Can You Get Tramadol Online Legally Get Tramadol Online Tramadol Sale Online Buying Tramadol Online Legal
Vi har store forventninger til stjerneduoen til Spurs denne runden. Foto: Shutterstock.com

FPL: Korona spøkelset henger over PL, men GW17 går som planlagt.


Keeper

Nick Pope (5,4) Burnley (Fulham,H)

Burnley funnet formen og det betyr at forsvarsspillet og keeper prestasjonene er på topp om dagen. Holdt nullen i tre av de siste fem! Nå opp imot et av ligaens dårlgste lag som også har begynt å spille mer defensiv fotball i en 5-3-2 formasjon. Pope blir rundens keeper denne runden også.

Forsvar

Trent Alexander Arnold (7.2) Liverpool (Southampton,B)

Arnold tilbake på backen og jeg jager ham hver runde nå, da han fortsatt er poengkonge nr 1 av forsvarsspillerne. Lever to sifret antall assist i to sesonger på rad, tar cornere fra ene siden og frispark. Ingen dunker heller inn flere innlegg. Har som resten av laget vært under pari siste to kampene, men fikk i det minste med seg CS sist. Venter bare på at han begynner å produsere! Andy Robertson kan forøvrig være et like bra valg, men eierandelen gjør at jeg liker bedre Arnold!

Patrick Van Aanholt (5.4) – Crystal Palace (Sheff U,H)

Aanholt benket mot Leicester i forrige runde, men ventes å være tilbake på laget i denne. Produksjonen hans ikke vært av vanlig merke denne sesongen, og han står bare med 2 assist på 828 minutter fotball. Siste to sesonger har han levert 3+2. Ligaens jumbo Sheffield U motstander nå og det skal være gode sjanser for både målpoeng og CS!

Kieran Tierney (5.3) – Arsenal (West Brom,B)

Tierney fast plass på Arsenal, og er en veldig offensiv backtype. Burde i utgangspunktet levert mange flere assist, en det som er tilfelle. Kun Willian (68) slått inn flere legg enn Tierney på Arsenal, og noe sier meg at han fort kan levere i de kommende rundene. Arsenal også bedre bakover enn på lang tid, selv om de sliter fremover. Prøves mot WBA som var helt talentløse sist mot Leeds, og er et av ligaens svakeste lag.

Midtbane

Mohamed Salah (12.6) Liverpool (Newcastle,B)

Liverpool et av lagene med mest hvile i julen, og det kan de dra nytte av. Salah med to blanke overraskende blanks mot WBA og Newcastle. Brant to feite sjanser alene med keeper på St James Park og har ikke vært seg selv. Nå kommer garantert flere til å gi litt opp Salah, men erfaringsmessig slår han tilbake ganske snart. Er altså toppscorer i ligaen, og det vil ikke overraske om han dunker inn et par og blir rundens store spiller. Tidlig på laget!

Bruno Fernandes (11,2) Man Utd (Aston Villa,H)

Fernandes kan nesten ikke vrakes. Sist leverte han ingen stor forestilling, men kom allikevel fra det med 1 assist på overtid. Leverer nesten målpoeng i hver eneste kamp, og United er i draget om dagen. Kan ikke utelates!

Heung Min Son (9.7) Tottenham (Leeds,H)

Spurs med utsatt kamp den 30.12 og har med andre ord fått lang pause. Son bøttet inn denne sesongen, og er den store bakromstrusselen til Tottenham. Leeds løper som alle vet fremover med mye folk, og noe sier meg at Tottenham kommer til å utnytte dette. Vi så United løpe over Leeds, Leicester kontret dem også i senk med Vardy og co tidligere i sesongen. Perfekt matchup og Son må på denne runden!

Daniel Podence (5.5) Wolves (Brighton,B)

Podence startet på benk i forrige kamp, og da starter han garantert igjen i denne. Levert 3+2 denne sesongen og er sammen med Neto han som må ta ansvar fremover i Raul Jimenez fravær. Tre kamper uten scoring nå, men stilles opp i mot Brighton som sliter tungt. Bare holdt nullen tre ganger i år, og det ser ut til å bli en kamp mot nedrykk. Wolves bør ha en fin matchup her, og jeg tror fort Podence kan få gode spilleforhold. Prøves som et drag denne runden!

Angrep

Harry Kane (11,0) Tottenham (Leeds,H)

Kampen 30.11 avlyst noe som betyr at Spurs har fått lenger hvile enn resten. Har vært noe kald siste tiden godeste Kane, tallene er som kjent fenomenale og det kan bare være et spørsmål om tid før han er tilbake på scoringslistene. Leeds spiller offensiv fotball og byr på mye bakrom, dette er perfekt for Kane og Spurs som elsker å kontre. Må forsøkes igjen denne runden.

Chris Wood (6.2) Burnley ( Fulham,H)

Wood på laget forrige runde også, blanket da. Men får tillit igjen pga mangel på alternativer. Må jo også sies at han er en fin kamp på papiret her mot Fulham som er lekk bakover selv om de spiller mer defensivt enn i starten av sesongen. Feelingen er at Burnley kommer til å være for tunge å stoppe på innlegg og dødballer i denne, er også i draget nå med flere seiere sist tiden. Kjør da Wood!

Rundens spillere

Kaptein

Flere vil nok bruke Fernandes, jeg er ikke overbevist da han og United ikke har mye hvile. Villa har også vært gode i toppkampene. Salah slår tilbake når som helst, synes også Son er fryktelig spennende mot Leeds som sliter mot raske bakromsspillere.

Diffen

Daniel Podence er nevnt over, kanskje også Lacazette som har to scoringer siste to. Startet på benken sist og starter nok nå. Fin kamp mot West Brom, og programmet er også grønt fremover. Eies av 2,9%!

Billigspiller

Eric Pieters nevnt i artikkelen, kunne nevnt flere fra Burnley som er sterke defensivt og i draget om dagen. Pieters spiller også venstre midtbane.

Avslag

Werner eies fortsatt av 13% og han er vel bare å kaste ? Ser helt iskald ut og spiller uten selvtillit nå. Har også liten tro på Leeds denne runden, da matchupen mot Tottenham passer dem dårlig.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker