Tramadol Prescription Online Buying Tramadol Online Reviews Tramadol Uk Buy Buy Genuine Tramadol Online Uk Overnight Tramadol Visa
katatonia82 / Shutterstock.com

FPL: Tricky å velge kaptein i Gameweek 19

GW19 byr på en heftig dobbelrunde, og det betyr at flere spillere spiller to kamper. Det vil dermed være disse som peker seg klart ut i kampen om kapteinsbindet!

1: Kevin De Bruyne (11.8) Man City (Aston Villa H, Crystal Palace H)

De Bruyne tilbake i form, og ser nå ut som ligaens beste spiller igjen. 1+3 siste fire, og sist noterte han assist og skaffet en straffe som han ga bort til Sterling som brente. Får to hjemmekamper mot henholdsvis Crystal Palace og Aston Villa, noe som gjør at han peker seg klart ut som kaptein på de fleste lag denne runden. Skal du kjøre safe, er KDB mannen og gå for.

2: Michail Antonio (6.2) (Burnley H, West Brom H)

Skjønner om folk er skeptisk til å cappe en spiller som har spilt 89 minutter PL ball siden oktober. Men han er altså tilbake nå, og er West Hams eneste spiss etter at Haller ble solgt. Åpnet sesongen meget bra med 3 mål første seks. Var også fantastisk for West Ham i andre halvdel av sesongen i fjor og noterte seg for 10 scoringer. Får to veldig gunstige hjemmekamper mot Burnley og WBA, som begge kjemper i bunn av tabellen. Eies av 3%, og er en kjempediff i spillet!

3:Mohamed Salah (12.5) Liverpool ( Man Utd H, Burnley H)

Liverpool med dobbelrunde der de møter Man Utd til toppkamp søndag, og Burnley hjemme på torsdag. Har blanket i tre rake kamper Salah, og flere har nå tatt ham ut. Eies ”bare” av 35% noe som er lavt til å være egypteren. Jeg er uenig med resten, for noe sier meg at Liverpool og Salah vil slå tilbake nå som de har blitt dyttet ned fra førsteplassen. Salah toppscorer i ligaen, tar masse avslutninger og er alltid ute etter å score. Han er langt i fra ferdigscoret for sesongen. Kommer trolig til å spille 2×90, og ingen blir overrasket om han blir kongen av dobbelrunden!

4: Aaron Cresswell (5.4) West Ham ( Burnley H, West Brom H)

Cresswell topp 5 når det kommer til antall innlegg, og bare Andy Robertson slår inn vesentlig flere enn ham denne sesongen. Tar også dødballer. Får servert to hjemmekamper mot Burnley og WBA her. To lag som knapt vet hvor målet står. 20 mål på 33 kamper har de scoret kombinert denne sesongen. Stor sjanse for at de holder nullen i minst en av kampene, og Cresswell bruker å spille alt og får trolig 2×90. Trenger ikke være et dumt valg!

5: Hakim Ziyech (8.1) Chelsea ( Fulham B, Leicester B)

Har fått spolert nesten hele første del av sesongen av skader. Men er endelig tilbake nå. Var frisk mot Morecambe i Fa Cup forrige helg, og er en spiller med stort poengpotensiale. Leverte 25 poeng i runde syv og åtte der han noterte seg for 1 scoring og 3 assist. Chelsea manglet en boksåpner, og Ziyech kan være løsningen. Kan også avslutte selv med sitt gode venstrebein. Bortekamper mot Fulham og Leicester er kanskje ikke helt optimalt, men skal du diffe kan Ziyech være mannen!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker