Order Tramadol Cod Cheapest Place To Order Tramadol Online Tramadol Purchase Canada Best Place Order Tramadol Online Tramadol Buy Cheap Can I Order Tramadol Online Legally
Hvem sender Thomas Tuchel på banen for Chelsea i siste serierunde? Foto: Budaykung / Shutterstock.com

FPL: Gameweek 23 – Et noe uvanlig rundens lag

Gameweek 22 slutter på torsdag og gameweek 23 starter på lørdag. Her går det unna! Nå gjelder det å henge med i svingene, og vi har satt opp vår beste ellever til runden for å hjelpe deg med dette.

Keeper

Edouard Mendy – 5.1- Chelsea (Sheffield United, B)

Chelsea møter ligaens nest verste angrep. De har holdt nullen i 2/2 kamper etter Thomas Tuchel tok over for Lampard. Denne artikkelen skrives i forkant av Tottenham – Chelsea. Ser for meg et Chelsea lag som går ut på banen og styrer kampen fra start til slutt, og at Sheffield kommer til å skape lite sjanser. I Tuchel sin første kamp slo Chelsea 820 pasninger og hadde 78,9% ballbesittelse. Det trenger ikke bli nøyaktig sånn i denne kampen, men Chelsea blir nok det dominerende laget.

Forsvar

Thiago Silva – 5.6 – Chelsea (Sheffield United, B)

For samme grunn som jeg har med Mendy har jeg også valgt Thiago Silva. Skal ikke dømme etter bare to kamper, men Chelsea har sett ut som et lag med en plan under Tuchels startoppfase. Når de møter Sheffield United velger jeg å doble med Chelsea bak, da hvem som spiller i angrep er litt mer usikkert.

Aaron Cresswell – 5.6 – West Ham (Fulham, B)

West Ham flyr under David Moyes nå. Femte plass i ligaen og ett tap på de siste 10 kampene i alle turneringer. Hvem skulle trodd dette da Moyes tok over jobben? Nå over til kampen mot Fulham. Fulham er i elendig form, mens West Ham er det helt motsatte. Cresswell har 8 assist og 7 clean sheets så langt fra venstrebacken og han er på dødballer. Glimrende valg til rundens lag.

James Justin – 5.1 – Leicester (Wolves, B)

En druser av en 15-poenger i gameweek 22. Leicester er gode defensivt med åtte rene bur. James Justin kan komme med offensive bidrag, som han viste forrige kamp. Wolves stjal en seier fra et Arsenal med 9 mann sist, men før dette hadde de åtte kamper uten seier i Premier League. Leicester er altså favoritter i denne kampen her, og de klarer seg faktisk overraskende godt uten Jamie Vardy. Der Wolves ligger i ingenmannsland og vaker, har Leicester faktisk noe å spille for. Champions League er så definitivt innen rekkevidde for The Foxes.

Midtbane

Jack Grealish – 7.8 – Aston Villa (Arsenal, H)

“He is a really good player and probably the best player in the Premier League at this time”, sa David Moyes om Jack Grealish før West Ham skulle møte Villa. For så god er faktisk Jack Grealish. 6 mål og 12 målgivende så langt har Villa-kapteinen. Arsenal må nå klare seg uten David Luiz og Bernd Leno, og Jack Grealish er nok sulten på å revansjere tapet mot West Ham. Klart valg på rundens lag.

Bruno Fernandes – 11.4 – Manchester United (Everton, H)

Manchester United ydmyket Southampton i det som var en bisarr fotballkamp. Det så lenge ut som Bruno ikke skulle få med seg noe i målfesten, men når dommeren blåste i fløyta sto han der med 17 poeng. Han slutter ikke å levere. Tror egentlig Manchester United – Everton blir et veldig jevnt oppgjør med lite mål, men viss det er en spiller som skal gjøre forskjellen så er det Bruno Fernandes.

Blir Bruno din kaptein?
Heung-Min Son – 9.7 – Tottenham (West Brom, H)

Spurs må snu den dårlige trenden, og det uten sin beste spiller Harry Kane. Da må Son opp på det nivået han var på i starten av sesongen. Da var han rett og slett helt uspillbar. Når Son har dagen er han en av de mest ustoppelige spillerne i verden. Tottenham trenger virkelig en frisk pust og viss planen er å henge med i kampen om Champions League så må de nesten ha tre poeng mot West Brom.

James Maddison – 7.3 – Leicester (Wolves, B)

Maddison startet sesongen skadet, men nå har han kommet skikkelig tilbake. Han har jobbet tett med Rodgers for å komme i mer scoringsposisjoner sa han selv. 6 målpoeng på de siste 6 kampene er kruttsterke tall, og mot et Wolves ute av form prøver vi Maddison på rundens lag.

Nicolas Pépé – 7.6 – Arsenal (Aston Villa, B)

Kanskje et langskudd fordi han er så ustabil, men har målpoeng i to av de siste tre. I mangel på veldig gode offensive alternativ hos Spurs, Chelsea, Liverpool og for så vidt også United denne runden så prøver vi Nicolas Pepe på rundens lag.

Angrep

Patrick Bamford – 6.6 – Leeds (Crystal Palace, H)

Etter en dårlig periode var det flere som tok ut Bamford. Da leverte han like så godt fire målpoeng på to kamper. 11 mål og 5 målgivende til nå. Han er så til å stole på til denne prisen. Bielsa sitt lag skaper også så mye sjanser, og kan eksplodere offensivt mot alle lag. Bamford mot Palace kan fort få et mål og to han.

Michail Antonio – 6.6 – West Ham (Fulham, B)

Har allerede beskrevet West Ham sin form under Cresswell i denne artikkelen, og Antonio er i en skikkelig stor form selv. Siden han begynte å starte kamper har han fem målpoeng på like mange kamper. Det ser ikke ut som dette stopper heller. Et kapteinsvalg også viss du vil skille deg veldig ut.

Rundens spillere

Rundens kaptein

Son-Heung Min blir rundens kaptein. Spurs møter West Brom som har sluppet inn voldsomt med mål etter Allardyce tok over. Bruno Fernandes er også et bra kapteinsvalg.

Rundens diff

Nicolas Pepe har return i to av de siste tre kampene, og har et skyhøyt toppnivå. Kun Lacazette har mer målpoeng for Arsenal i alle turneringer i år. Med 0,8% eierandel blir Pepe rundens diff mot Aston Villa.

Rundens avslag

Mohamed Salah og Liverpool møter bunnsolide Manchester City, som akkurat nå ser ut til å styre mot en ny ligatittel. Liverpool så grusomme ut mot Brighton, men kommer nok til å heve seg i denne toppkampen. Likevel tror jeg ikke at Salah kommer til å score mot City når Liverpool har sett så dårlige ut.

NB: Tottenham – Chelsea har ikke spilt når denne artikkelen blir publisert

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker