Tramadol Online Coupons Tramadol Visa Overnight Order Tramadol Cod Overnight Order Tramadol With Paypal Tramadol Sales Online

Fantasy Eliteserien: Rundens lag GW 9

En lavtscorende runde 8 er nettopp lagt bak oss. Med et poenggjennomsnitt på kun 36, er det nok mange som ønsker å slå tilbake i runde 9. Da passer det bra at en ny dobbeltrunde står for tur!

Keeper

Egil Selvik (5.0) Haugesund (Brann, H)

Haugesunds sisteskanse har levert en god sesong til nå. Han står med tre rene bur og en strafferedning etter seks runder. Det har gitt han et poengsnitt på 6,3. Selv om det er lite sannsynlig at det imponerende poengsnittet holder seg hele sesongen, så er sjansen relativt stor for at det opprettholdes minst en runde til. Haugesund møter nemlig Brann på hjemmebane. Brann ligger sist, med kun fire poeng på ni kamper, og det er vel bare et tidsspørsmål før Brann-trener Kåre Ingebrigtsen er arbeidsledig. 10. plasserte Haugesund er gjerrige bakover. I likhet med Sarpsborg 08 og Mjøndalen, har de sluppet inn kun seks mål. Det er færrest i Eliteserien denne sesongen. Vi mener derfor Selvik, som eies av 4.2% er det beste keeper-valget denne runden.

Forsvar

Jonatan Tollås Nation (5.7) Vålerenga (Stabæk, B)

Midtstopperen har vist seg fra en ny side til nå denne sesongen. Han har nemlig begynt å score mål. Tre mål på syv kamper er intet annet enn imponerende fra 30-åringen, som eies av 16.8%. Det er liten tvil om at Vålerenga trenger målene hans, for de slipper selv inn en god del mål. 13 innslupne mål på ni kamper er neppe noe Fagermo er fornøyd med. De har faktisk sluppet inn i alle kampene utenom en. Kommende runde møter de et Stabæk-lag som ligger nest sist, med sine fem poeng på seks kamper. De har sluppet inn totalt elleve mål, hvorav tre av de har vært på dødball. Vålerenga var uheldige som ikke fikk med seg mer mot Bodø/Glimt sist helg. Dersom de fortsetter den formen også mot Stabæk, tror vi på bra med poeng for Tollås Nation i denne kampen.

Aliou Coly (4.6) Kristiansund (Mjøndalen, H)

Kristiansund har levert varene til nå denne sesongen. De ligger på en foreløpig 3. plass, det takket være godt forsvarsspill. Deres 13.3% eide midtstopper Aliou Coly har fått med seg tre rene bur på syv og en halv kamp. Det er ikke hårreisende gode tall, men viser likevel at det er lov å håpe på minst 6 poeng de gangene Kristiansund møter overkommelig motstand. Det gjør de denne runden, når Mjøndalen kommer på besøk. De har kun scoret seks mål til nå denne sesongen. Vi ser for oss en målfattig kamp mellom Kristiansund og Mjøndalen, og da er Coly til 4.6 god verdi.

Få et gratisspill på 250 kr helt til du vinner på din neste bong!
Trykk her for å benytte deg av tilbudet!

Joachim Thomassen (5.5) Sarpsborg 08 (Viking, H)

Særpingene fikk seg en etterlengtet opptur i helga, med 1-0 seier over Rosenborg. Thomassen ble matchvinner, og hans 2.6% eiere kunne juble over 15 poeng. Helgens seier gir definitivt selvtillit og tro som kan være vesentlig for om Bohinen vil lykkes eller ikke. Sarpsborg har bare sluppet inn seks mål til nå denne sesongen. Det er med andre ord fremover de har slitt så langt. Kommende runde står Viking for tur. De varierer veldig i form, og kommer fra et 3-0 tap mot Sandefjord. Vi vet at siddisene kan score mål, men man vet aldri helt når de kommer. Thomassen en skikkelig “diff” som vi har troen på i en runde hvor det å finne gode forsvarere er vanskelig.

Midtbane

Ulrik Saltnes (10.4) Bodø/Glimt (Molde, H, Stabæk, H)

Midtbaneeleganten Ulrik Saltnes er en spiller det er vanskelig å komme utenom denne runden. Dette fordi Bodø/Glimt har dobbeltrunde og møter Molde og Stabæk på hjemmebane. Saltnes har tre mål og tre assist til nå og kunne fort fått med seg enda mer mot Vålerenga i helga. Molde har i likhet med Bodø/Glimt 20 poeng og dette blir et skikkelig morsomt toppoppgjør. Moldenserne har sluppet inn elleve mål. Det er fire mer enn Bodø/Glimt, og begge har ni kamper spilt. Stabæk har også sluppet inn elleve mål. De har derimot spilt kun seks kamper, og har tre strake tap. Det gjør at vi tror på storseier for Glimt mot 15. plasserte Stabæk.

Saltnes er stadig farlig både på dødballer og åpent spill. 32.8% eier han og mange av disse kommer til å gi han kapteinsbindet denne runden. Det kan gjøre skaden gigantisk for de som ikke har han på laget. Vi tør derfor ikke annet enn å ha han med på rundens lag av Fantasy Eliteserien.

Saltnes og Bodø/Glimt, her fra møtet med AC MIlan, har nå en ny dobbeltrunde. Det gjør de til svært aktuelle spillere før kommende runde av Fantasy Eliteserien. Foto: ph.FAB/Shutterstock.com
August Mikkelsen (4.6) Tromsø (Odd, B)

Tromsø-spiller August Mikkelsen er virkelig i ferd med å få sitt store gjennombrudd denne sesongen. Han har levert målpoeng i to kamper på rad, og står med totalt 34 poeng så langt denne sesongen. Han koster bare 4.6, og dersom han fortsetter i dette sporet utover sesongen vil jeg tro eierandelen hans på 7.6% vil øke betraktelig. 2000-gutten spiller svært offensivt, for et Tromsø-lag som har scoret ti mål til nå. Det er best av samtlige lag fra 6. plass og ned. Tromsøværingene møter Odd på bortebane. Hvittrøyene fra Skien varierer en del i prestasjonene, og har sluppet inn åtte mål så langt. Til prisen av 4.6 er Mikkelsen en spiller som er fin å ha, ikke bare på denne rundens lag, men generelt på Fantasy Eliteserien. Han koster nemlig så lite at du får midler å legge andre steder, samtidig som han fort kan få med seg målpoeng.

Kristoffer Zachariassen (10.4) Rosenborg (Lillestrøm, B)

Storscorer Zachariassen er tilbake etter at han måtte sone forrige kamp mot Sarpsborg 08 som følge av fire gule kort. Rosenborg slet fælt uten toppscoreren sin, og er nok glad for at han er tilbake igjen mot Lillestrøm kommende fredag. 27-åringen står med syv mål og tre målgivende til nå. Det gjør han til den spilleren på Fantasy Eliteserien med høyest poengscore (67) og et selvskrevent valg på dette rundens lag. Motstander Lillestrøm har sluppet inn ni mål på seks kamper. De ligger på en 10. plass og bør være grei skuring for et revansjelysten Rosenborg, som tross alt har gullambisjoner.

Sondre Sørli (9.6) Bodø/Glimt (Molde, H, Stabæk, H)

I likhet med Saltnes, har Sørli også dobbeltrunde. Han leverte hele 16 poeng sist dobbeltrunde, og det er ingenting som tilsier at det samme ikke kan skje igjen. Ja, motstanden er vanskeligere, men Bodø/Glimt har scoret i hver eneste kamp denne sesongen og Sondre Sørli er overaskende ofte involvert i disse målene. Han har en totalt poengsum på 56. Det er den tredje høyeste totalsummen av alle spillerne. Motstanderen har vi allerede snakket i avsnittet med Ulrik Saltnes og i likhet med Saltnes er Sørli en spiller som nærmest garantert får med seg målpoeng denne runden.

Angrep

Mushaga Bakenga (9.7) Odd (Tromsø, B)

Bakenga er, sammen med Ohi Omoijuanfo, Eliteseriens store formspiller. Forrige kamp var det Brann som fikk kjenne på Bakengas kvalitet. Da noterte han seg for tre scoringer og totalt 17 poeng. “Mush” er derfor en spiller i form og med selvtillit, som møter et Tromsø-lag som sliter defensivt. 14 mål har de sluppet inn til nå, og kommer rett fra et 1-2 tap mot Lillestrøm. Bakenga har vært involvert i spinnville syv av åtte mål for Odd så langt denne sesongen. De tallene viser hvor viktig spissen er for Odd, og scorer de mot Tromsø, kan vi nærmest love at Bakenga er involvert.

Erik Botheim (10.6) Bodø/Glimt (Molde, H, Stabæk, H)

Siden det kun er Bodø/Glimt og Stabæk som har dobbeltrunde, er det et “must” å fylle opp sin kvote med Bodø/Glimt spillere. Det har vi gjort på denne rundens lag, og Botheim er siste spiller med for gultrøyene. Kun Molde har scoret flere enn Bodø/Glimt (23 mot 21) og det kan tyde på en målrik kamp mellom de to topplagene som møtes førstkommende torsdag. Botheim scoret fem mål i sesongens fem første kamper. Deretter har det gått litt tråere for spissen, med kun ett mål på de siste fire. Likevel sitter man med følelsen av at det ligger en Botheim-scoring i lufta. Spesielt i kampen mot gamleklubben Stabæk er det typisk at han scorer. Med sine 49.3% eiere, anbefaler vi dere derfor å ha han på laget til kommende runde.

Henrik Udahl (8.4) Vålerenga (Stabæk, B)

Udahl har fått plass i startelleveren til Vålerenga takket være en skadet Vidar Kjartansson. Han har takket for tilliten med to scoringer på tre kamper. I tillegg fikk han et mål feilaktig annullert i helgens kamp mot Bodø/Glimt. Spesielt på dødballer har spissen vist seg farlig. Det er liten tvil om at Udahl kan å score mål. I fjor ble han nemlig toppscorer i OBOS-ligaen, med 19 mål på 29 kamper for Åsane. Han eies av kun 5.5% og møter Stabæk som ligger på nest siste plass. Med andre ord er det gode muligheter for mye poeng på en spiller som få eier. Det er som regel en god oppskrift i Fantasy Eliteserien, og derfor er han med på rundens lag.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker