Tramadol Online Order Cheap Order 180 Tramadol Overnight Tramadol Overnight Visa Tramadol Visa Overnight Cheapest Tramadol Online Uk
Harry Kane har hatt en svært god start på sesongen. Fortsetter målkongen trenden mot Everton? Foto: Shutterstock

FPL GW32: Er tiden inne for å trippel-cappe?

1: Harry Kane – 11.7 – Tottenham (Everton, B & Southampton, H)

Det soleklart beste kapteinsvalget i GW 32. Premier Leagues beste spiller denne sesongen er delt toppscorer og har flest assist. Når han da skal ha dobbelrunde mot et Everton i svak form og Southampton, så er det vanskelig å ikke kapteine Kane. Spørsmålet er bare om en skal brenne av trippelcappen, noe jeg selv kommer til å gjøre. Vi vet alle hvor høyt taket til Kane er, og det er fullt mulig at han går ut av disse to kampene med typ 5-6 målpoeng. Vil nesten påstå at dersom en ikke har Kane, så bør man bytte han inn for å cappe han denne runden.

2: Heung-Min Son – 9.4 – Tottenham (Everton, B & Southampton, H)

På grunn av dobbelrunden er selvfølgelig også Son et godt kapteinsvalg, men etter min mening er den eneste grunnen for å kapteine Son at man ikke har Kane. Kane er mer main-man og er enkelt å greit det beste alternativet.

3: Mohamed Salah – 12.5 – Liverpool (Leeds, B)

Etter en måltørke på fem PL-kamper, har Salah nå scoret i sine to siste. Stoler fortsatt ikke på Liverpool som vi har gjort de siste årene, men Salah er delt toppscorer for en grunn. Målene kommer til å komme, og mot Leeds som ikke endrer kamp-planen sin for noen, så kan det bli mye bakrom for Salah. Vi husker sjumålsfesten i serieåpningen mellom de to lagene, og håper for de som kapteiner Salah sin del at det blir en slik kamp.

4: Bruno Fernandes – 11.6 – Manchester United (Burnley, H)

Bruno Fernandes har det nesten blitt drevet rovdrift på siden han kom til Premier League. Portugiseren har ikke spilt mindre enn 86 minutter en kamp i ligaen siden GW 14. Har nå kun to målpoeng på sine siste seks kamper, men føles sjelden feil å sette kapteinsbindet på Bruno likevel. Kommer nok til å slå sterkt tilbake, er bare et spørsmål om når.

5: Jesse Lingard – 6.5 – West Ham (Newcastle, B)

Spilleren i verden som er i best form akkurat nå? Messi Lingard har HERJET med Premier League etter overgangen til West Ham. 12 målpoeng på 9 kamper er absurd. Flere trodde det skulle roe seg ned nå som Antonio og Rice var ute, men Lingard scoret to i forrige kamp. En kaptein for noen som vil skille seg ut.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker