Tramadol Uk Buy Cheap Tramadol By Cod Can I Get Tramadol Online Buying Tramadol Uk

FPL: Rundens lag GW 32

Nærmer seg slutten av denne sesongen også, bare et par runder igjen før alt blir avgjort. Her er rundens lag for GW 32.

Keeper

Eduoard Mendy – 5.2 – Chelsea (Brighton, H)

Chelsea har holdt nullen i 7/11 PL-kamper med Mendy i mål etter Tuchel ble manager. De møter Brighton som har slitt med å score på sjansene sine gjennom hele sesongen, de brenner sjanser på sjanse, sist nå mot Everton. Chelsea er avhengige av å ta hvert poeng de kan for å være med i kampen om Champions League-spill neste år, og da er det et godt utgangspunkt å holde nullen her.

Forsvar

Luke Shaw – 5.3 – Manchester United (Burnley, H)

Shaw spiller alt, og United kommer med god moral inn mot Burnley kampen etter en sterk seier mot Tottenham. Har holdt nullen fire av de siste seks kampene. United kommer nok til å dominere kampen, og da er det muligheter for at Shaw kan levere målpoeng.

Joao Cancelo – 6.0 – Manchester City (Aston Villa, B)

Er litt risikabelt med Cancelo, siden både han, Dias og Stones, som er de vanligste valgene i City-forsvaret, kan bli rotert. Det vanvittig solide City-forsvaret som vi så tidligere i sesongen, er ikke helt det samme lenger. Likevel vet vi at City fort kan holde nullen her, spesielt siden Grealish enda ikke er tilbake fra skade.

Rob Holding – 4.2 – Arsenal (Fulham, H)

Holding har spilt 90 min de to siste kampene, og kan være en billig vei inn i Arsenal-forsvaret om du vil der. Holdt nullen sist, i en komfortabel 0-3 seier mot Sheffield. Fulham har ikke det beste angrepet de heller, derfor virker Holding som et billig og greit valg på rundens lag. Håper på CS.

Antonio Rüdiger – 4.7 – Chelsea (Brighton, H)

Chelsea har som sagt vært veldig solide bakover i banen under Tuchel, men har sluppet inn i to kamper på rad nå. Samme greier gjelder for Rüdiger som for Mendy, og vi har så troen på clean-sheet at vi dobler Chelsea bakover.

Midtbane

Alle de 4 valgene på midtbanen er skrevet om i kapteinsspalten som du kan finne på nettsiden.

Mohamed Salah – 12.5 – Liverpool (Leeds, B)

Leeds kan være alt eller ingenting, de legger ikke om spillestilen sin for noen, noe som har gjort de til et av de mest interessante lagene i årets sesong. Dersom det blir en slik dag der Liverpool spiller opp mot det vi vet de kan, og Leeds kollapser litt, så kan vi fort få se en Salah-prestasjon som minner om det vi så i serieåpningen mot nettopp Leeds. Liverpool er nå slått ut av CL og må fokusere 100% på å få Champions League via seriespill, da er de avhengige av å starte jakten med en seier her.

Jesse Lingard – 6.5 – West Ham (Newcastle, B)

Er nesten ikke til å tro når man ser Lingard spille fotball nå. Spilte nøyaktig 0 minutter i for United i ligaen før låneovergangen til West Ham, og nå er han den største formspilleren. 12 målpoeng på 9 kamper gjør at Lingard er selvskreven på rundens lag mot et svakt Newcastle-lag.

Bruno Fernandes – 11.6 – Manchester United (Burnley, H)

Bruno er ikke i den formen han var tidligere i sesongen. 1 målpoeng på 6 kamper er ikke noe å skrive hjem om, men det føles likevel rart å gå uten. Vi vet han er på straffer og han spiller en enormt viktig rolle i et av ligaens beste angrep i en kamp de bør dominere. Det blir rundens lag på han det.

Heung-Min Son – 9.4 – Tottenham (Everton, B & Southampton, H)

To mål på de siste 15 ligakampene er egentlig helt begredelig for en spiller av Son sitt kaliber, men det er bare noe med en dobbelrunde som gjør at det blir for dumt å gå uten. Vi har sett Son og Kane kombinere for skyhøye poengsummer i enkeltrunder denne sesongen. Når de da skal ha en dobbelrunde mot et skadeutsatt, formsvakt Everton-lag og Southampton så er han klink inne på rundens lag.

Angrep

Harry Kane – 11.7 – Tottenham (Everton, B & Southampton, H)

Helt bankers på laget denne (og nesten enhver) runde. Rundens kaptein, og undertegnede velger å kjøre trippelkaptein og. Kan ikke unngå å ha med Kane på rundens lag.

Kelechi Iheanacho – 5.9 – Leicester (West Brom, H)

Har fått en liten renessanse den siste perioden med 7 mål på de siste 5 kampene. Leicester kan ende opp med å score mye mot West Brom, og da er Iheanacho rette mannen å ha. Spesielt når Barnes er ute og Maddison er usikker er det mindre kamp om målpoengene. Fantastisk billigvalg på topp.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker