Cheapest Tramadol Next Day Delivery Purchase Tramadol Discount Tramadol Online Florida Delivery Tramadol Purchase Cod Tramadol Online Overnight 180 Online Tramadol Cod

FPL: Gameweek 19 – Heftig dobbelrunde i vente.

Potensielt en av sesongens viktigste FPL runder i vente. Man Utd, Liverpool, Man City og Chelsea spiller dobbelrunde i GW19. Dermed vil nok veldig mange kjøre BB (Bench Boost) denne runden og spille med 15 spillere. Dette blir også grunnlaget for denne posten!

Laget for GW 19

Keeper

Emiliano Martinez (5.1) Aston Villa ( Man City ,Newcastle B/H)

Pl’s beste keeper så langt i år ? Han har iallefall vært aldeles strålende godeste Martinez etter overgangen fra Arsenal. Er hovedgrunnen til at Villa står med like mange CS som City (8) Her er det en vanskelig kamp mot City, men de sliter noe fremover og det kan bli et par redninger på Martinez. Hjemmekampen mot Newcastle der ”kun” Callum Wilson scorer mål, bør det være toppsjanse for CS og derfor er han på laget denne runden

Forsvar

Ruben Dias & Joao Cancelo (5.8) Man City (Palace,Villa H/H)

City er ikke seg selv fremover i banen, men bakover er de pottette om dagen. I Ruben Dias ser endelig City ut til å ha funnet seg en klassestopper, portugiseren lovprises av Guardiola og er sjefen i City forsvaret.

Dobler opp med Cancelo som har tatt plassen til Kyle Walker på høyreback. Spiller i en avansert rolle der han går inn i midtbaneleddet når City angriper, og har gjort sakene sine veldig bra. Mulig roteringsrisk på Cancelo, men i og med at Laporte og Ake er skadet, er det større sjanser for at Walker kommer inn som stopper enn som HB. City med 8 CS denne sesongen, som er flest av alle. 6 av de siste åtte kampene i PL har endt med null hull. Vi forsøker med disse to.

Ben Chilwell (6.1) Chelsea (Fulham,Leicester B/B)

Chilwell fast inventar på venstreback, notert seg for 2+4. Chelsea scorer som oftest enten på dødball eller innlegg fra venstre. Chilwell eller Zouma de to beste valgene fra Chelsea defensivt, og jeg føler jo en av dem bør med denne runden enten du spiller BB eller ei. Chelsea også godt med hvile og bør være veldig motiverte for å slå tilbake etter en elendig periode.

Aaron Cresswell (5.4) West Ham ( West Brom, Burnley H/H)

Nydelige kamper for West Ham, som møter to av lagene som scorer minst i divisjonen. WBA og Burnley scoret 20 mål til sammen på 36 kamper. Noe som tyder på at de har fryktelig vondt for å gjøre mål. Cresswell bankers på Hammers laget og tar også dødballer. Også en av de som svinger inn flest innlegg i ligaen. Stor sjanse for CS i minst en av kampene, og ingen blir overrasket om han også får assist. Må på denne runden ? Billigalternativet er Coufal til (4.7) men der er det roteringsrisk med Fredericks om han er good to go.

Midtbane

Kevin De Bruyne (11.8) Man City (Crystal Palace, Aston Villa H/H)

To hjemmekamper for City og KDB, betyr at han automatisk må på laget. Han åpnet denne sesongen svakt, men nå ser han endelig ut som seg selv igjen. 1+3 siste fire kamper, og er alfa og omega for dette City laget. Neppe mange som vil gå uten Kevin i denne runden, og det gjør ikke vi heller. Spikret på laget.

Mo Salah (12.5) Liverpool (Man Utd, Burnley H/H)

Eierandelen rast på Salah etter tre blanke runder, og skrivende stund eies han bare av 35% foran en dobbelrunde med to hjemmekamper. Til tross for at både Liverpool og Salah har vært elendige siste ukene, synes jeg det er lavt. Var ikke mange ukene siden 50% eide Salah og flere mente at Liverpool var på vei til å avgjøre ligaen.

Nå har det snudd, og de må jage ligaledelsen igjen. Noe som passer dem bra. Har fått ekstremt mye hvile i julen, og jeg blir ikke overrasket om de slår tilbake med to knallkamper her. I så fall oser det poeng av Salah og vi har ham med!

Hakim Ziyech (8.1) Chelsea (Fulham,Leicester B/B)

Ziyech vært uheldig med skader i Chelsea, men var endelig tilbake mot City 03.01, og startet også mot Morecambe i Fa Cupen, der han noterte seg for assist i en 4-0 seier. Er en spiller undertegnede liker og har veldig tro på, og det at han nå har fått en god periode med trening og skal være tilbake i matchform gjør at jeg tar ham med på laget. Dundret inn 25 poeng på to runder tidlig i sesongen der han var involvert i alt. Finner han formen igjen kommer han til å produsere heftig for Chelsea i andre halvdel av sesongen. Forsøkes som en frekk diff!

Angrep

Michail Antonio (6.2) West Ham (Burnley,WBA H/H)

Åpnet sesongen med 3 mål første seks kampene, før sesongen har utviklet seg til et skademareritt for kraftspissen. Nå er han endelig skadefri, og får to fine kamper her. West Ham har kun Antonio som spissalternativ etter at de solgte Sebastien Haller til Ajax og her spiller han 2x 90 mest sannsynlig. Kanskje rundens beste spissalternativ.

Ollie Watkins (6.1) Aston Villa ( Man City, Newcastle B/H)

Watkins med 6+4 denne sesongen, og har vært et friskt pust i Villa angrepet. Skal sies at han ikke har scoret i PL siden November, men med dobbelrunde her er han aktuell. Forventer ikke allverden av ham mot City borte, men vi har sett Aston Villa spille veldig bra mot de beste tidligere i sesongen. Hjemme mot Newcastle som har slitt med mye frafall og sliter tungt er han ihvertfall brennaktuell.

Rundens spillere

Kaptein:
De Bruyne skiller seg klart ut. Salah som diffevalg er interessant, da han før eller siden slår tilbake.

Rundens Billigspiller :
Bukayo Saka har jeg veldig sansen for. Veldig driblesterk og skapende spiller, og har stått for to scoringer og to assist siste tre. XG er også 4,24 på ham, og han har bare scoret 3. Het nå som Arsenal er på vei i form! ( I skrivende stund har ikke Arsenal møtt Villa) Tomas Soucek må også nevnes. Tsjekkeren vært en åpenbaring, og er faktisk toppscoreren til West Ham med fem scoringer fra sin sentrale midtbaneposisjon. Fyller på i boks hele tiden, og West Ham kommer til mange innlegg. Må på denne runden ?

Rundens Diff :
Ziyech til 2.8 er veldig fristende. Michail Antonio til 3.3% likeså. Begge er helt glemt denne runden. Harvey Barnes også en mulig diff, to scoringer siste to i ligaen. Potensielle fravær på Maddison,Praet og Vardy gjør at han trolig starter. Spørsmålet er om han starter begge ?

Rundens avslag : Får sikkert svi for dette, men Bruno Fernandes til 53% er rimelig høyt. Han ser også ut til å merke kjøret av et tett kampprogram, og har vært svak i de seneste startene. Tøff match mot Liverpool borte, og et Fulham som selger seg dyrt om dagen. Prøver oss uten ham denne runden.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker