Tramadol Buy Online Usa Tramadol Ordering Can I Get Tramadol Online Tramadol 50Mg Buy Online Uk Tramadol Online Uk Order Tramadol Australia

FPL: Et kapteinsvalg skiller seg ut

1: Harry Kane – Tottenham (Aston Villa, B)

Kun fire kamper denne runden og lite gode kapteinsvalg å velge mellom. Da skiller Harry Kane seg ut. 16 mål og 13 målgivende denne sesongen. Kane har den høyeste expected goal involvement i Premier League de siste 6 kampene. Møter Aston Villa som ikke har sett noe særlig bra ut uten Jack Grealish, Kane er rundens beste kapteinsvalg.

2: Pierre-Emerick Aubameyang – Arsenal (West Ham, B)

6 mål på sine siste 4 kamper fra start i Premier League. Ble droppet fra start sist, men vi håper Auba er tilbake fra start mot West Ham. Er også et godt alternativ som kaptein denne runden, selv om jeg helt klart mener at Kane er det beste valget. Håper også at Aubameyang kan dra fordel av at Ødegaard ser ut til å ha funnet sin rolle i laget.

3: Gareth Bale – Tottenham (Aston Villa, B)

Gareth Bale har begynt å finne formen igjen, 4 mål på sine siste 4. Bale er et fint valg viss du vil prøve noe annerledes, selv om det fins et bedre alternativ bare i Tottenham. Vil man prøve litt kan man ta Bale, viss ikke er det sikre valget Harry Kane. Kan være dog være at Bale får en enda viktigere rolle nå som det ser ut til at Son er ute mot Villa.

4: Raphinha – Leeds (Fulham, B)

Raphinha er til vanlig en liten diff i seg selv, men som kaptein er han hvertfall en diff. Fulham har vært gode defensivt i det siste, men har likevel Premier Leagues verste hjemmeform. Raphinha er på alle dødballer og kan plutselig levere en tosifret poengsum viss ting klaffer.

5: Leandro Trossard – Brighton (Newcastle, H)

Endelig hull på byllen igjen for Trossard, da Brighton stakk av med tre poeng mot Southampton. Belgieren har noe spesielt og spiller ofte veldig bra, men sliter litt mer med sluttproduktet, noe hele Brighton for så vidt har gjort denne sesongen. Skal være ganske gal for å kapteine Trossard denne runden, men for noen FPL-managere er det gøy å ta slike sjanser. Enda en diffe-kaptein.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker