Tramadol Online Uk Reviews Tramadol 100Mg Online Tramadol Online Rx Tramadol Overnight Paypal Tramadol Online Overnight Visa Tramadol Sale Online Uk

Fantasy Eliteserien: Kapteinsvalg runde 17

Eliteserien spisser seg til, i både topp og bunn og det ser ut til å bli en svært jevn sesong. Til helgen venter runde 17 av Fantasy Eliteserien og vi ser på de spillerne vi mener er de beste kapteinsvalgene.

1. Amahl Pellegrino (12.0) Bodø/Glimt (Tromsø, B)

Nysigneringen fikk en skikkelig pangstart på Glimt-karrieren med hat-trick på 14 minutter mot Kristiansund sist runde. Han viste seg som den målsniken han er, og var på rett sted til rett tid to ganger, i tillegg til en scoring fra straffemerket. Det lyktes ikke helt i en annen fotballkultur i Saudi-Arabia, men i 2020 noterte han seg for hele 25 mål og fire målgivende for Kristiansund, så det er liten tvil om hvilke ferdigheter han besitter. Dessuten har han blitt kategorisert som midtbanespiller i Fantasy Eliteserien, noe som gir ett poeng mer for scoring eller rent bur, enn han ville fått som angrepsspiller. Eierandelen er også på kun 1.1%, så Pellegrino er fortsatt en stor “diff”.

I kommende runde står Tromsø for tur. De står med seks poeng og kun en seier på de siste fem. I den perioden har de sluppet inn åtte mål. De har fortsatt ikke vunnet på hjemmebane, og de færreste tror vel at de gjør det kommende runde heller. Bodø/Glimt har åtte poeng og åtte scorede mål de siste fem kampene. De ligger nå kun to poeng bak serieleder Molde, men er nødt til å vinne disse kampene for å kunne opprettholde drømmen om gull. Vi tror Bodø/Glimt og Pellegrino fortsetter den gode formen og mener derfor han er det beste kapteinsalternativet i runde 17 av Fantasy Eliteserien.

2. Ohi Omoijuanfo (12.3) Molde (Kristiansund, B)

Eliteseriens-toppscorer (18 mål) og mest eide spiller (43.1%) har ikke spilt på to runder. Først stod han over grunnet konas fødsel, deretter var det en runde uten kamp for Molde. De siste fem kampene har Molde syv poeng og 13 scorede mål. Ohi var i storform før sin lille pause, og vi forventer at han ikke bruker lang tid på før han er tilbake med en ny scoring. Motstander Kristiansund står med seks poeng og åtte innslupne på de siste fem kampene. De stod bra i mot Bodø/Glimt i 45 minutter forrige runde, men så kom Pellegrino inn og sørget for 3-0 seier til bodøværingene. Molde har hatt et enda høyere toppnivå enn Bodø/Glimt denne sesongen og vi tror derfor Ohi kommer til å få med seg en eller flere scoringer hjem fra Kristiansund.

3. Thomas Lehne Olsen (9.5) Lillestrøm (Mjøndalen, B)

Lillestrøm-spissen fortsetter å levere varene for kanarifuglene. Fire mål og to målgivende på fem kamper er svært gode tall. Lillestrøm som lag står med ti poeng og ni mål på fem kamper. Det resulterer i 28 poeng og fjerdeplass så langt, og det er liten tvil om at Lillestrøm imponerer denne sesongen. Det gjør også Lehne Olsen som står med totalt 13 mål og to målgivende. De tallene er grunnen til at han eies av hele 38.8%. Kommende runde møter de Mjøndalen. De har to poeng og ni innslupne mål på de siste fem kampene. Dessuten har de kun vunnet smått utrolige en av de siste femten kampene. Med andre ord er Lillestrøm store favoritter til dette oppgjøret, og derfor er Lehne Olsen et naturlig kapteinsalternativ til runde 17 av Fantasy Eliteserien.

4. Kristoffer Velde (8.8) Haugesund (Brann, B)

Velde er inne i en god sesong, med totalt fire mål og syv målgivende. På de siste fem kampene har Haugesund kun fire poeng, men de har scoret ni mål i den perioden. De gikk på en ordentlig smell sist helg, med 0-3 mot Lillestrøm. Men er det en ting vi har lært av årets Eliteserie, så er det at resultatene kan snu brått fra runde til runde. Men ingen regel uten unntak, og i denne sammenheng er Brann unntaket. De står med kun to seiere og ligger nederst med kun ti poeng. De aller fleste kjenner til kaoset i klubben den siste tiden, og med tanke på den siste tids hendelser, ser vi på Haugesund som klar favoritt i denne kampen. Velde er en mann med mye målpoeng i seg, og vi tror han noterer seg for nye målpoeng i denne kampen. Det ville i hvert fall hans eierskare på 21.6% satt pris på.

5. Kristoffer Normann Hansen (6.1) Sandefjord (Sarpsborg 08, B)

For å fullføre rekka med spillere med bortekamper, er Normann Hansen sistemann blant våre kapteinsalternativ denne uka. Bortekampen er nemlig mot Sarpsborg 08, som står med fem poeng og åtte innslupne på de siste fem kampene. Etter seks kamper uten seier, fikk de seg i hvert fall en etterlengtet opptur hjemme mot Strømsgodset sist seriekamp. Da vant de nemlig 1-0. Sandefjord, på sin side, står med seks poeng og åtte scorede mål på de siste fem. I den perioden har Normann Hansen notert seg for to scoringer og to målgivende. Han er eid av 24.2%, men kommer neppe til å bli kapteinsbindet av mange av de. Derfor er Normann Hansen en ordentlig “diffekaptein” for deg som vil gjøre noe annet enn alle andre i runde 17 av Fantasy Eliteserien.

Da er det bare å ønske lykke til med runden. Husk fristen lørdag kl. 17.00!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker