Ordering Tramadol From Mexico Cheap Tramadol Online Tramadol Online Overnight Cod Cheapest Tramadol Overnight
Vi har store forventninger til stjerneduoen til Spurs denne runden. Foto: Shutterstock.com

FPL: Liljehvit stormoffensiv i GW34?

Mye å spille om, særlig i toppen der et helt kobbel av lag jakter fjerdeplassen. Chelsea og Leicester er i pole position og har med seg et knippe spillere på rundens lag, deriblant glohete Kelechi Iheanacho som er i sitt livsform med syv mål siste 5! Les deg opp på våre tips før GW34 her

Keeper

Sliter faktisk med å finne en keeper som skiller seg ut denne runden. Mendy kunne vært et naturlig valg, men blir ikke overrasket om Tuchel stiller med Kepa istedenfor. Mye betrodde Martinez (40% eierandel) har bare holdt nullen en gang siste 7 og spiller på et lag ute av form. Hugo Lloris kunne vært et godt alternativ om ikke Spurs kvoten er brukt opp! Ederson et annet sikkert alternativ som neppe vil gjøre seg bort, og blir valget i dette utkastet.


Forsvar

Marcos Alonso -5.7- Chelsea (Fulham,H)

Fortsetter å mase om Alonso mot antatt svakere motstand. Chilwell er nemlig førstevalg, men spilte altså i CL, og med returoppgjøret rett rundt hjørnet og en forholdsvis lett hjemmekamp bør det være duket for spanjolen. Alonso er som kjent god offensivt, samt at Chelsea har vært veldig solide bakover under Tuchel. God kombinasjon det og rutinerte Marcos kan fort bli rundens forsvarsspiller i GW34!

Stuart Dallas -5.3- Leeds (Brighton,B)

Dallas jaktet undertegnede nesten hver runde i starten, da slet han med uttelingen. Plutselig åpnet alle sluser seg og poengene har bare rent inn i en jevn strøm for iren. 7 scoringer og 3 assist har det blitt denne sesongen, og ingen forsvarsspillere har plukket flere. Kan slå til offensivt, og Brighton sliter med å score mål. Naturlig valg.

Caglar Soyuncu – 5.3- Leicester (Southampton,B)

Soyuncu lenge ute med skade tidlig i sesongen, men har spilt det meste siste tiden. Synes det er hevet Leicester forsvaret en god del, Bare for illustrere viktigheten av ham, var Leicester uten ham mot West Ham (3 baklengs) og City ( 2 baklengs) Etter han har returnert. Har nå spilt de tre siste og det har kun blitt 1 baklengs, og de slo også nettopp Southampton 1-0 i Fa Cup semien. Leicester mye mer å spille for også enn Soton som har sett rimelig ferdige ute. Tyrkeren får plass på laget.

Midtbane

Tottenham duo kan herje

Tottenham fortsatt med i kampen om Topp 4, og dette er en must win kamp. Motstander kan ihvertfall ikke bli stort lettere da, det er jumboen Sheffield United som kommer på besøk. Tottenham var langt mer villige til å sende folk i angrep og ikke minst fylle på i boks i første kamp under Ryan Mason. Det er godt nytt for de offensive spillerne, og både Gareth Bale (9.1) og Heung Min Son (9.5) får plass på laget vårt denne runden. Duoen var begge på scoringslisten mot Southampton, og jeg tror Tottenham potensielt kan score mange hjemme mot et Sheffield United som bare ikke er gode nok for denne divisjonen. Alt ligger til rette for en liljehvit stormoffensiv i GW34?

Jesse Lingard -6.6- West Ham ( Burnley,B)

Lingard blanket for første gang på fire runder sist, men det er ingen grunn til å ty til drastiske ting av den grunn. Fakta er fortsatt at han har vært enormt bra etter ankomst London, og har notert 9+4 på imponerende kort tid. Hadde fem mål på fire kamper før dette. Antonio er fortsatt ute, og dermed hviler mye av ansvaret på Lingard. Han er også på straffene, og West Ham er rimelig avhengige av at han leverer om det skal kunne bli topp 4.

Matheus Pereira -5.5- WBA (Wolves,H)

WBA har ikke imponert veldig mange denne sesongen, men en spiller har virkelig stått frem og vist at han hører hjemme på dette nivået. Matheus Pereira har notert seg for 9+4, og står med fire scoringer siste tre. Var enormt bra når Chelsea ble slått 5-2, der han scoret to ganger og noterte to assist. 21-9-2-10 er poengscoren i de fire siste kampene fra Pereira. Møter nå Wolves som kommer i fra 0-4 mot Burnley, og har vært svake i lang tid. Omvendte oppgjøret endte 2-3 til WBA, og da scoret Pereira to! Formspilleren må ikke undervurderes i GW34 heller!

Angrep

Harry Kane – 11.8- Tottenham (Sheffield U, H)

Trenger vil ikke fortelle at Harry Kane har vært god denne sesongen ? 21+13, og var tilbake etter skade i ligacupfinalen. Har en drømmeoppgave foran seg her mot for lengst nedrykksklare Sheffield United. Spurs var også offensive og fylte bra på med folk i første kamp under Ryan Mason. Oddsen for at Kane noterer seg for nye scoringer i GW34 er ikke høy!

Rundens spillere

Kaptein :

Harry Kane

Billigspiller :

Kelechi Iheanacho i monsterform nå på tampen av sesongen, og har begynt å betale tilbake Brendan Rodgers for all tillit han har vist ham. For syv runder siden hadde han altså kun notert 1 scoring. Nå har han 10! Syv av dem har kommet siste fem. Umulig å utelate fra laget i nåværende form og koster bare 6.2!

Rundens diff:

Mange hadde tro på ham i starten av sesongen, etter overgangen fra Bayer Leverkusen. Men Kai Havertz fant seg aldri til rette under Lampard. Nå ser det langt bedre ut, selv om han ikke er fast på laget. Men mtp at Chelsea spiller CL blir det trolig rotasjon i denne, og hjemme mot Fulham tror jeg Havertz starter. Noterte både scoring og assist når han startet borte mot Palace. Ikke utenkelig at han kan levere her om han får tillit som Chelseas frontmann! Eies av kun 3.7%

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker