Get Tramadol Online Legally Tramadol Sverige Online Tramadol Online Uk Reviews Tramadol To Buy Uk Buying Tramadol In Spain Ordering Tramadol Overnight

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – runde 20

Lørdag 25. september er det nok en gang duket for en ny Eliteserie-runde. Ingenting er bedre! Vi skal se nærmere på hvilke spillere du bør ha til den kommende runden, og sette sammen det vi mener er rundens lag.

Rundens lag: Her er laget vi mener har størst sannsynlighet for å få flest poeng i runde 20. Foto: Skjermdump

Keeper

André Hansen (5.9) Rosenborg (Mjøndalen, H)

Hansen og Rosenborg tar imot Mjøndalen på Lerkendal på søndag. Bare Sarpsborg 08 har scoret færre mål (20) enn Mjøndalen (21) så langt i Eliteserien 2021. Rosenborg har vært relativt solide under Hareides ledelse, og vi tror på en “clean sheet” til trønderne når Vegard Hansens lag kommer på besøk. Derfor er Hansen med på rundens lag til den kommende runden.

Forsvar

Tomas Totland (5.6) Tromsø (Lillestrøm, B)

Kanskje Eliteseriens mest offensive forsvarer. Spiller en offensiv rolle i Tromsø. Står med fem mål og én målgivende så langt i Eliteserien. Mot Lillestrøm kan det bli en målrik kamp med to lag som er glad i å angripe, og Totland kan fort tegne seg på scoringslista.

Erlend Dahl Reitan (6.0) Rosenborg (Mjøndalen, H)

Dahl Reitan har ikke levert så godt offensivt som forventet denne sesongen. Har notert seg for et mål og fire målgivende, men en forventet allikevel mer fra RBK-backen. Mot Mjøndalen er det muligheter for at han kommer fra sin dype posisjon fra høyreback, og kanskje han noterer seg for en målgivende. Rosenborg har gode muligheter for å holde nullen mot bruntrøyene, så derfor kan Reitan være lur å ha i den kommende runden.

Rosenborg-trener: Klarer Hareide og Dahl Reitan og holde nullen mot Mjøndalen? Foto: Shutterstock.com

Snorre Strand Nilsen (5.7) Kristiansund (Brann, B)

Høyrebacken til Kristiansund har levert en strålende sesong, og har flest poeng av alle forsvarere på Fantasy Eliteserien. Er blitt en liten måltyv, og står til sammen med fire mål og én målgivende. Samtidig er Kristiansund veldig solide bakover. Dette blir det mange poeng av. Møter Brann på søndag, som ligger på femtendeplass på tabellen. Bergenserne har fått litt mer stell på ting etter at ting har roet seg med tanke på narchspill-skandalen. Allikevel tror vi Kristiansund er et bedre lag, og at det vil bli vanskelig for Brann å score mål på et kompakt Kristiansund-lag.

Midtbane

Amahl Pellegrino (12.1) Bodø/Glimt (Vålerenga, H)

Vært enormt god etter overgangen til Glimt. Fem mål og én målgivende på hans fire første kamper for gultrøyene beviser nettopp det. Er også veldig god i banespillet, og ser ut til å passe Knutsens spillestil perfekt. Hadde senest et praktmål mot Viking, hvor han tok et brassespark fra syv meter. Møter et Vålerenga-lag som virkelig ikke er i form. Røk nettopp ut av cupen mot Odd. Der tapte ble de knust 3-0, og Odd Eilev Fagermo har ikke fått kontroll på det defensive. Dette passer bra for Pellegrino, som fort kan straffe Vålerenga når de kommer på besøk til Aspmyra Stadion på søndag.

Juveler

Sander Svendsen (7.1) Odd (FK Haugesund, B)

Fire mål på hans siste tre kamper. Er i form, venstrekanten til Odd. I runde 15 spilte han mot FK Haugesund, og da scoret han ett mål da Odd vant overbevisende 4-2 mot haugesunderne. I runde 20 er det samme motstander. Da tar de turen til Haugesund for å spille på Haugesund Sparebank Arena. Med seieren nylig i minne vil de nok dra til Haugesund med en god følelse. Svendsen kan bli et uromoment for FKH’s høyreback, enten om det er Sulayman Bojang eller Thore Pedersen. Mest sannsynlig er det sistnevnte som starter. Pedersen er god defensivt, men farta til Svendsen er det ikke lett å stå i mot.

Gjermund Åsen (8.1) Lillestrøm (Tromsø, H)

Lillestrøms midtbanespiller leverer poeng jevnt og trutt. Ikke den store poengfangsten, men han ligger i sikte mellom fire til syv poeng nesten hver kamp. Står med ett mål og åtte målgivende så langt. Har fått en god flyt under Bakkes ledelse. Mot Tromsø kan det bli fartsfylt, og om Åsen og lagkameratene er effektive og omsetter sjansene de får, kan det bli mange poeng på trønderen.

Vidar Ari Jónsson (5.7) Sandefjord (Stabæk, H)

Sandefjords beste spiller, sammen med Kristoffer Normann Hansen. Sistnevnte er ute med strekk, så Jónsson får enda større betydning. Vi tror han bærer det presset fint når sisteplassen i Eliteserien kommer på besøk, nemlig Stabæk. Sisteplassen har sluppet inn flest mål i Eliteserien, 41 mål på 18 kamper. Dette er meget dårlige tall som det lukter nedrykk av. Jónsson kan straffe Stabæk med sin gode skuddfot og fart.

Angrep

Ibrahima Kone (7.6) Sarpsborg 08 (Strømsgodset, B)

Leverte den sykeste omgangen en spiller har hatt hittil denne sesongen. I runde 17, mot Sandefjord, scoret han fire (!) mål i første omgang. Kampen etter scoret han mot gamleklubben FK Haugesund. Spilte ikke forrige kamp mot Rosenborg, men er tilbake i aksjon når han skal til drammen på lørdag. Godset har hatt mange målrike kamper i år, og spiller en offensiv spillestil som gjør at de blir sårbare mot kontringer. Der er Kone perfekt å ha. Elsker å starte i bakrom og ha plass å løpe i. Kan fort straffe Godset dersom dette skjer.

Kamp om toppscorertittelen

Thomas Lehne Olsen (9.6) Lillestrøm (Tromsø, H)

For en sesong Lillestrøm-spissen har. 17 mål og to assist så langt. Fem mål på sine siste fire kamper. Mot Tromsø ser vi for oss at han kan score både ett og to mål. Kjemper faktisk om toppscorertittelen. Moldes “Ohi” står med 20 mål, så veien opp er ikke altfor lang. Det motiverer nok Lehne Olsen mye.

“Ohi” Omojiuanfo (12.4) Molde (Viking, H)

Som skrevet tidligere, Eliteseriens toppscorer. Meget god sesong, og bedre kan det bli mot Viking. Laget fra Stavanger er i form, seneste med 3-1 seier mot RBK i cupen, men slipper allikevel “alltid” inn mål. Sluppet inn 37 mål på 19 kamper. Det er en av de største svakhetene i et ellers godt Viking-lag. Er det en mann som kan dra nytte av deres forsvarsproblemer, er det toppscoreren i Eliteserien – “Ohi”.

Da gjenstår det bare å ønske lykke til med runden.

PS: Husk deadline lørdag 25. september kl 17.00!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker