Purchase Tramadol Cod Buy Ultram Tramadol Online Tramadol Cheap Tramadol To Buy Cheap Tramadol Fedex Visa Tramadol Legal To Buy Online
Bruno Fernandes fikset CL-plass for United. Leverer han nye målpoeng mot Fulham? Foto: Shutterstock.com

FPL: Mange viktige kamper i GW31!

Begynner å dra seg til i sesongen 20/21 og det er full kamp både om topp 4, og i bunn! Her er laget til GW 31!

Keeper

Nick Pope – 5.5- Burnley ( Newcastle,H)

Pope en av de få Burnley spillerne som har levert i år, og uten ham kunne de fort vært langt nede i nedrykksgjørma nå. Dette er en viktig kamp i bunnen mellom to lag som har slitt tungt. 7 poeng skiller Burnley fra sikker grunn. Newcastle motstander og slitt blytungt uten Callum Wilson, han kan muligens være tilbake her men det er ikke veldig sannsynlig. To av de tre siste har endt 1-0 på Turf Moor. Ser for meg et tett og målfattig oppgjør og nullen bør være innenfor rekkevidde for Sean Dyche og co!

Forsvar

Marcos Alonso – 5.7- Chelsea (Palace, B)

Benket mot Porto i midtuken, og det betyr nok at han starter her, da tendensen er at Alonso starter mot antatt svakere motstand og Chilwell foretrekkes i storkampene. Chelsea vært fryktelig solide bakover, men fikk seg altså en nesetyver av dimensjoner mot WBA der de slapp inn 5.

Tror vi kan sette det på kontoen for arbeidsuhell. Og at de slår tilbake her mot et Palace som varierer veldig i prestasjonene og kun har scoret 3 mål siste fem. Forsvarer seg også veldig smalt Palace, og da kan Alonso komme luskende fra sin vingbackposisisjon!

Conor Coady -4.8- Wolves (Fulham,B)

Wolves helt håpløse bakover mot West Ham i forrige kamp, og Nuno vil nok stramme inn til denne. Møter også Fulham som sliter med å score mål. Kun Sheff U har scoret færre. Dette endte 1-0 til Wolves i det omvendte, og her lukter jeg en kamp der et hjemmelag i poengnød vil ha mest ball og angripe Wolves. Et scenario Coady og co er veldig komfortable med. Er også med opp på offensiv dødball nå, det var han ikke tidligere i sesongen.

Ruben Dias – 6.1- Man City (Leeds, H)

Eneste som er sikkert i lagoppstillingen til Pep Guardiola virker å være at Ruben Dias starter. Spilt nærmest rubbel og bit, og det forventes at han starter også her, mens det rulleres rundt ham. Pl’s beste stopper denne sesongen, og City tidvis vært enorme bakover. Hadde fire kamper med CS, før Dortmund puttet på dem i midtuken. Skal City defence kjøres er Dias mannen!

Midtbane

Raheem Sterling – 11.3- Man City ( Leeds,H)

Virker å være litt ute i kulden hos Guardiola om dagen, og ble altså vraket til sesongens viktigste kamp mot Dortmund. Uansett lukter det startplass her, og da skulle en tro Sterling ville være toppmotivert for å vise at han er verdig en startplass! Skal sies at han ikke har vært bra denne sesongen, og står med svake 9+8. Sist kom han inn som innbytter og noterte en assist. Leeds bør også passe ham bra som motstander der de byr på en del rom. Forsøkes denne runden som et drag!

Bruno Fernandes -11.6- Man Utd ( Tottenham,B)

Ikke noe videre form på Bruno akkurat nå, bare to målpoeng siste fem. Og han var heller ikke bra for Portugal under landslagspausen. ”Problemet” er at han kan levere igjen når som helst, og er veldig vanskelig å vrake fra laget når han står med 16+13 denne sesongen og tar straffer og dødballer. Tror også United kommer til å være fryktelig tent til denne kampen etter at de tapte 1-6 for eks manager Mourinho og Spurs tidligere i sesongen.

Mason Mount -7.1- Chelsea (Palace,B)

Knallform på Mason Mount om dagen, og han spiller sin beste fotball akkurat nå. Kom inn som innbytter mot WBA og leverte scoring, puttet også mot Porto i midtuken. Tre scoringer siste seks i ligaen. Viktig kamp for Chelsea dette i kampen mot topp 4, mot et Palace som varierer mye i prestasjonene.

Jesse Lingard -6.3- West Ham ( Leicester, H)

Helt spinnvill form på Lingard etter at han ble utlånt til West Ham fra Man Utd. Levert 6 scoringer og fire assist på ni kamper. Sist rev han Wolves i filler før pause, og han var veldig på hugget. Tricky kamp dette mot Leicester som er direkte rival om topp 4. Men Lingard er forsmspiller nr 1 nå, og han har scoret mot Tottenham,Arsenal og 2 mot Villa som er et av ligaens beste lag defensivt.

Diogo Jota – 6.9 – Liverpool (Aston Villa, H)

En annen som holder toppform er Diogo Jota. Portugiseren hadde fire på fem kamper før han ble skadet. Tilbake nå, og har funnet nettet tre ganger i de to siste. Matchvinner mot Wolves, og to scoringer fra benken mot Arsenal. Eneste som uroer litt er at han startet i CL, men jeg tror han starter her også. Uansett har han vist at han ikke trenger mange minuttene for å høste poeng!

Angrep

Harry Kane -11.7- Tottenham (Man Utd, H)

Umulig å komme utenom Harry Kane, tre mål siste to. 19 scoringer og 13 assist denne sesongen. Pl”s klart beste spiss for øyeblikket og det er tjenesteforsømmelse og ha ham på laget når et rundens lag tips skal lages.

Aleksander Mitrovic – 5.5 – Fulham ( Wolves, H)

I mangel på andre alternativer tar jeg med meg Mitrovic denne runden. Da han var ustoppelig for Serbia under landslagspausen, der han scoret fem på tre kamper! Scoret også mot Villa sist, og mye tyder på at han endelig har funnet formen igjen etter en blytung periode. Skal Fulham redde plassen på tampen, blir han helt avgjørende. Kan forsøkes som et drag!

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker