror det vil løsne for Pellegrino, som endte 2020-sesongen i Kristiansund med hele 25 mål og fem målgivende. I 2021 står han med fem mål og én målgivende på fem og en halv kamp. Har gått rett inn i Glimt-laget og gjort en god jobb. Vi tror han kommer på scoringslisten mot Sarpsborg, og dermed er han et fint kapteinsvalg.

Da er det bare å ønske lykke til med runde 22! Husk deadline lørdag 16. oktober kl. 17.00.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker