Tramadol Order Uk Cheap Tramadol Online Tramadol Purchase Fedex Order Tramadol Cash On Delivery Tramadol Overnight Mastercard

Fantasy Eliteserien: Kapteinsvalg – runde 19

Nok en runde står for tur når Eliteseriens runde 19 braker løs, lørdag 18. september. Vi skal se på de heteste kandidatene til å være kaptein den kommende runden.

Spillere som skiller seg ut til denne runden er Amahl Pellegrino (12.1), Ohi Omoijuianfo (12.3), Thomas Lehne Olsen (9.6) og Vidar Ari Jónsson (5.7).

Amahl Pellegrino: Glimts venstrekant er en av Eliteseriens beste spillere. Det har han vist i både Mjøndalen, Kristiansund og nå i Bodø/Glimt. Når Glimt reiser til Jåttåvågen og SR-bank Arena for å møte Viking, tror vi Pellegrino er i lekehumør. Han er vant med å spille på kunstgress, fra både Mjøndalen, Kristiansund og Glimt. Viking sine kamper blir “alltid” målrike, og de slipper inn en del mål. Laget fra Stavanger har sluppet inn tredje flest mål i Eliteserien 2021 – 34 mål. Bare Brann og Stabæk har sluppet inn flere. Dette lover godt for Bodø/Glimt, som på sin side har scoret flest mål i Eliteserien, etter førsteplass Molde.

Pellegrino er i form, og scoret senest et nydelig mål på torsdag, i Europa Conference League, mot Zorya Luhansk. I Eliteserien har det blitt fire mål og én assist på to og en halv kamp for drammenseren. Alt tyder på målpoeng fra Glimts venstrekant på søndag. Derfor er han det heteste kapteinsvalget.

Spissene i form

Ohi Omoijuianfo: I likhet med Pellegrino, er “Ohi” en av de aller beste spillerne i Eliteserien. Toppscorer med 20 mål og én assist på 18 kamper. Intet annet enn veldig imponerende. Ingenting tyder på at stjernespissen til Molde skal slutte å bøtte inn med mål. Mot Mjøndalen i forrige kamp ble det to nye kasser for den tidligere Stabæk-spilleren. Nå skal han og Molde-spillerne til Oslo for å møte Vålerenga. “Enga” har ikke innfridd forventningene folket hadde til dem før sesongen. Nå ligger de midt på tabellen – åttende plass. Mye av grunnen til det er unødvendige baklengsmål. Er det én mann som kan straffe et usolid Vålerenga-forsvar, er det “Ohi”. Dersom han fortsetter denne strålende formen, kan landslaget fort banke på døra for spissen som drar til Røde Stjerne etter sesongen.

Følger med: Landslagstrener Ståle Solbakken følger Eliteserien tett. Det motiverer nok “Ohi”. Foto: Shutterstock.com

Thomas Lehne Olsen: Spissen fra nord er inne i sin beste sesong for karrieren. Har aldri scoret flere mål enn det han nå gjør i Eliteserien. Står med 15 mål og to assist på 18 kamper. Imponerende, spesielt med tanke på at laget han spiller på var tippet på nedre halvdel før sesongen. Men Lillestrøm og Lehne Olsen har virkelig tatt opp hansken, og er foreløpig på en imponerende femteplass.

Lehne Olsen er i form, og står med tre målpoeng de siste tre kampene mot henholdsvis FK Haugesund, Molde og Brann. To scoringer de to siste kampene. På lørdag reiser Lillestrøm til Skien for å møte Odd. Dersom Odd fortsetter sin dårlige form (ett poeng på de tre siste kampene), kan vondt bli verre når Lillestrøm og Lehne Olsen kommer på besøk. Gultrøyene har imponert offensivt denne sesongen, og mannen som ofte er sist på ballen, er Lehne Olsen, som er eid av hele 40.0%.

Sandefjords juvel

Vidar Ari Jónsson har, sammen med Kristoffer Normann Hansen, vært nøkkelen for Sandefjords “suksess” i år. Når en ligger på tiendeplass er det ikke en direkte suksess, men med tanke på forventningene før sesongen, kan man kalle det en liten suksess. “Alle” dømte Sandefjord rett ned til Obos-ligaen, men deres nye trenerduo har virkelig fått ting til å stemme. Sandefjord spiller fin og underholdene fotball. Av og til straffer det seg, men sett med offensive øyne funker det veldig ofte. Jónsson står derfor med 104 poeng på spillet, og imponerende åtte mål og tre assist så langt i Eliteserien. Denne fine tallrekka kan fort bli enda bedre når han møter Mjøndalen på søndag. Om Sandefjord får det offensive spillet til å svinge, skal det bli vanskelig for Vegard Hansens menn å henge med.

Da gjelder det bare å ønske lykke til med den kommende runden!

PS: Deadline lørdag 18. september kl 17.00.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker