Tramadol Online Illinois Get Tramadol Online Tramadol Sale Online Tramadol Online Shipped To Florida Buy Cheap Tramadol With Mastercard

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – runde 21

Det nærmer seg landslagspause, men først skal den 21. runden av Eliteserien spilles. Vi skal som vanlig ta for oss de spillerne vi mener kommer til å prestere best i Fantasy Eliteserien kommende runde.

Keeper

Nikita Khaykin (5.5) Bodø/Glimt (Stabæk, B)

Vi gjør det trygt og enkelt med keepervalget og velger ut keeperen til serielederne fra Bodø. Khaykin og Bodø/Glimt har sluppet inn færrest mål totalt denne sesongen, med sine 19. På de fem siste kampene har de 13 poeng og de har sluppet inn fire mål. I samme periode har de notert seg for to rene bur. Likevel er han eid av bare 6.4 prosent. Motstanderen denne helga er Stabæk. De ligger på 15. plass, og kjemper for å unngå nedrykk. De har fem poeng og seks scorede mål på de siste fem kampene. Vi føler oss sikre på at Bodø/Glimt gjør jobben på Nadderud og stikker av med alle tre poengene. I tillegg mener vi det er Bodø/Glimt som har størst mulighet til å få rent bur denne runden. Khaykin er derfor keeper på vårt rundens lag for runde 21 av Fantasy Eliteserien.

Forsvar

Vetle Dragsnes (4.9) Lillestrøm (Sarpsborg 08, B)

Lillestrøms venstreback er en sjelden mann på rundens lag. Denne helga får han likevel sjansen. Lillestrøm står med ni poeng og åtte innslupne på de siste fem. Det kunne absolutt vært bedre, men de ligger likevel på en femteplass, kun tre poeng bak Rosenborg på tredje. Kommende runde møter de Sarpsborg 08 på bortebane. De kommer fra tre strake tap. I den perioden har de sluppet inn ti mål og scoret kun to. Sarpsborg 08 er med andre ord i svært dårlig form. Det tror vi Lillestrøm kommer til å utnytte, og med en eierandel på 8.0 prosent, er Dragsnes en fin spiller å ha i runde 21.

Erlend Dahl Reitan (6.0) Rosenborg (Kristiansund, B)

Reitan har levert en god sesong på høyrebacken til Rosenborg. Det har gjort han til den mest eide Rosenborg-spilleren, med sine 14.7 prosent. Rosenborg er i god form om dagen og står med syv seiere på de siste åtte kampene. På de siste fem kampene har de sluppet inn seks mål, og tatt 12 poeng. Deres motstander kommende runde heter Kristiansund. De er slettes ingen kasteball. Det viser ni poeng og åtte scoringer på de fem siste kampene. Vi tror dette blir en svært jevn kamp, hvor ekstraordinære øyeblikk fra en av spillerne vil vippe resultatet den ene eller andre veien. Likevel våger vi å håpe på et rent bur for Rosenborg og gode poeng for Dahl Reitan i runde 21 av Fantasy Eliteserien.

Sheriff Sinyan (5.3) Molde (Odd, B)

Dette er en svært jevn Eliteserie-sesong, hvor alle scorer på alle og alle tar poeng fra hverandre. Derfor har vi valgt den sikreste løsningen, med spillere fra topplag i de bakre rekker. Sistemann ut er Molde-stopper Sheriff Sinyan. Blåtrøyene står med kun fem poeng på fem kamper. I tillegg har de sluppet inn åtte mål i den perioden. Det er med andre ord et Molde-lag i dårlig form som gjester Odd på søndag. Odd er riktignok ikke noe bedre. De har nemlig seks scoringer og fire poeng på de siste fem kampene. Derfor tror vi Molde kommer tilbake på vinnersporet igjen denne runden. Sinyan (eid av 3.3 prosent) er sistemann ut i forsvarsrekka på denne rundens lag.

Midtbane

Amahl Pellegrino (12.1) Bodø/Glimt (Stabæk, B)

Pellegrino er en stor bidragsyter til at Bodø/Glimt ligger på toppen av Eliteserien etter 20 runder. Siden hans ankomst har de nemlig tolv poeng og elleve mål på de siste fem kampene. “Pelle” står for fem av målene, i tillegg til at han har en målgivende. Han har rett og slett løftet Bodø/Glimt til et nivå som kan minne om det fyrekende fjoråret. Til helga står Stabæk for tur og det bør være lett motstand for serielederen. Ikke nok med at de kun har fem poeng på de fem siste, i samme periode har de også scoret seks mål og havnet nest nederst på tabellen. Vi ville sørget for å gjøre som 21 prosent andre har gjort, nemlig å hente Pellegrino.

Stefano Vecchia (9.4) Rosenborg (Kristiansund, B)

Rosenborgs svenske ving er virkelig i siget om dagen. Med syv mål på de siste fem kampene, er han en sterk bidragsyter til at Rosenborg står med 15(!) mål og 12 poeng i samme periode. Rosenborg har rett og slett hengt seg på i gullkampen, etter en svært god opphenting poengmessig. Kommende runde møter de som nevnt Kristiansund borte. De har sluppet ni mål på de fem siste kampene, så her bør det være muligheter for Rosenborg og Vecchia. Vi tror på ytterligere målpoeng fra Vecchia i denne kampen, i tillegg er han eid av kun 7.8 prosent. Derfor er han en spiller du bør ha i runde 21 av Fantasy Eliteserien.

Ulrik Saltnes (10.7) Bodø/Glimt (Stabæk, B)

Nok en Bodø/Glimt spiller, og nok en poenggrossist. Syv mål og seks målgivende denne sesongen, gjør at Saltnes absolutt forsvarer en eierandel på 36.6 prosent. De siste fem kampene har han tre mål og en målgivende for et Bodø/Glimt i form. Stabæk sine tall står under avsnittet til Pellegrino. Det er ingen tvil om at Saltnes bør få med seg noe fra denne kampen og har du råd, så bør han være på ditt lag kommende runde.

Viðar Ari Jónsson (5.8) Sandefjord (Viking, B)

Jónsson er en gjenganger på rundens lag. Det forsvarer han med totalt åtte mål og tre målgivende til prisen av 5.8 millioner. Dessuten har han en eierandel på 33.9 prosent som gjør det vanskelig å overse han. Sandefjord har vært svake den siste tiden, med fem poeng og fem scorede mål på de siste fem. Vi tror de kan plusse på et par scoringer etter helgens runde. Viking er nemlig det laget som, sammen med Brann, har sluppet inn flest mål denne sesongen. Tallet er 39 og viser at alle lag kan score et par på siddisene. På de siste fem kampene har de åtte poeng og åtte innslupne mål. De har faktisk ikke holdt nullen en eneste gang så langt i år. Det må være en slags rekord i Eliteserie-sammenheng. Likevel ligger de på sjetteplass og kommer til å være favoritter mot Sandefjord. Det er mye takket være en spiller vi kommer tilbake til senere. I denne kampen tror vi på Sandefjord-scoringer, og da er Jónsson en fin mann å ha.

Angrep

Veton Berisha (10.5) Viking (Sandefjord, H)

Nylig landslagsuttatte Veton Berisha skal ha mye av æren for at Viking ligger der de ligger på tabellen. 13 mål og seks målgivende har det blitt for kraftspissen, det har gitt en eierandel på 25.8 prosent. De siste fem kampene har han scoret tre av Vikings åtte mål, og hatt én målgivende. Viking står med åtte poeng i samme periode, og bør slå Sandefjord hjemme i denne kampen. De har nemlig sluppet inn ti mål på de siste fem kampene. Formpila deres peker nedover og vi tror den vil gjøre det også etter helgens oppgjør. Vi mener Berisha scorer her, og derfor er han med på rundens lag for runde 21 av Fantasy Eliteserien.

Thomas Lehne Olsen (9.7) Lillestrøm (Sarpsborg 08, B)

Målmaskinen Lehne Olsen slutter ikke å levere for kanarifuglene. Totalt 18 sier sitt. Fem av de, i tillegg til en målgivende, har kommet de siste fem kampene. Lillestrøm scorer mye mål om dagen og står med 11 mål på de siste fem kampene. Helgens motstander Sarpsborg 08 har sluppet inn ti mål på de siste tre kampene. Så slusene er åpne, dersom Lehne Olsen er motivert for å øke antall scoringer. Vi tror han scorer minst ett og derfor er mannen med en eierandel 40.9 prosent, soleklar på denne rundens lag.

Aune Heggebø (6.3) Brann (Mjøndalen, B)

Brann har faktisk fått litt fart på sakene etter den horrible sesongstarten som varte litt for lenge. Aune Heggebø er spilleren de fleste bergensere takker for det, han har nemlig levert tre scoringer og to målgivende på de siste fem kampene. Det har gjort at Bergens-laget har sanket syv poeng og kommet seg opp på kvalikplass. Vi tror den gode trenden fortsetter for Heggebø og Brann i helgen. De skal møte tabelljumbo Mjøndalen på bortebane i det som blir en skikkelig viktig kamp for begge lag. Mjøndalen vinner ikke kamper for tiden, og har to poeng på de siste fem kampene. På de samme fem kampene har de sluppet inn 11 mål. Det holder ikke dersom plassen skal sikres nok en sesong. Vi tror Brann kommer vinnende ut av helgens duell. I tillegg setter vi pengene våre på Heggebø, eid av 6.4 prosent, som målscorer.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med runden. Husk fristen lørdag 17.00!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker