Order Tramadol Online Cod Order Tramadol Online Overnight Cod Tramadol Sales Cheap Tramadol Buy Order Tramadol Online Europe

FPL: Rundens lag i blank Gameweek 29

Vi har en veldig amputert gameweek i vente med bare fire kamper som spilles. Runden starter på fredag med Fulham – Leeds. Det er derfor ikke så særlig mye å velge i, men likevel: her er rundens lag.

Keeper

Hugo Lloris – 5.6 – Spurs (Aston Villa, B)

Denne runden er såpass liten at det ikke er alle valgene på rundens lag som jeg liker like godt. Keeperplassen føler jeg meg derimot ganske trygg på. Aston Villa har ikke scoret mer enn 1 mål i en kamp siden runde 20. Nå nærmer Grealish seg tilbake, men uansett har Spurs potensial til å stenge igjen her. Mourinho må også slå tilbake med seier her etter tapet i NLD mot Arsenal sist.

Forsvar

Aaron Cresswell – 5.9 – West Ham (Arsenal, H)

Føler ikke at West Ham eller Arsenal kommer til å holde nullen i denne kampen plent, derfor velges det forsvare med offensivt potensial. Cresswell er på dødballer og har en strålende venstrefot. Når West Ham skaper sjanser er han ofte involvert. Et helt OK valg til runden.

Kieran Tierney – 5.2 – Arsenal (West Ham, B)

Mye av det samme som gjelder for Cresswell gjelder egentlig for Tierney også. Tror Arsenal har litt større sjanse for å holde nullen her, spesielt etter å ha sett West Ham sin prestasjon mot Manchester United. Men det er bare et håp, da Arsenal sist holdt nullen i gameweek 21. Tierney er heller ikke fremmed for å bidra fremover. Håper på målpoeng fra skotten her.

Stuart Dallas – 5.1 – Leeds (Fulham, B)

Dallas er helt klink fast i Leeds, har spilt 90 minutter i alle kamper utenom en denne sesongen. Spiller ofte indreløper, noe som betyr at han spiller out of position i forhold til FPL. 8 målpoeng til nå er solide tall det. Leeds er ikke plent kjent for å holde nullen, men har holdt nullen i to av de siste fire kampene. Vi tar den gode informasjonen vi finner, og setter Dallas inn på rundens lag som siste forsvarsspiller.

Midtbane

Martin Ødegaard – 5.9 – Arsenal (West Ham, B)

Martin Ødegaard hadde noen helt eventyrlige dager sist uke. Scoret sitt første mål for Arsenal i Europa League, så utnevnt til norsk landslagskaptein, før han satte kronen på verket med å sette inn utligningen i Nord-London derbyet. Vi håper Ødegaard surfer videre på denne bølgen og leverer igjen. West Ham – Arsenal er enda et jevnt London-oppgjør, men viss en skal gjøre det for Arsenal kan det fort være Ødegaard med en boksåpner pasning.

Gareth Bale – 9.6 – Spurs (Aston Villa, B)

Son måtte ut med det som så ut som en strekk-skade tidlig i kampen mot Arsenal, usikker på om han spiller denne runden, så velg han på ditt lag på egen risiko. Dersom han er klar mot Villa kan det fort bli poeng, et sikrere alternativ er likevel Gareth Bale som er i samme pris-skala og er i god form. Vi har gått for det sikre valget i Bale som har begynt å ligne mer på sitt gamle selv.

Raphinha – 5.6 – Leeds (Fulham, B)

Raphinha har vært en liten gullgruve for de som har hatt han på laget. 11 målpoeng til nå er meget godkjent i din første sesong i Premier League for et nyopprykket lag. Veldig kreativ og involvert i Leeds sine angrep. Fulham har dog begynt å stenge igjen bakover, og det ser plutselig ut som om de ikke kommer til å spille på nest øverste nivå i neste sesong. Likevel tror vi at det er verdt det med Leeds-angripere på laget, siden de er så eksplosive, og kapable til å score mye mål her.

Pierre-Emerick Aubameyang – 11.4 – Arsenal (West Ham, B)

Aubameyang ble droppet mot Tottenham som følge av et disiplinærproblem, men Arteta har sagt at problemet har blitt ordnet nå. Vi tror derfor at Arsenal-kapteinen er tilbake i førsteelleveren mot West Ham. Har ikke akkurat hatt sin beste sesong for Arsenal, men likevel vet alle hva han er kapabel til. Main-man og 9 mål så langt, i tillegg spiller han midtbane på fantasy så han får ett mer poeng for scoring.

Leandro Trossard – 5.7 – Brighton (Newcastle, H)

Brighton scoret mer enn ett mål i en kamp for første gang siden gameweek 17. Dette er ikke på grunn av lite sjanser og dårlig spill. Tvert imot, Brighton spiller tidvis strålende fotball, og det skal hvertfall ikke stå på sjansene. Det har bare vært en total mangel på effektivitet på siste tredjedel, noe som har gjort at de har tatt veldig lite poeng. Sist kamp løsnet det endelig for Trossard igjen, som scoret sitt tredje mål for sesongen. Nå møter de et ganske så tafatt Newcastle i en kamp de nok kommer til å dominere veldig. Absolutt muligheter for målpoeng for Trossard her.

Angrep

Harry Kane – 11.4 – Spurs (Aston Villa, B)

Kane var veldig nære i kampen han “alltid” scorer, mot Arsenal, men det ble med nesten. I en runde der det er såpass mangel på alternativer er det ikke så mye å si rundt valget av Harry Kane. Det som til nå kanskje er årets spiller i Premier League er selvskreven på rundens lag. 16 mål og 13 målgivende så langt, rundens kaptein!

Patrick Bamford – 6.7 – Leeds (Fulham, B)

Enda en spiller som har 75% sjanse for å spille, men Bamford har ikke gått glipp av en kamp enda. Vi tror ikke han gjør det nå heller. Flere lurte på om Bamford ville ta nivået i Premier League da Leeds rykket opp. Det har han så definitivt gjort, 21 målpoeng er strålende tall for engelskmannen. Så ofte involvert når Leeds scorer at i en slik runde måtte vi ha han med.

Rundens billigspiller

Martin Ødegaard blir rundens billigspiller. Koster 5.9 og er i en god form nå. Kommer nok til å starte igjen, etter sin gode prestasjon mot Spurs i det som var hans første 90-minutter i Premier League.

Rundens diff

Har det endelig løsnet for Brighton? Endelig scoret de mer enn 1 mål, og da var Leandro Trossard med 1,7% eierandel involvert. Vi håper på enda et glimt av belgisk magi mot Newcastle.

Rundens avslag

Vanskelig å finne ut hvem rundens avslag kan være, men jeg har som sagt troen på at Arsenal slår West Ham. De kan fort holde nullen, og da blir det lite poeng på Michail Antonio som er spilleren vi står over denne runden.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker