Cheap Overnight Tramadol Cod Tramadol Buying Online Ordering Tramadol Online Ordering Tramadol Online Legal Online Doctor Prescription Tramadol
Iheanacho er i sitt livsform om dagen!

FPL: Mye Spurs, og tre differ som kaptein GW34!

1: Harry Kane -11.8- Tottenham ( Sheffield United, H)

Kommer til å være rundens mest brukte kaptein med god margin, og det er vanskelig å argumentere i mot det. Kane har levert en av sine beste sesonger i år og har notert seg for 21 scoringer og 13 assist. Han har også scoret fem mål på de siste fire fra start. At Tottenham var langt mer villige til å sende folk i angrep i Ryan Mason sin første kamp som Tottenham trener, skader ikke akkurat heller. Motstanden er perfekt mot et nedrykksklart Sheff U som har tapt de 7 siste bortekampene sine. Harry Kane er valget i GW34 for de som vil kjøre safe!

2: Heung Min Son& Gareth Bale – 9.5/9.1 Tottenham (Sheffield United, H)

Vi holder oss hos Tottenham, da en av disse to trolig kommer til å bli rundens nest mest brukte kaptein. Koreanske Son har scoret 15 og assistert 9 denne sesongen, og har et helt spesielt samarbeid med Harry Kane som er spilleklar til denne. Vi så ham i tårer på Wembley i helgen, når nok en tittel glapp for Spurs. Søndagens motstander vil nok gjøre ham glad, for han har aldri gått målløs av banen mot Sheffield United i Premier League. Det skal dog sies at Son var langt hetere i starten av sesongen, og han var direkte svak mot Man City i ligacup finalen.

Kanskje er det da bedre og gå for Gareth Bale ? Definitivt denne rundens store diffekaptein, da han kun eies av 3% av spillerne. Har begynt å finne seg selv, og når han spiller fra start har han brukt å score. Virket veldig formsterk mot Southampton der han scoret 1-1 målet. Etter kampen var han veldig fornøyd med at Spurs sendte frem flere folk i angrep enn under Mourinho. Har levert 14 og 19 poeng i to runder tidligere i år, og jeg blir ikke overrasket om det skjer igjen!

3: Kelechi Iheanacho -6.2- Leicester (Southampton,B)

Oioi, for en form på Nigerianeren. Stod med en scoring for ikke lenge siden, nå har han puttet 9 siste 7! Sist ble han matchvinner mot Crystal Palace med en klassescoring. Brendan Rodgers har snakket varmt om Iheanacho i lang tid, og nærmest gitt ham ubegrenset tillit, og nå har han endelig begynt å tilbakebetale manageren i form av scoringer! Leicester også med alt å spille for og møter et Southampton som har vært svake i lenger tid. Kun to seire siste 11, og det kom mot bunnlagene Sheff U og Burnley.

Noe sier meg at den siste luften gikk ut av Soton ballongen i det de røk ut av Fa Cupen ( 1-0 tap mot nettopp Leicester) Revene har også for vane å levere mot Saints, og har vunnet de tre siste, og vi husker alle 0-9 kampen på St Marys i 2019. Slike siffer får vi neppe se igjen, men at Iheanacho og Leicester vinner tror jeg på!

4: Marcos Alonso -5.7- Chelsea (Fulham,H)

Skal en forsvarsspiller cappes i GW34 er det kanskje Marcos Alonso ? Kommer etter alle solemerker til å være tilbake i lineupen i denne. Tuchel har pleid å bruke Alonso mot antatt svakere motstand og Chilwell i toppkampene. Chelsea vært enormt bra defensivt under ny manager, og hjemmekamp mot Fulham gjør at sjansene skal være gode for CS igjen. Vi vet også at Alonso er en av de mest målfarlige backene i ligaen, og han pleier alltid få en sjanse eller to i løpet av kampene der han lurer på bakerste stolpe! Kanskje det beste forsvarssvalget denne runden ?

5: Matheus Pereira -5.5 WBA (Wolves,H)

WBA holder neppe plassen i PL, det tror jeg vi kan fastslå. Men de er i ganske så bra slag på tampen, og særlig fremover har det fungert bra. 10 scoringer siste fire, der de bla maltrakterte Chelsea med 5-2, i en kamp der alt fungerte! Matheus Pereira har vært den store spilleren for WBA hele sesongen, og han har også scoret 4 og assistert to av de ti scoringene siste kampene. Står nå med 9 scoringer i sin debut sesong i PL, som offensiv midtbanespiller, sterke papirer det og han har bevist at han duger på dette nivået. Motstander Wolves var aldeles forferdelig siste da de tapte 0-4 for Burnley. Vil sikkert være bedre i denne, men hodene deres virker allerede og være på sommerferie! Pereira scoret også 2 i det omvendte mot Wolves som WBA vant 3-2. Kun eid av 5,2% er han kanskje verdt en ”punt” som diff denne runden!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker