Tramadol Purchase Cod Order Tramadol Fedex Overnight Generic Tramadol Online Order Tramadol Next Day Shipping Tramadol Buyers Tramadol Online By Cod
Bruno Fernandes fikset CL-plass for United. Leverer han nye målpoeng mot Fulham? Foto: Shutterstock.com

FPL: Et klart kapteinsvalg til Gameweek 20

GW20 er en midtuke-runde, og det er vel lite som er bedre enn Premier League fotball midt i uken, spesielt for oss FPL-spillere. Da er det viktig å ha laget og kapteinsvalget klar til deadline 17:30 tirsdag. Her finner du rundens kapteinsvalg.

1. Bruno Fernandes (11.3) Manchester United (Sheffield Utd, H)

Bruno skiller seg vel ut som det ganske så klart beste kapteinsvalget til runden, spesielt hvis Kevin De Bruyne ute med skade. Er spilleren med nest flest poeng (kun bak Kane), og har vel vist seg som et av de tryggeste kapteinsvalgene en kan ha denne sesongen. United er i storform, og møter ligaens verste lag. Åpenbart for meg at Bruno er den sikreste veien å gå.

2. Raheem Sterling (11.4) Manchester City (West Brom, B)

Med Kevin De Bruyne ute er det Raheem Sterling som må ta på seg hovedansvaret i City-angrepet. Sterling er en åpenbar KDB erstatter og er allerede byttet inn av 165.000 spillere til GW20. Har ikke de samme tallene som de tre foregående sesongene med tanke på målpoeng, men så scorer ikke City like mye som før heller. West Brom fortsetter å slippe inn mye mål, selv under Big Sam, og har nå sluppet inn 2,8 mål i snitt etter managerbytte. Lett å forstå hvorfor Sterling innehar 2.plassen i kapteinskåringen til runden, har vært mer ustabil enn tidligere år, men vi håper det løsner til runden.

3. Marcus Rashford (9.6) Manchester United (Sheffield Utd, H)

Manchester United er (som alle sikker har fått med seg) en reell tittelkandidat. Når de da møter Sheffield som ligger på sisteplass er det naturlig at det finnes kapteinsvalg i en slik kamp, og Rashford er sikker en veldig fin kaptein som kan gi mye poeng. Men han er ikke Bruno Fernandes. Hvis målet er å diffe med kaptein og å gjøre noe annerledes kan jeg forstå at en vil kaptein Rashford, men for meg er Bruno det åpenbare valget. Bruno er på straffer, han er maestroen og drivkraften i hele laget og er alltid ute etter målpoeng. Ikke gjør dette vanskeligere enn det må være. Dersom du av en eller annen grunn ikke har Bruno, bør Rashford vurderes.

4. Jack Grealish (7.7) Aston Villa (Burnley, B)

De tre første valgene var veldig åpenbare, men i mangel på andre gode kapteinsvalg til runden blir de to siste kapteinsvalgene mer spenstige. Jack Grealish er Villas desidert viktigste spiller. 12 målpoeng på 16 kamper, skaper nest flest store sjanser og har flest nøkkelpasninger hver kamp. De møter et lavtliggende Burnley som er i skyene etter å ha brutt Liverpools enorme hjemmerekord, og jeg tror Villa får Burnley ned på bakken igjen her. Grealish kommer til å ha mye ball og forsøker å skape noe hele tiden, kan være en fin diff på kaptein. Åpenbart ikke det beste valget til runden, derav rangeringen, men er lov å prøve seg.

5. Michail Antonio (6.3) West Ham (Crystal Palace, B)

Antonio var på andre plass over kapteinsvalg til GW19, et risikabelt valg, men mannen med ligaens råeste feiringer skuffet ikke. Mål og 3 bonus i begge kampene sine hadde gitt deg 36 poeng om du kapteinen han. At han og West Ham fortsetter den gode formen mot Palace er ikke usannsynlig det. Er klart førstevalg på topp nå som Haller har gått til Ajax. Er nå eid av 11,4%, og det holder kanskje å bare eie Antonio i en kamp som denne.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker