Order Tramadol Fedex Overnight Order Tramadol Online Cheap Order Tramadol Online Cash On Delivery Order Tramadol Discount

Fantasy Eliteserien: Kapteinsvalg runde 14

Det er fullt kjør i norsk fotball om dagen, både Eliteserien og cupen ble spilt forrige uke. I tillegg til at flere lag har fått bryne seg på europeisk motstand den siste tiden. Kjøret fortsetter også fremover, for på onsdag venter en ny runde av Eliteserien, og i likhet med runde 13 er også dette en dobbeltrunde! Vi skal fortelle dere hvilke spillere vi mener er gode kapteinsvalg for runde 14.

1. Thomas Lehne Olsen (9.2) Lillestrøm (Sarpsborg 08, H – Sandefjord, B)

Lillestrøms nummer 10 har funnet frem toppformen denne sommeren. Seks mål og en målgivende på fem kamper er svært gode tall. Forrige runde leverte han hele 18 fantasypoeng, og gjorde seg med det virkelig populær blant de som valgte å spille “spissrush” eller hadde han som kaptein. Han er nå den spilleren med nest-flest poeng på Fantasy denne sesongen (86). Laget han spiller for er også i form. De har kun ett tap på de siste ti kampene i Eliteserien. Lillestrøm har spilt 12 kamper, noe som er to færre enn fire av de fem lagene som er foran de på tabellen. Med to seiere i de to hengekampene kan de derfor, hvis Kristiansund taper poeng, klarte helt opp på 2. plass. Det er fryktelig imponerende for et nyopprykka lag.

Dette viser at Lehne Olsen spiller for et lag som er favoritter både mot Sarpsborg 08 og Sandefjord kommende runde. Selv om 18 mål på 12 kamper ikke er veldig imponerende, er Lehne Olsen som regel involvert når de scorer, med sine 11 mål og en assist til nå denne sesongen. Sarpsborg 08 så virkelig ikke bra ut mot Mjøndalen sist eliteserie-kamp, men en overtidsscoring gjorde at de unngikk et 0-1 tap. De har kun en seier på de siste fem i Eliteserien, og i den perioden har de sluppet inn 11 mål.

Sandefjord har tre seiere på sine siste fem i Eliteserien, men kun ett poeng de siste to kampene. Tre mål innslupne på de siste fem kampene er intet annet enn imponerende av blåtrøyene. Så selv om Sandefjord-kampen kan vise seg å bli tøffere enn mange tror, er det liten tvil om at dersom du er blant de 28.7% som eier Lehne Olsen, bør han være ditt fremste kapteinsvalg i runde 14.

2. Kristoffer Normann Hansen (6.0) Sandefjord (Odd, B – Lillestrøm, H)

Normann Hansen har levert gode fantasypoeng denne sesongen. 63 poeng for et Sandefjord som mange hadde tippet nederst før sesongen, vitner om en spiller med gode ferdigheter. I likhet med Normann Hansen har Sandefjord imponert. De står med tre seiere på de siste fem i hjemlig liga, selv om det skal nevnes at de to siste kampene kun har gitt ett poeng. På de siste fem har de scoret seks mål, og Normann Hansen har vært involvert i halvparten av de scoringene. Han står med totalt fire mål og tre assist i Eliteserien så langt.

Sandefjord møter Odd og Lillestrøm i runde 14. Odd har to seiere og 13 (!) innslupne på siste fem. De sliter virkelig med å stenge igjen bakover, noe som er godt nytt for de 22.3% som eier Normann Hansen. Lillestrøm har ikke tapt på åtte kamper i serien, men ser man på de siste fem kampene har de faktisk sluppet inn syv mål. Så også i den kampen bør det være gode muligheter for Normann Hansen og hans Sandefjord til å score noen mål. Disse tallene gjør at vi vil anbefale Normann Hansen som ditt kapteinsvalg, dersom du ikke eier Lehne Olsen.

3. Kristoffer Velde (8.7) Haugesund (Strømsgodset, H – Molde, B)

Haugesund gikk på en skikkelig smell i helgen. De røk nemlig ut mot 3. divisjonslaget Stord i første runde av cupen. Den svir, men formen deres i Eliteserien den siste tiden kan hjelpe med å helbrede smerten. De står med fire seiere på de siste syv kampene i hjemlig serie. På de syv kampene har de scoret 11 mål. Velde har notert seg for seks assist i denne perioden og står nå med totalt to mål og seks assist i Eliteserien denne sesongen. I dobbeltrunde 13 fikk han hele 14 poeng. Det er liten tvil om at Velde har ferdigheter som gjør han til en svært attraktiv fantasyspiller. Dødballfoten hans har også vist seg å bidra til gode poeng, både for Haugesund og de 16.3% som har han på sitt lag.

Haugesunds to motstandere kommende runde er Strømsgodset og Molde. Det er to lag i relativt god form. Strømsgodset har åtte poeng på de siste fem i ligaen, mens Molde har 10 poeng på fem kamper. På den perioden har Molde sluppet inn kun to mål. De er med andre ord svært solide bakover. Strømsgodset har sluppet inn seks mål, som heller ikke er dårlige tall. Det vitner om to jevne kamper, hvor Haugesund muligens scorer maks tre i løpet av runden. Sjansen for at Velde er involvert i en scoring denne runden er likevel såpass stor at vi ser på hans som et godt kapteinsvalg i runde 14 om du ikke eier noen av de øvrige.

4. Vidar Ari Jónsson (5.2) Sandefjord (Odd, H – Lillestrøm, B)

To Sandefjord-spillere blant kapteinstipsene? Det er ikke noe man ser ofte, men før denne runden er det på sin plass. Sandefjord møter som nevnt to lag som slipper inn en del mål, spesielt Odd, og da er Vidar Ari Jónsson og Kristoffer Normann Hansen to spillere å følge med på (les mer om Sandefjords motstandere i avsnittet om Normann Hansen).

Jónsson har levert godt denne sesongen. Fire mål og en assist så langt i serien gir kanskje ingen hakeslepp. Likevel er 59 poeng totalt et tegn på at han leverer varene, spesielt med tanke på prisen (5.2). Det er ytterst sjelden man velger en så billig spiller som kaptein, men med tanke på at man helst vil gi kapteinsbindet til en spiller med dobbeltrunde, er det ikke så mange andre bedre alternativer. Jónsson eies av 11.7% og vil med andre ord være en stor differensial. Det gjør at du henter inn veldig mange poeng på dine konkurrenter, dersom du velger han som kaptein og han leverer nye målpoeng.

Andre navn verdt å nevne

De fire øvrige spillerne er de vi først og fremst ville gitt kapteinsbindet kommende runde. Likevel finnes det andre kapteinsvalg i runde 14 som vi ikke har like stor tro på, men som fortsatt er verdt å nevne. Eliteseriens toppscorer Ohi Omoijuanfo (12.2) er alltid en spiller man tenker på som en trygg kaptein. Han har flest poeng på spillet (101) og er soleklar toppscorer med 15 mål. Molde har ikke dobbeltrunde og møter kun Haugesund på hjemmebane. Haugesund har sluppet inn fem mål på de siste fem kampene. Selv om Ohi er god og Molde er best i ligaen for øyeblikket, mener vi fortsatt at du bør ha en spiller med dobbeltrunde som kaptein.

Oliver Valaker Edvartsen (7.0) er, i motsetning til Ohi, en spiller som ikke nevnes fullt så ofte når man snakker om kapteinsalternativer, i tillegg har han dobbeltrunde. Den siste tiden har han levert godt. To mål på to kamper, gjør at han skiller seg ut blant Stabæk-spillerne. Stabæk har nok også den beste dobbeltrunden, med Mjøndalen på bortebane og Sarpsborg 08 på hjemmebane. Er du virkelig i “diffehumør”, er Edvartsen et veldig morsomt kapteinsvalg som kan fungere godt.

Da gjenstår det bare å si lykke til med kapteinsvalget i runde 14. Ikke glem fristen 18.00 onsdag 28. juli!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker