Order Tramadol Cod Overnight Delivery Real Tramadol Online Order Tramadol Online Australia Online Doctor To Prescribe Tramadol Can I Get Tramadol Online
Harry Kane blir farlig borte mot Aston Villa. Foto: Shutterstock

FPL Kaptein: Arsenal dødaren gjør det igjen ?

1: Harry Kane – Tottenham (Arsenal, B)

Hvilken runde han leverte sist da Kane, og for en sesong han har hatt. Involvert i alle fire scoringene mot Crystal Palace sist, og står med 16 scoringer og 13 assist så langt denne sesongen. Nå venter favorittmotstanden til helgen, nemlig Arsenal. Ingen har scoret flere ganger i dette oppgjøret enn Harry Kane. 10 mål på 11 ligaoppgjør har han mot The Gunners. Er i kanonslag, og han er rundens beste kapteinsvalg!

2: Bruno Fernandes – Man Utd (West Ham, H)

Bruno leverer jevnt og trutt hele tiden. Som Kane har han scoret 16 mål denne sesongen, er dog assisten bak engelskmannen. Tar straffer og dødballer, var også meget god mot West Ham i det omvendte oppgjøret der han ble byttet inn ved pause og var involvert i både 2-1 og 3-1. Scoret fem på de syv siste. Kan helt klart vurderes som C, også denne runden.

3: Gareth Bale – Tottenham (Arsenal, B)

Superform på Gareth Bale, som har slått tilbake mot alt og alle siste to rundene. Fire scoringer og 1 assist har han notert seg for. Og mot Palace var han skikkelig god i banespillet i tillegg, og leverte den beste kampen jeg kan huske å ha sett av Bale på årevis. London derby er mat for Bale med selvtillit, og jeg blir ikke overrasket om han avgjører denne matchen.

4: John Stones/Joao Cancelo – Man City ( Fulham, B)

Duoen startet på benk mot Southampton, og ventes begge å spille til helgen mot Fulham. City riktignok sluppet inn i fire kamper på rad i ligaen, men det er ikke snakk om noen kollaps. Tvert om synes jeg egentlig de har spilt bra defensivt, men hatt marginer i mot. Spørsmålet er om hvem som er farligst av denne duoen.

En skulle jo tro det er Cancelo, men det har ikke blitt veldig mange målpoeng på Portugiseren. Spiller ofte i en slags invertert backrolle, der han er mer sentralt enn på backen og det blir ikke mye målpoeng ut av det. Kun 1+1. John Stones er en av ligaens farligste på offensiv dødball. Scoret tre ganger denne sesongen. Ingen av disse trenger være helt borte som kaptein!

5: Mason Mount – Chelsea ( Leeds, B)

Veldig imponert over utviklingen til Mason Mount siste to sesonger, og han har blitt en veldig solid spiller. Bankers på laget til Lampard, og virker å være det samme hos Tomas Tuchel. Han har scoret tre ganger siste fem, og mot Leeds som er på nedadgående og har tapt 5 av de siste 7 bør det være gode sjanser for at Mount og Chelsea maskineriet durer over dem. Diffe kaptein!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker