Order Tramadol From Uk Order Tramadol Fedex Overnight Buying Tramadol Online Cheap Buying Tramadol In Canada Can I Get Tramadol Online Buy Cheap Tramadol Online Uk
Blir Heung-Min Son toppscorer i Premier League? MDI / Shutterstock.com

FPL: Gameweek 23 – Mangel på klare kapteinsvalg

I mangel på klare kapteinsvalg til GW23 byr muligheten seg til å diffe litt. Det er ikke ofte det lønner seg å diffe på kaptein, men i en slik runde kommer nok kapteinsvalgene til å variere veldig i venneligaene. I denne artikkelen finner du rundens kapteinsvalg.

1. Heung-Min Son (9.8) Spurs (West Brom, H)

Spurs har de siste kampene sett ut som Mourinho lag ofte gjør når han surner. Umotiverte, kjedelige og med lite energi. At Harry Kane ble skadet hjalp ikke akkurat det heller. Dette skrives i forkant av oppgjøret mot Chelsea, så vi har ikke fått sett om Spurs har forbedret seg fra sist kamp mot Brighton. Likevel vet vi at West Brom nettopp tapte mot Sheffield. West Brom har kun vunnet en kamp siden Big Sam tok over managerstolen. Tottenham må vinne her for å henge med i kampen om Champions League, og vi tror Heung-Min Son kommer til å bidra til å la dette skje. Son har ikke vært på sitt beste i det siste, men med 12 mål og 6 målgivende så langt denne sesongen, blir han rundens beste kapteinsvalg.

2. Bruno Fernandes (11.4) Manchester United (Everton, H)

Bruno Fernandes var egentlig litt lavere på rangeringen av rundens kapteinsvalg, men etter DEN kampen mot Southampton (som selvfølgelig var preget av røde kort og VAR-drama), ser jeg for meg et United-lag stinn av selvtillit. I mellomtiden slipper Everton til sjanser, og lar motstanderne sine i stor grad styre hele kampene. Bruno leverte varene mot Everton sist gang de møttes, og igjen nå mot Southampton. Han har rett og slett bare blitt en spiller som må med i kapteins-diskusjonen hver eneste runde. Så god er han. I denne sesongen, der Salah har sviktet flere ganger som kaptein, er det nok Bruno Fernandes som har tatt over tittelen: Mr. Reliable.

3. Michail Antonio (6.5) West Ham (Fulham, B)

Antonio har målpoeng i fire av sine siste fem kamper, og West Ham flyr for tiden. Rett bak Liverpool, og i denne rare corona-sesongen her, der “alle slår alle” så skal du ikke forundre deg over at West Ham blander seg inn i Europa-spill. Fulham har ikke vunnet på de siste 11 PL-kampene, et lag totalt ute av form møter et lag i stor form. Det er alltid litt motvillig at man kapteiner en billig spiller, men akkurat i denne runden bør det være lov å skille seg litt ut. Fint kapteinsvalg.

4. Patrick Bamford (6.6) Leeds (Crystal Palace, H)

Etter en lang periode med lite poeng leverte Bamford en druser av en 15-poenger, før han følgte opp med en assist mot Everton. Leeds skapte igjen veldig mye sjanser mot Everton, og er et av de mest eksplosive lagene i ligaen. Når det smeller, så smeller det skikkelig. 11 mål og 5 målgivende for en spiller verdt 6.6 er mer enn godkjent nok. Nok en gang føles det vanskelig å kaptein en så billig spiller, men Leeds er et lag ulikt mange andre, med et skyhøyt tak. Derfor tenker jeg Bamford mot Palace faktisk er et reellt kapteinsvalg denne runden.

5. Harvey Barnes (6.9) Leicester (Wolves, B)

Enda et langskudd med tanke på kapteinsvalg. Det er ingen tvil om Harvey Barnes kvaliteter som spiller, men du skiller deg virkelig ut om du velger å kapteine Barnes denne runden. Har målpoeng i fire av de siste fem, eller seks av de siste åtte om du vil. Har likevel ikke vist et så høyt tak, da de fleste gangene han får return er poengsummen under tosifret. Før seieren mot Arsenal (der Arsenal fikk to røde kort) hadde ikke Wolves vunnet på 8 kamper. Leicester derimot er i storform, og kampen om Champions League neste år lever i beste velgående. Til og med uten Jamie Vardy! Og med Vardy ute har Harvey Barnes tatt på seg mer offensivt ansvar, noe poengsummene gjenspeiler. Kan bli bra dette, men kanskje nok å bare eie Harvey Barnes, viss du ikke vil prøve deg skikkelig.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker