Ordering Tramadol Online Legal Online Tramadol Overnight Cheapest Tramadol Next Day Delivery Buying Tramadol Online Reviews Tramadol Cheap Prices
Bruno Fernandes fikset CL-plass for United. Leverer han nye målpoeng mot Fulham? Foto: Shutterstock.com

FPL: Rundens lag Gameweek 2

Gameweek 1 ble en heidundrende målfest der flere av de store kanonene leverte til gangs. Bla mye betrodde Mo Salah og Bruno Fernandes. Dermed ble det voksne scorer og 100 000 spillere som scoret over 100 poeng. Skal godt gjøres at GW to leverer opp til første runden, men vi har valgene klare!

Keeper :

Mange har valgt å gå med Sanchez (4,5) i starten, og han har også en fin kamp hjemme mot Watford. Emiliano Martinez (5.5) ligaens beste keeper forrige sesong, og var også strålende når Argentina vant Copa America i sommer. Villa fikk seg en smekk med 3 innslupne for Watford, men det er godt mulig de finner tilbake til sitt gode defensive spill på hjemmebane denne runden. Kan også nevne Brentfords sisteseskanse Raya (4.5) som et annet billigalternativ, likte det jeg så av Brentford i første serierunde, og de har et par fine fixtures i starten og kan fortsette å flyte på medgangsbølgen.

Forsvar

Trent Alexander Arnold (7.5) allerede trygt inne på de fleste lag, og det er vanskelig å argumentere imot ham med hjemmekamp mot Burnley på programmet. Tsimikas (4.1) et annet populært valg fra de røde, men Robertson lurer i kulissene og er trolig klar etter landslagspausen, slik at det spørs hvor mye spilletid det blir på grekeren etter den runden. Man City en av favorittene til å holde nullen denne runden, men begi seg ut på å tippe hvem som starter for Guardiola orker vi ikke, så vi står over alt fra City.

Men Cancelo (6.0) pekte seg ut med fine offensive tall i forrige runde. Luke Shaw (5.5) en annen som er mye betrodd, selv om Man Utd skapte lite fra venstresiden forrige kamp. Marcos Alonso (5.6) forventes å starte igjen for Chelsea, scoret sist, og kan utvilsomt gjøre det igjen. Arsenal så også veldig tannløse ut. Av billigere alternativ har vi Amartey (4.0) og Ki Jana Hoever (4.0) som begge startet for sine lag sist og forventes å starte igjen ihvertfall kommende runde

Midtbane

Bruno Fernandes (12.1) scoret like så greit hattrick i åpningskampen mot Leeds, og fortsetter dermed å levere eksepsjonelle tall i Man Utd. Mo Salah (12,5) scoret som vanlig i åpningsrunden, og krydret også med to målgivende. Egypteren er i rute også denne sesongen. Disse to her skiller seg klart ut, og å gå uten er sjansespill på høyt nivå. Mason Greenwood (7.5) er the main man på topp med Cavani og Rashford ute, og han er også i fin form. Scoret sist, og mot Southampton som er svekket bakover etter salgene av Vestergaard og Bertrand slapp inn 3 mot Everton sist.

Riyhad Mahrez (9.0) fikk som resten av laget ingenting til å stemme mot Tottenham, men får en gylden mulighet til å rette opp inntrykket mot nyopprykkede Norwich på hjemmebane. Pleier slå til med noen heftige runder hver sesong, og dette kan fort være en av dem. Raphinha (6.5) var relativt anonym mot Man Utd, foruten at han slo noen veldig gode dødballer. En spiller jeg har tro på, og som kommer til å bli en fanfavoritt på Elland Road. Slår til i runde 2? Ismaila Sarr (6.0) Er Watfords beste spiller, og viste i første kamp hvorfor han har blitt linket til bla Liverpool. Herlig frekk spiller med enorm fart. Fin diff.

Angrep

Danny Ings (8.5) fikk åpnet målkontoen på tampen i forrige kamp, og han har levert voldsomme tall siste sesongene. Og mye tyder på at han scorer sine mål denne sesongen også. Antonio (7.6) leverte også varene i første runde, og har levert back to back sesonger med 10 scoringer. Skadefri tørr jeg vedde mye på at han slår den rekorden denne sesongen. Grei sjanse mot et svekket Leicester forsvar.

En jeg likte inntrykket på i første runde var Emmanuel Dennis (5.0) som leverte både scoring og målgivende i debuten. Dette er snakk om en god spiller som har spilt CL fotball for Club Brugge og scoret to ganger på Santiago Bernabeu mot Real Madrid! Ivan Toney (6.5) var vel egentlig aldri nærme scoring i sin første kamp, men leverte en knallkamp spillemessig der han herjet med White i 90 minutter. Fine kamper for Brentford i starten, og det er fort denne runden han scorer!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker