Order Cheap Tramadol Online Cod Tramadol Buy Online Europe Tramadol Order Cod Tramadol Online Next Day Delivery Tramadol Ultram Online
Martinez med en fin hjemmekamp mot Norwich denne runden. Foto: Shutterstock

FPL: Bussen parkeres i Gameweek 28

Ny FPL runde snart rundt hjørnet. Mange spillere leverte høye poengsummer i GW 27, der Riyhad Mahrez til slutt ble beste poengplukker med 20 poeng, mens Kane fikk 19 og James Ward Prowse noterte 18. Nye lodd denne runden, og her er de utvalgte!

Keeper
Emiliano Martinez -5.4- Aston Villa (Newcastle, B)

Trenger du en keeper er fortsatt Emiliano Martinez mannen. I fare for å gjenta meg selv da han har vært på laget 150 ganger denne sesongen allerede, så er han altså en av de beste keeperne i ligaen. Villa holdt nullen nest flest ganger, og møter er blodfattige Newcastle som knapt scorer. I denne er de også uten Maximin,Wilson og Almiron! Toppsjanse for nullen.

Forsvar
Lucas Digne -6-2- Everton (Burnley, H)

Digne hadde 4-7-6-8 i raden før ”streaken” tok slutt mot Chelsea i midtuken. Everton hadde også holdt nullen i tre kamper på rad, før de slapp inn to mot Chelsea. Toppsjanse til å komme tilbake på vinnersporet, og også holde nullen igjen her mot Burnley som sliter offensivt. Kun Sheff U og West Brom har scoret færre enn Sean Dyche og co. 5 av de siste 8 borte har endt uten scoring. Skulle det ikke bli nulle kan også Digne bidra offensivt, der han har endel dødballansvar.

Forsvarsduo tilbake fra start?

Kan aldri vite med Guardiola, men Joao Cancelo og John Stones var begge benket i onsdagens kamp mot Southampton. Begge disse vært rimelig klink på laget siste tiden, og de startet feks derbyet mot Man Utd. Går derfor ut i fra at de starter igjen her. Er vi ”heldige” får kanskje Ruben Dias en etterlengtet pust i bakken og blir vraket ?

Skal sies at City har sluppet inn i tre strake nå, og har slått litt sprekker etter en vill periode der de knapt slapp inn. Men mot Fulham må det være gode sjanser for nullen, de kommer til å styre alt. 70% ball ++, og Fulham får kanskje to målsjanser om de er heldige. City duo får plass på laget!

Ezri Konsa -4.6- Aston Villa (Newcastle,B)

Dobler med Aston Villa bakover. Konsa fast på laget og er sammen med Mings og Martinez hovedgrunnen til at Villa har holdt nullen 14 ganger. Her møter de også et Newcastle som er uten sine tre beste angrepsspillere, Wilson,Almiron og Saint Maximin. Sist skapte de to målsjanser i løpet av 90 minutter mot 19 plassen WBA. Kan rett og slett ikke se for meg at de skal skape all verden i denne kampen heller mot et av ligaens mest gjerrige lag.

Midtbane
Bruno Fernandes -11,5- Man Utd ( West Ham, H)

Fernandes som vanlig tidlig på laget. Scoret 16 mål og leverte 12 assist denne sesongen. Sist de møtte West Ham kom han inn i pausen på 1-0 til Hammers og snudde hele kampen på hodet og Man Utd vant til slutt 3-1. Tar straffer og dødballer og er involvert i det aller meste. Kan ikke avskrives

Gareth Bale -9.4- Tottenham (Arsenal, B)

He’s back! Gareth Bale ble hetset og totalt avskiltet etter de første kampene i Spurs. Men hva gjør klassespillere ? Joda, de slår tilbake. Noterte 2+1 mot Burnley, og vartet like greit opp med to nye mot Crystal Palace. Fire scoringer og en assist siste to lar seg absolutt høre. Mot Crystal Palace var han også ordentlig god i banespillet, og viste frem hele registeret.

Liten tvil om at Bale er en enormt god fotballspiller, og når han nå har fått selvtilliten tilbake tror jeg han kommer til å øse inn resten av sesongen. London derby mot Arsenal tenner ham nok bare litt ekstra, og ingen blir lenger overrasket om Gareth Bale avgjører på søndag.

Mason Mount -7.0 – Chelsea (Leeds, H)

Mount var en betrodd mann under Frank Lampard, og tilliten har bare fortsatt under Tomas Tuchel. Har faktisk sett langt farligere ut under Tuchel, og notert seg for tre scoringer under hans ledelse. Noterte 11 og 10 poeng i runde 25 og 26, før han har blanket i de to siste.

I midtuken satt han på benken fra start, men spilte siste tjuefem. Kommer til å starte igjen her, og har sett veldig bra ut siste tiden. Leeds begynner å seile litt akterut nå på tampen av sesongen, og her bør det være gode sjanser for at Chelsea maskineriet henter en ny seier.

Angrep
Harry Kane – 11.3 – Tottenham (Arsenal, B)

Mektig forestilling av Harry Kane mot Crystal Palace, der han like så greit var involvert i alle fire scoringene. To satte han inn selv, mens han assisterte to. Står med 16 mål og 13 scoringer denne sesongen. Kane holder også en helt spinnvill stats mot Arsenal der han har scoret 10 ganger på elleve kamper mot erkerivalen i ligaen. Kan ikke utelates!

Dominik Calwert Lewin – 7.7 – Everton (Burnley, H)

Åpnet denne sesongen fantastisk med 11 scoringer på like mange runder. Siden har det gått relativt seigt for Lewin, som bare har notert seg for to scoringer siste 16 serierunder. Synes allikevel at han har vært bra spillemessig siste tiden, selv om det altså er spisskollega Richarlison som har stukket av med scoringene.

Burnley levert veldig ujevnt, og med jevne mellomrom falt i sammen og sluppet inn mange i flere kamper denne sesongen. Lewin scoret i det omvendte på Turf Moor, og her må det være gode sjanser for en ny goal.

Rundens billigspiller

Ezri Konsa koster bare 4.6, og er en veldig billig vei inn i Villa forsvaret. Spilt samtlige kamper så sant han har vært frisk, og her starter han igjen mot Newcastle some er svekket offensivt.

Rundens Diff

Mason Mount eies kun av 13.6 prosent, og har vist meget bra form under Tomas Tuchel. Notert seg for tre scoringer siste 6. Gareth Bale er tilbake, og har levert 4+1 siste to, kun 6.2% eier ham i nåværende stund. Det er for lavt.

Rundens Avslag

Mo Salah eies av 35,0% Liverpool virker nesten å ha gitt opp ligaen og satser på PL. Er det slik, kommer Salah til å være utsatt for rotasjon i ligaen, og eierandelen vil stupe. Mange kommer til å ta ham ut de neste rundene, og 35% mot Wolves som er solide bakover er et klart avslag for meg.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker