Can You Order Tramadol Online Legally Buy Cheap Tramadol Online Uk Order Tramadol From Uk Tramadol Order Online Cod Tramadol Online Cod Payment

Fantasy Eliteserien: Rundens lag – runde 18

Landslagspausen er over, og det er igjen på tide med ligafotball rundt om i verden. Her hjemme venter runde 18 av Fantasy Eliteserien. Vi skal ta for oss hvilke elleve spillere vi mener bør med på denne rundens lag!

Rundens lag runde 18.

Keeper

André Hansen (5.9) Rosenborg (Tromsø, H)

Rundens utvalgte sisteskanse er André Hansen. Norges landslagskeeper stod godt i landslagspausen og viste at han er i god form. Det samme kan sies om Rosenborg. De har nemlig 12 poeng og bare fire innslupne mål på de siste fem kampene. I samme periode har de holdt nullen to ganger, mot henholdsvis Odd og Kristiansund. Motstander Tromsø har bare fem poeng på de siste fem kampene. De har faktisk scoret hele åtte mål på de fem kampene. Likevel tror vi de skal få det tøft på Lerkendal. Hansen er en dyr keeper, men mangelen på gode billigalternativer heller i hans favør. Derfor er Hansen (eid av 9.7%) vår keeper på rundens lag i runde 18.

Forsvar

Sheriff Sinyan (5.3) Molde (Mjøndalen, H)

Moldes 25 år gamle stopper Sheriff Sinyan har spilt seg til en fast plass på laget. Likevel kan ikke det sies å ha gjort Molde noe særlig mye bedre defensivt. På de siste fem kampene har de syv poeng og hele ti innslupne mål. Det har gjort at førsteplassen nå tilhører Bodø/Glimt, mens Molde er nede på en 2. plass, ett poeng bak.

Dette virker sikker ikke som et godt innsalg for å ha Sinyan på laget kommende runde, men det finnes ting som også taler for Molde-stopperen. For det første møter de det laget med dårligst form i Eliterserien de siste fem. Ett poeng og seks scorede mål på de siste fem, er ikke oppløftende tall for 14. plasserte-Mjøndalen. I tillegg er det å forvente at Molde har ekstra fokus på det defensive i tiden fremover. De har nemlig scoret flest mål i hele Eliteserien (41), men for mange baklengsmål gjør at de ikke lenger leder. Vi har derfor Sinyan (eid av 2.3%) på rundens lag for runde 18.

Igoh Ogbu (4.8) Lillestrøm (Brann, H)

Lillestrøm fortsetter den gode formen og ligger nå på 3. plass, kun tre poeng bak serielederen fra Bodø. Den siste tids gode form har hjulpet de så høyt opp på tabellen. De står nemlig med ti poeng og bare tre innslupne på de siste fem kampene. Den perioden inkluderer også to rene bur. Førstekeeper Mads Christiansen er ute med brudd i håndleddet, så andrekeeper Knut-André Søyland Skjærstein kommer til å stå den neste måneden. Så gjenstår det å se hvor mye det svekker LSK.

Brann er helgens motstander. Laget fra Bergen hadde nok ekstremt godt av en landslagspause hvor trøkket utenfra roet seg noe etter den siste tidens sirkus. Likevel har de fortsatt en stor jobb foran seg dersom de skal overleve i årets Eliteserie. Fem poeng og syv scorede mål er en stor bedring med tanke på at de hadde kun fem poeng etter tolv(!) kamper. Vi tror likevel de går på et solid tap denne runden og derfor er Ogbu (eid av 16.9%) en fin mann å ha med på ditt fantasylag.

Fredrik Bjørkan (6.1) Bodø/Glimt (Odd, H)

Bjørkan har også vært på landslagssamling med Norge. Han spilte ikke like mye som André Hansen, men fikk med seg en god omgang fra kampen mot Gibraltar. Han viste at han absolutt har offensive kvaliteter til å skape gode sjanser. I Bodø/Glimt er han fast inventar på høyrebacken, og der gjør han sakene sine godt. Han er også den nest mest eide forsvarspilleren på spillet, med sin eierandel på 38.2%. Det har også Bodø/Glimt gjort de siste fem kampene, hvor de står med elleve poeng og seks innslupne mål. I tillegg har de holdt nullen to ganger i den perioden. Det gjør at de nå leder serien, etter at alle lag har spilt 17 kamper.

Deres motstander kommende runde kan ikke skryte av å være i like god form. Tre poeng, seks scorede mål og 14(!) baklengsmål på de siste fem kampene er svært skuffene fra Odd. De færreste tror at den dårlige formen vil snu borte mot Bodø/Glimt og vi tror Bjørkan fort kan være med på å gjøre livet enda kjipere for Skiens-laget til helga.

Midtbane

Amahl Pellegrino (12.0) Bodø/Glimt (Odd, H)

Pellegrino har virkelig hatt en god start på oppholdet i Bodø/Glimt. På to kamper har han levert fire mål og en målgivende. Det gir en total på 29 fantasypoeng på to kamper. Det skal mye til for at han opprettholder det snittet gjennom sesongen, men det viser i hvert fall at han har et høyt tak. Bodø/Glimt sin form er, som nevnt i avsnittet om Bjørkan, god. De har også vist lovende takter offensivt de siste fem kampene, med elleve scoringer. Odd har 14 innslupne på de siste fem og har vært alt annet en gode defensivt. Derfor tror vi på Bodø/Glimt seier her og Pellegrino (eid av 19.1%) er en spiller du bør ha på laget denne runden.

Ola Brynhildsen (13.6%) Molde (Mjøndalen, H)

Molde-vingen har hatt en god sesong. Han står med totalt to mål og syv målgivende. Det har gitt han totalt 68 fantasypoeng. Molde sin form de siste fem kunne være bedre, med bare syv poeng, men hele 13 scorede mål. Brynhildsen har notert seg for to målgivende på de fem kampene. Mjøndalen sliter desto mer, med ett poeng og ti innslupne siste fem. De er absolutt ikke i form, og er i nedrykksform. Vi tror Molde kommer til å slå Mjøndalen med en del mål i dette oppgjøret. Da er Ola Brynhildsen et godt og nokså billig valg inn i dette Molde-laget. Brynhildsen (eid av 13.6%) er derfor med på vårt rundens lag for runde 18.

Kristoffer Velde (8.8) Haugesund (Sarpsborg 08, H)

Haugesunds venstreving er også i ferd med å ha en veldig god sesong. Fem mål og syv målgivende har det blitt. Det gir totalt 94 fantasypoeng og gjør han til den med nest flest poeng av midtbanespillerne på spillet. Haugesund har seks poeng på de siste fem kampene. Likevel har de scoret elleve mål i den perioden. Det vitner om at det er defensivt de har hatt problemer den siste tiden. Velde har tre mål og en målgivende på de fem kampene.

Deres motstander kommende runde, Sarpsborg 08, har syv poeng og seks baklengsmål på de siste fem kampene. Etter en veldig dårlig periode har formen snudd en del, noe 5-0 mot Sandefjord sist kamp viste tydelig. Vi tror på en kamp hvor begge lag scorer. Velde (eid av 20.4%) tar dødballer, i tillegg til at han kan skape ting i åpent spill, han er derfor med på vårt rundens lag.

Viðar Ari Jónsson (5.6) Sandefjord (Vålerenga, H)

Jónsson har absolutt levert varene denne sesongen. Syv mål og tre målgivende gjør at han står med 93 fantasypoeng og er en stor favoritt blant fantasyspillere, med sin eierandel på 29.4%. Sandefjord har kun en seier, og totalt fem poeng på de siste fem kampene. Likevel har de scoret syv mål i denne perioden, hvorav Jónsson har imponerende tre mål og to målgivende. Med andre ord er det defensivt man ikke bør ha noen Sandefjord-spillere på sitt fantasylag. Til helgen møter de Vålerenga. De har også kun en seier på de siste fem, og står med seks poeng. På disse kampene har de sluppet inn åtte mål, og minst ett i hver kamp. Vi tror Sandefjord scorer i denne kampen, og da er sjansen stor for at formspiller Jónsson er involvert.

Angrep

Ibrahima Koné (7.6) Sarpsborg 08 (Haugesund, B)

Fra en formspiller til en annen. Koné fikk med seg intet mindre enn fire scoringer på en omgang i forrige rundes kamp mot Sandefjord. Det gjør at han står med fine fem mål på de siste fem kampene. Sarpsborg 08 som lag har to strake seiere, og syv poeng på de siste fem. I den perioden har de scoret åtte mål. Så det er liten tvil om at Koné har vært viktig for de den siste tiden. Nå venter Haugesund på bortebane. De står med seks poeng og 14(!) innslupne på de siste fem kampene. Laget som var så solide defensivt har virkelig slitt med å stenge igjen de siste rundene. Det vitner om gode muligheter for Koné til å pynte på målstatistikken sin (totalt åtte mål til nå). Dessuten er han kun eid av 4.0%, noe som gjør han til en veldig god “diff” denne runden.

Thomas Lehne Olsen (9.6) Lillestrøm (Brann, H)

Lehne Olsen har virkelig stått frem på et godt Lillestrøm-lag denne sesongen. 14 mål, to målgivende og nest flest poeng av alle spillerne på spillet (115) understreker det. Han er naturligvis veldig populær på spillet, med en eierandel på 39.8%. Lillestrøm har ti poeng og åtte scorede mål på de siste fem. Lehne Olsen alene har tre mål og en målgivende i den perioden. Brann er et lag de fleste slår denne sesongen. På de siste fem har de fem poeng og ti innslupne mål. Vi føler oss sikre på at de kommer til å få det tøft mot tredjeplasserte Lillestrøm på Åråsen. Lehne Olsen kommer til å få sjanser og vi tror også han får med seg et par målpoeng til denne kampen. Han er derfor et soleklart valg for rundens lag for runde 18.

Ohi Omoijuanfo (12.2) Molde (Mjøndalen, H)

Siste spiller ut på rundens lag for runde 18 av Fantasy Eliteserien er Ohi Omoijuanfo. Molde-spissen er toppscorer i ligaen, med sine 18 mål. Dessuten er han den spilleren med flest poeng på Fantasy (120 poeng). Det har gjort han til en gjenganger på våre rundens lag. Molde sin offensive statistikk og Mjøndalen sin defensive statistikk de siste fem kampene kan du lese om under avsnittet og Ola Brynhildsen. Det er ingen tvil om at Molde er store favoritter i denne kampen. Vi blir ikke overasket om de vinner med minst 2 mål, og da er Ohi en spiller du bør ha på ditt lag. Han er eid av hele 43.3% og kommer garantert til å være et populært kapteinsalternativ også.

Da gjenstår det bare å si lykke til med runden. Husk fristen lørdag kl. 17.00!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker