Tramadol Online Overnight Usa Online Doctor To Prescribe Tramadol Tramadol Online Uk Reviews Can U Get Tramadol Online
Eikrem kan fort bli kongen av GW 7, når Molde får besøk av Kristiansund. Foto: Shutterstock.com

Beste kapteinsvalg i runde to av Eliteserien Fantasy

Første serierunde er unnagjort og vi er endelig i gang med Eliteserien Fantasy 2021. Valon Berisha leverte som vårt fremste kapteinsvalg forrige uke, med ni poeng mot Brann. I runde to er det, i likhet med runde en, kun åtte lag som spiller. I Eliteserien Fantasy er kapteinsvalg muligens det mest avgjørende valget vi tar. Vi skal derfor hjelpe deg på veien og ta for oss hvem du bør velge denne runden.

1. Magnus Wolff Eikrem (12.5) Molde (Tromsø, B)

Moldespilleren har slitt med en ankelskade den siste tiden. Det førte til at han satt på benken hele kampen i Moldes 2-0 seier over Kristiansund. Vi vil anbefale å følge med på skadeoppdateringer rundt Eikrem, men med tanke på at han fikk plass i troppen, virker det som han ikke er langt unna å kunne starte. I skrivende stund har han en eierskap på 7,1%. Men denne vil nok øke drastisk dersom det blir klart at han starter på torsdag. Molde møter nyopprykkede Tromsø på bortebane. Da kan det bli veldig skummelt å sitte uten Eikrem. Han fikk 150 poeng totalt i fjor, og er en spiller som svært ofte er involvert i mål. Tromsø tapte 3-0 borte mot Bodø/Glimt i første serierunde. Det kan fort bli lignende sifre på torsdag. Eikrem blir derfor vårt kapteinsvalg nummer en i neste runde av Eliteserien Fantasy.

2. Aron Dønnum (10.0) Vålerenga (Brann, B)

Dønnum skuffet de 33.7% av spillerne som hadde valgt han til første runde. Vingen leverte kun 2 poeng, men det var mot et Rosenborg-lag som mange tipper i toppen i årets sesong. Til gjengjeld viste Dønnum god form, og fikk mye ros av Ståle Solbakken og Joacim Jonsson i Fotballrunden etter kamp. Det samme kan man ikke si om Brann, som er neste motstander for Vålerenga. De imponerte ingen i serieåpningen. Den endte nemlig med et 3-1 tap for Viking og slakt av Jesper Mathisen i Fotballxtra. Vålerenga skapte flere sjanser mot Rosenborg og mot et Brann-lag som hadde åtte skudd mot seg i runde en, bør det være muligheter for å score en del mål. Dønnum tok 144 poeng i fjor, og vi tror årets poengsanking for alvor starter borte mot et svakt Brann-lag på onsdag. Velges foran Kjartansson i denne runden, fordi det ser ut som Dønnum tar straffer.

3. Vidar Örn Kjartansson (11.5) Vålerenga (Brann, B) Vi kommer ikke unna islendingen som et godt kapteinsvalg denne runden. Han var uheldig og udyktig som ikke fikk med seg en scoring mot Rosenborg. Han fikk en megasjanse han burde ha satt i mål, men det viser i hvert fall at han er på rett sted til rett tid. Mot Brann har vi som nevnt troa på Vålerenga-seier, og da er fort Kjartansson en som ender opp med målpoeng. Spissen er den tredje dyreste på spillet og akkurat nå eid av hele 24,3%. Det er nok mange av disse som fristes til å bruke pengene et annet sted allerede. Vårt tips er likevel å beholde Kjartansson til Brann-kampen og gi han bindet dersom du ikke har noen av de øvrige alternativene.

4. Erik Botheim (10.0) Bodø/Glimt (Kristiansund, B)

21-åringen fikk en drømmestart i sin nye klubb Bodø/Glimt søndag. Kanskje har han fått noen gode tips av sin gode kompis Erling Haaland, som gikk ut på Twitter og meldte at Botheim var banens beste. Botheim var nemlig helt avgjørende i Bodø/Glimt sin 3-0 seier over Tromsø. Spissen belønnet sine eiere med med et mål. I tillegg var han svært delaktig i 3-0-målet, som ble selvmål. Det gir selvtillit, senkede skuldre og tre bonuspoeng – tre ting en spiss jakter. Vi tror den gode starten er akkurat det Botheim trengte for å få en knallsesong. På onsdag venter Kristiansund på bortebane, og ut ifra de to lagenes kvalitet, bør Bodø/Glimt vinne den komfortabelt. Da kan Botheim, som i skrivende stund eies av 21.0% prosent, fort komme på scoringslista nok en gang.

5. Ulrik Saltnes (10.5) Bodø/Glimt (Kristiansund, B)

Saltnes er et annet godt alternativ fra Bodø/Glimt. Gultrøyene fra nord hadde en kanonsesong i fjor, og søndagens resultat viste at de har skumle hensikter også i år. De har solgt tre av sine største profiler fra fjoråret, men det trenger ikke nødvendigvis å være negativt for Saltnes. Det gjør blant annet at enda flere av målene må komme fra midtbanen. Saltnes kom på scoringslista og fikk med seg to bonuspoeng i søndagens kamp. Han er sånn sett på god vei mot å utligne fjorårets totale poengsum på hele 196. Det er med andre ord liten tvil om hva midtbanespilleren har inne. Saltnes er aldri et dårlig kapteinsvalg i Eliteserien Fantasy. De 41,6% som eier han gjør derfor ingen stor tabbe dersom de setter kapteinsbindet på Saltnes, men vi tror de fire øvrig nevnte er enda bedre alternativer.

Ulrik Saltnes, her i kamp mot AC Milan på San Siro, kan fort plukke med seg mange poeng også denne runden. FOTO: Shutterstock.com
Ulike differensials

Dersom du ønsker å “diffe” litt og forsøke å få et forsprang til dine rivaler i mini-ligaene, er det flere spillere du bør vurdere. Molde møter som nevnt Tromsø, og det er ikke bare Eikrem som kan plukke poeng hos de blå. Eirik Ulland Andersen (8.5) og Ola Brynhildsen (7.5) fikk begge hver sin scoring, i tillegg til to gode sjanser, i runde en. De er gode alternativer dersom de starter, noe man aldri vet helt sikkert i et Molde-lag med så mange gode spillere. Spesielt med Eikrem tilbake i mixen.

På spissplass er ting for usikkert for Molde i øyeblikket. Stortalentet David Fofana (9.5) og veteran Björn Sigurdarson (10.0) kjemper med Ohi Omoijuanfo (11.5) om startplass. Ohi ble tatt av etter 70. min sist, til fordel for nevnte Fofana. Da hadde Ohi bommet på noen store muligheter, inkludert en straffe. Det er derfor usikkert hvem av spissene som får seg en start her.

Amor Layouni (10.5) er garantert revansjelysten etter at han ikke fikk det til å stemme mot Rosenborg. Mot Brann kan han fort få sin første offisielle scoring i Vålerenga-trøya og da kan han være et veldig godt kapteinsvalg med bare 6.1% eierandel i øyeblikket. Vi har ikke glemt Rosenborg-Viking. Men dette er en kamp vi tror blir mye jevnere enn de andre kampene. Det finnes definitivt gode fantasyvalg i de to lagene. Spesielt Kristoffer Zacharriasen (10.0) , Dino Islamovic (10.5) og Veton Berisha (10.5) vil garantert plukke mye poeng gjennom sesongen. Likevel ville vi gjort et annet kapteinsvalg i runde to av Eliteserien Fantasy.

Husk frist 17.00 onsdag 12. mai. Lykke til!

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker