Tramadol Buy Online Uk Tramadol For Sale Online Cod Buying Tramadol In Mexico Order Tramadol Cod Online

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – Runde 22

Da er enda en spennende landslagspause ferdig, og det er endelig klart for klubbfotball igjen! Mange spennende kamper å se frem til denne helgen, og vi har her kommet fram til det vi tror blir rundens beste lag. Husk frist : Lørdag kl 17.00!

Keeper

Nikita Khaykin (5,5) Bodø/Glimt (Sarpsborg, H)

De siste sesongene har det jo vært de offensive spillerne til Glimt man har måttet ha, men samtidig har de også vært gode defensivt, og fått med seg 8 clean sheets så langt i år. To av disse har kommet de to siste rundene. Kun Selvik(Haugesund), og McDermott(Kristiansund) som har flere poeng enn Khaykin, og det vil ikke overraske om han snart er forbi Selvik på den lista. Tror Sarpsborg, som nå også må klare seg uten Koné som er ute med skade, vil slite med å score på Aspmyra. Prøver en litt uvant Glimt-variant i laget denne runden, og går all in på at de holder nullen her.

Forsvar

Fredrik Bjørkan (6,3) Bodø/Glimt (Sarpsborg, H)

Som nevnt over blir det altså et forsøk på å kjøre defensive spillere fra Glimt denne runden. Bjørkan er jo forsvarspiller, så han vil jo også være i denne kategorien, men er selvfølgelig også en veldig offensiv type, og er viktig for angrepsspillet til Glimt. Egentlig ganske utrolig at han ikke har fått flere scoringer i år, men fikk altså sin første i forrige runde. Der ble det en assist, en clean sheet, 3 bonus og hele 18 poeng til sammen! Må bare med på laget her.

Morten Kondradsen (5,4) Bodø/Glimt (Sarpsborg, H)

Som jeg skrev tidligere går vi virkelig all in på Glimt defensivt her, og fyller kvota med Konradsen som tredjemann. Dette er en liten risiko å ta, for det har blitt veldig lite spilletid i år på han. Nå er Ulrik Saltnes ute resten av sesongen, og Konradsen var altså den som tok plassen hans som indreløper i forrige runde. Forsvarspiller til 5,4 som spiller indreløper på Glimt, det må nesten bare prøves. Når han spiller er han ofte involvert i angrepsspillet, og her kan det fort bli målpoeng, samtidig som han da også får med seg poeng for eventuelle clean sheets.

Espen Ruud (6,8) Odd (Sandefjord, B)

Fikk endelig sin første scoring i år borte mot Haugesund i runde 20. Er litt usikker etter å ha stått over mot Molde sist. Nå har det jo vært to uker pause, og han er nok tilbake fra start i helgen, men her må man følge med litt. Odd spiller borte mot Sandefjord, som er inne i en dårlig periode nå. Forrige hjemmekamp ble det tap, 0-3 mot Stabæk. Det potensielle taket til Ruud er skyhøyt, og skulle han få en formtopp utover høsten blir han absolutt spennende. Er eid av kun 0,7% nå. Prøves!

Midtbane

Sander Svendsen (7,3) Odd (Sandefjord, B)

Går for dobbel Odd i Sandefjord. På sine 5 siste kamper har det blitt 5 mål og 1 assist på Svendsen, og han er virkelig i form om dagen! Odd har vært veldig varierende i år, men tross hjemmetapet mot Molde sist, så ser de ikke så verst ut nå. Sandefjord har, som nevnt, fått en liten formdupp i det siste, og her skal det være gode muligheter for flere målpoeng til Svendsen.

Stefano Vecchia (9,6) Rosenborg (Vålerenga, H)

En annen som virkelig er i form om dagen er Vecchia. På sine siste 6 har han 7 mål, og hele tre 15-poengere! Rosenborg får besøk av Vålerenga denne helga. Et Vålerenga som tidvis har sett veldig svake ut etter å ha mistet et par viktige spillere i Dønnum og Klaesson i sommer. Slo altså Strømsgodset  3-0 sist, men godset har vært svake på bortebane i hele år. Rbk tapte borte mot Kristiansund sist, og ønsker nok å slå tilbake med en seier her. Skal trønderne ha noe som helst håp om seriegull, så må de nok også vinne de fleste av sine gjenstående kamper. De har igjen både Glimt og Molde, så det skal nok bli tøft. Da må de ihvertfall vinne kamper som denne, og spillere som Vecchia må fortsette å levere.

Skal Vecchia sørge for at det blir medalje til Trondheim i år? Foto: Shutterstock.com
Robert Taylor (7,3) Brann (Stabæk, H)

Brann har blitt et helt annet lag i det siste enn det laget som så ut til å styre mot direkte nedrykk tidligere i år. Fortsetter de sånn, så kommer de til å berge plassen greit. Mot Mjøndalen sist ble det kun 1-1, men dette var jo som forventet, for Mjøndalen under Vegard Hansen klarer ikke lag fra Bergen å slå uansett! Taylor scora det ene målet til Brann der, og kunne/burde fått med seg flere. Var veldig god i den kampen! Brann kjørte over Mjøndalen stort sett hele kampen, men bl.a takket være en god Makani, så klarte de altså heller ikke denne gangen å vinne. Nå får de besøk av Stabæk, og her tror jeg Brann kommer til å vinne komfortabelt. Spiller Taylor like godt nå, så kan det fort bli flere mål og mange poeng på finnen.

Eirik Ulland Andersen (8,4) Molde (Tromsø, H)

3 mål på sine siste 2 kamper nå, EUA, og han er også en av formspillerne i eliteserien. Ofte mye rotasjon i Molde, og vanskelig å finne spillere man kan ha i laget over tid, men nå har han vært involvert i de 7 siste kampene, og startet 5 av de. Molde får besøk av et Tromsø som også har vært bra i det siste, men her tror jeg det blir hjemmeseier, muligens også med endel mål. Skulle det skje, så vil nok EUA fort være involvert, og han får den siste plassen på midtbanen denne runden.

Angrep

Ohi Omoijuanfo (12,4) Molde (Tromsø, H)

Jeg tror som sagt at Molde kommer til å ta seg av Tromsø på hjemmebane ganske så enkelt, og eliteseriens målscorer, Ohi, må jo da bare være med. Scoring i de to siste rundene, men ikke tosifret poengsum siden hjemmekampen mot Mjøndalen i runde 18 nå. Blir en ny tosifret denne helgen? 22 mål så langt, og det stopper neppe der. Blir nok også den mest populære kapteinen denne runden.

Aune Heggebø (6,2) Brann (Stabæk, H)

Går også for en dobbel offensiv fra Bergen denne runden. Heggebø har kun 1 blank siden han begynte å spille fast, i runde 15, og har på disse 7 kampene fått med seg 4 mål og 3 assist. Kun 1 tosifret poengsum på disse, men når Stabæk kommer på besøk kan det bli en ny her. Selvfølgelig med mye pga pris, men han ser også ut som et av de beste valgene denne runden.

Thomas Lehne Olsen (9,7) Lillestrøm (Kristiansund, H)

Sistemann på laget denne runden er den eneste som kan utfordre Ohi om toppscorertittelen i år. Kan vel argumenteres for at det er en enda større prestasjon å score så mange mål for Lillestrøm, enn for Molde. Vært helt fantastisk i år TLO, og har kun 1 blank på sine 10 siste kamper! På disse har han 10 mål og 2 assist. 19 mål til sammen i år, kun 3 bak Ohi, og det kan faktisk bli en spennende kamp mellom disse utover høsten. Vanskelig kamp for Lillestrøm i helga når de får besøk av Kristiansund, men TLO scorer i omtrent hver eneste kamp, og han skal være med her.

Lykke til med runden!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker