Tramadol 50 Mg Buy Tramadol Legal To Buy Buying Tramadol In Spain Tramadol 50Mg Buy Uk Tramadol Sverige Online Tramadol Online Prices

FPL: Rundens lag til sesongstart

Da er det endelig duket for sesongstart i Premier League igjen, noe som betyr et nytt år med FPL. Sist sesong ble noe uforutsigbar, og kanskje litt kjedelig, med tanke på COVID-19 og mangelen av fans. Men sesongen 21/22 har alle forutsetninger for å bli en kanonsesong. Flere av lagene har forsterket, noe som vil gi oss mer spennende spillere å rutte med på rundens lag.

Keeper

Robert Sánchez – 4.5 – Brighton (Burnley, B)

Sánchez har vært et hett valg på keeperplass i forkant av sesongen. En eierandel på 24,3% for keeperen som holdt 10 rene bur på 27 kamper i fjor. Brighton var egentlig et veldig bra lag sist sesong, men slet veldig med å score en stund. Insentivet til å ha Sánchez svekkes av at stjerneforsvareren, Ben White, gikk til Arsenal i sommer. Til tross for dette så møter de uansett Burnley, et Burnley-lag vi vet nøyaktig hva vi får av. Ser ikke for meg mye mål her.

Forsvar

Ben White – 4.5 – Arsenal (Brentford, B)

White ankom Arsenal for en stor pengesum, og går nok rett inn i startelleveren. Arsenal hadde et solid forsvar i år, og med engelskmannen inn, er det grunn til å tro at det bare blir enda bedre. Er favoritter mot nyopprykkede Brentford, kommer til å ha mye ball. Mulig clean sheet her.

Kostas Tsimikas – 4.0 – Liverpool (Norwich, B)

I lys av Robertson-skaden har Kostas Tsimikas seilet opp som et strålende FPL-alternativ. En offensiv venstreback med en god innleggsfot i det som kanskje er ligaens beste forsvar til kun 4.0? Sign me up!

Ben Chilwell – 6.0 – Chelsea (Crystal Palace, H)

Tror Chilwell kan komme til å ha en kjempesesong under Tuchel. Møter et Palace-lag det er stilt store spørsmålstegn til foran sesongen. Ny manager, nye spillere og et totalt generasjonsskifte. Tror Chelsea bør ta dette ganske greit. Mulighet for CS og målpoeng.

Midtbane

Riyad Mahrez – 9.0 – Manchester City (Tottenham, B)

Bernardo Silva og Jesus ryktes å ønske seg bort, Foden skadet, Grealish nyankommet, Agüero borte. Riyad Mahrez virker per nå å være et ganske sikkert valg i Manchester City. Møter Tottenham som har sin stjernespiller linket bort til nemlig City. Har også ny manager, usikker på hvordan dette kommer til å funke. Mahrez var strålende i fjor.

Kai Havertz – 8.5 – Chelsea (Crystal Palace, H)

Så ut til å endelig være litt komfortabel i slutten av forrige sesong. Startet dårlig, men Havertz er en ung mann i et nytt land og miljø, da kan det ta tid å stable bena. Scoret vinnermålet i CL-finalen, starter som 10-er eller på topp. Har allerede snakket om Palace, tror Havertz kan bli veldig god å ha i år.

Saïd Benrahma – 6.0 – West Ham (Newcastle, B)

Ser ut til å ha tatt over rollen til Jesse Lingard. Spennende spiller som har vært bra i pre-season. Benrahma, Bowen, Fornals og Antonio er en farlig kvartett som kan skape uro hos Newcastle.

Mohamed Salah – 12.5 – Liverpool (Norwich, B)

Selvskreven på laget. Salah leverer hver sesong, og i kampen mot Norwich blir han også min kaptein.

Diogo Jota – 7.5 – Liverpool (Norwich, B)

Mange sliter med dilemmaet Trent vs. Jota på sine lag. Til denne runden har jeg valgt å gå Jota. Tror Liverpool kommer til å overkjøre Norwich. Jota viste forrige sesong hvor god han er til å score mål, og hvor viktig han kan være for Liverpool. Billig.

Angrep

Jamie Vardy – 10.5 – Leicester (Wolves, H)

Vi vet ikke så mye om denne utgaven av Wolves. Nuno er borte, og inn er Bruno Lage kommet. Ulvene skuffet litt i fjor, mens Leicester nå har etablert seg som et topplag. Vardy er litt dyr, men føler det er en risk jeg er villig til å ta her. Kanskje dette er sesongen han fases ut med tanke på kjøpet av Patson Daka, men per nå er Vardy førstevalget på topp.

Michail Antonio – 7.5 – West Ham (Newcastle, B)

Har ikke særlig troen på Newcastle. Dersom West Ham skal gjenskape den gode sesongen de hadde sist er de avhengige av at Antonio spiller opp mot sitt potensial. Når han er frisk har han underliggende tall som er helt der oppe med premium spillerne. Nå vet vi at han er skadefri, derfor blir han på laget til kampen mot Newcastle.

Kategorier
FantasyFantasy Premier League

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker