Buy Arrow Tramadol Order Tramadol Overnight Visa Tramadol 50Mg Buy Uk Tramadol Order Uk Tramadol Order Online Mexico Cheap Tramadol Overnight Delivery

FPL: Rundens lag – sesongens siste runde

Da er vi klare for den siste runden i Premier League sesongen 20/21. Siste sjanse til å ta igjen noen i mini-ligaer eller for å klatre litt på overall-ranken. Dette er rundens lag for GW 38.

Keeper

Alisson Becker – 6.0 – Liverpool (Crystal Palace, H)

For rundens lag har jeg fokusert på å velge spillere fra lag som har noe å spille for i siste serierunde. Det har definitivt Liverpool. Alt er opp til dem i siste seriekamp, vinner de får de Champions League-spill neste år. De møter Palace som ikke er veldig farlige offensivt, tror det er stor sannsynlighet for at Liverpool holder nullen her.

Forsvar

Antonio Rüdiger – 4.7 – Chelsea (Aston Villa, B)

Chelsea har også Leicester rett i hælene når det gjelder CL-spill neste år. Selv om de er i en Champions League finale de kan vinne, så bør de forsikre seg med å vinne her. Møter Aston Villa som tok en sterk seier mot Spurs sist, men har ikke sett veldig bra ut i det siste. Har dog fått Grealish tilbake fra skade, noe som vil være en boost. Tror likevel Chelsea skal vinne denne relativt komfortabelt, og de er jo veldig solide defensivt.

Vladimir Coufal – 5.5 – West Ham (Southampton, H)

West Ham er et nytt lag som er avhengige av å vinne siste kamp for å få Europa League til neste sesong. De har Tottenham og Everton rett bak seg, og vil nok gjerne krone en overraskende god sesong med EL. De er et bedre lag enn Southampton som ikke har noe å spille for, kan fort bli clean sheet her.

Stuart Dallas – 4.8 – Leeds (West Brom, H)

West Brom er rykket ned, Leeds er i kanon form. Dallas spiller indreløper og herjer. Føler han blir selvskreven på dette laget. 8 mål, 3 assist og 12 clean sheets er strålende stats. Leeds er også kapable til å score mange mål viss de begynner.

Midtbane

Mohamed Salah – 12.9 – Liverpool (Crystal Palace, H)

Tredje flest poeng i årets FPL-sesong, bare bak Bruno og Kane. Leverer varene uansett, nå må Liverpool vinne, og det tror jeg Salah sørger for. Kjemper for toppscorertittelen. Virker utenkelig å gå uten Salah denne runden.

Raphinha – 5.5 – Leeds (West Brom, H)

Siste kampen til Raphinha i det som har vært en strålende sesong for både han og Leeds sin del. Må være lov å si at han har tatt PL med storm, vært en av Leeds sine beste spillere med sine 15 målpoeng. Leeds er i kjempegod form, og kan fortsatt ta forbi Everton og Arsenal når en runde gjenstår. Det tror jeg Marcelo Bielsa hadde vært veldig lysten på.

Mason Mount – 7.3 – Chelsea (Aston Villa, B)

Årets Chelsea-spiller, bør starte for England i EM, Champions League-finalist. For en sesong Mason Mount har hatt. Unggutten har virkelig tatt det store steget denne sesongen. Enormt viktig spiller for Tuchel, og kommer til å starte en så viktig kamp som denne.

Heung-Min Son – 9.7 – Spurs (Leicester, B)

Tottenham har alt i alt hatt en skuffende sesong, men kan ende opp med å redde litt av den med Europa-spill neste sesong. Da er de avhengige av å vinne denne kampen mot Leicester. Son har ikke hatt en like imponerende halvdel av sesongen som den første var, men verdt å ha med på rundens lag her.

Angrep

Harry Kane – 11.9 – Spurs (Leicester, B)

Kan dette bli den siste gangen vi ser Harry Kane i en Tottenham drakt? Stjernespissen har vært sulten på trofeer lenge nå, og har begynt å bli linket kraftig bort. Manchester City ryktes å være interesserte. Hvis dette faktisk er tilfellet tipper jeg Kane har lyst å gå ut med et smell for klubben han har vært så lenge i.

Chris Wood – 6.5 – Burnley (Sheffield United, B)

Fem mål på de siste fem kampene og møter Sheffield United som har rykket ned for lengst. Er verdt en punt.

Patrick Bamford – 6.6 – Leeds (West Brom, H)

Snakk om sesong. Avskrevet av mange, ble antatt til å “bare” holde Championship-nivået. 27 målpoeng er helt sinnsyke tall. Det sier sitt, klassespiller i et veldig bra lag. Møter West Brom som allerede har rykket ned, tror Bamford kan være et veldig bra valg denne runden.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker