Ordering Tramadol Online Legal Cheap Tramadol Online Cod Order Tramadol Mastercard Order 180 Tramadol Overnight Real Tramadol Online
Oleksandr Osipov / Shutterstock.com

FPL: Vanskelig kapteinsvalg i GW31

1: Raheem Sterling – 11.3- Man City (Leeds,H)

Sterling med 0 minutter mot Dortmund, og bare innbytter i forrige ligakamp. Her lukter det startplass og at en revansjesugen Sterling vil vise seg frem og bevise at han er verdig en plass på laget. Skal sies at han egentlig har vært dårlig hele sesongen og står med kun 9 scoringer. Der han har scoret 20-17 og 18 i de foregående sesongene. Scoret i det omvendte oppgjøret mot Leeds, og dette er en motstander som passer ham bra. Magefølelsen trumfer stats og vi går for Sterling som rundens beste alternativ.

2: Bruno Fernandes -11.5- Man Utd ( Tottenham, B)

Ikke brennhet om dagen, og har kun to målpoeng siste fem. Kanskje er han sliten etter en tøff sesong, men han har potensiale til å slå kraftig tilbake. Har ikke levert 16+13 uten grunn denne sesongen. og han har også scoret i begge kampene han har spilt mot Spurs. United gikk også på et STYGT 1-6 tap mot Spurs i det omvendte, og kommer trolig til å være ekstra tent til denne kampen. Føles ut som et relativt safe valg som vanlig.

3: Jesse Lingard – 6.3- West Ham (Leicester, H)

I helt fantastisk form med 6+4 siste ni, og har virkelig blomstret etter han ble lånt ut til West Ham. Holdt fullstendig lekestue mot Wolves i førsteomgang på mandag, der han var involvert i alle tre scoringene. Dermed er det back to back 12 poengere for Lingard, og han har bikket tosifret i fire av 9 kamper for Hammers. Har scoret mot lag som Tottenham,Arsenal og 2 mot Villa. Hvorfor ikke mot Leicester?

4: Marcos Alonso – 5.7- Chelsea (Palace,B)

Alonso spilte ikke fra start mot Porto, noe som øker sjansene for å starte her. Tuchel er glad i rotering, og Alonso har brukt å spille mot antatt svakere motstand. I det omvendte oppgjøret mot Palace noterte Chilwell som var back i den kampen både scoring og assist. Palace forsvarer seg nemlig veldig smalt, noe som igjen gjør dem sårbare i sideforskyvningen og Alonso kan dukke opp umarkert på bakre etter et av disse løpene han er spesialist på. Chelsea også vært svært bra defensivt ( Ihvertfall sett bort i fra katastrofen sist)

5: Benjamin Mendy -5.9- Man City (Leeds,H)

Mendy endelig skadefri og har startet de to siste. Er nok kanskje City’s beste venstreback offensivt, og viste det mot Leicester sist da, han banket inn 1-0. Mye tyder på at han starter igjen etter 90 på benk mot Dortmund. Har levert 6 poeng eller mer i fire av de fem siste fra start, deriblant to runder med 14 og 15 poeng. Kan være en kjempediff som kaptein for de som tørr å prøve!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker