Cheap Tramadol Online Overnight Delivery Ordering Tramadol Online Uk Tramadol Buy Online Cheap Tramadol Online Next Day Delivery Buying Tramadol In Spain Tramadol 50 Mg Online Uk
Er dette Harry Kanes siste kamp for Spurs? Foto: Shutterstock.com

Rundens kapteinsvalg: GW38

Der var sesongen over, og her er sesongens siste kapteinsvalg-artikkel. Kapteinsvalgene denne runden blir hovedsakelig fra lag som har noe å spille for, da andre lag blir litt uforutsigbare.

Mohamed Salah – 12.9 – Liverpool (Crystal Palace, H)

Føler enda ikke Mohamed Salah får den respekten han fortjener. Leverer hver sesong ut og inn. Liverpool må vinne for å sikre seg Champions League til neste sesong. Tror Salah kommer til å avslutte sesongen med et smell. Palace har heller ingenting å spille for, utenom å hedre Roy Hodgson sin siste seriekamp.

Harry Kane – 11.9 – Spurs (Leicester, B)

Fortsatt i toppscorer-racet med en kamp igjen, en kamp som kanskje kan bli hans siste i Tottenham-drakt. Møter Leicester som faktisk har noe å spille for med en runde igjen, men det har Tottenham og. Kane er inne i en liten slump nå med kun 1 mål på sine siste fire kamper. Blir en liten diff, hvis man capper Kane denne runden.

Patrick Bamford – 6.6 – Leeds (West Brom, H)

West Brom slipper inn veldig mye mål, og Leeds er kapable til å eksplodere helt. Bielsa sitt mannskap har ikke falmet og blitt slitne på slutten av sesongen som mange trodde kom til å skje, de har hatt en kanonsterk avslutning på sesongen. To motsetninger møter hverandre på søndag i Allardyce og Bielsa, og jeg tror sistnevnte går seirende ut. West Brom har heller ingenting å spille for, siden de har allerede rykket ned.

Roberto Firmino – 9.1 – Liverpool (Crystal Palace, H)

Firmino har faktisk avsluttet sesongen solid. Kritisert for å score lite mål, men er inne i en liten stim nå. Tre mål på de siste tre kampene, og må avslutte sterkt for å ende på CL. Klopp har ingen intensjoner om å tape denne. Vi husker alle hvordan det endte sist gang Liverpool møtte Palace med 0-7 seieren.

Timo Werner – 9.2 – Chelsea (Aston Villa, B)

Seks mål denne sesongen er definitivt å underprestere. Har bommet på tredje flest store sjanser denne sesongen, men tolv assist er meget bra. Dette er en skikkelig diffe-kaptein, en kaptein hvis målet er å ta igjen folk i venneligaer. Aston Villa har heller ikke noe å spille for, men det har Chelsea, derfor kan Werner være et bra valg.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker