Order Cheap Tramadol Overnight Tramadol To Buy Cheap Where To Get Tramadol Online Cheap Tramadol Mastercard Tramadol Buy Europe Purchase Tramadol Uk

FPL – Årets første kapteinsvalg er som forventet

Vi har vel alle et håp om at 2021 blir et bedre og kjekkere år enn det 2020 på mange måter har vært. Da håper vi å starte bra med en gang, og hva er vel bedre en å åpne nyåret med en god kaptein og mye poeng på fantasy? Dette skal vi i Fotballsonen hjelpe deg med, her er rundens kapteinsvalg.

1: Mohamed Salah – Liverpool (Southampton, B)

Liverpool har nå to uavgjorte på rad mot henholdsvis Newcastle og West Brom. Uvanlig for det beste laget i ligaen, og nettopp derfor tror jeg de kommer tilbake i denne kampen. Flere og flere spillere kommer tilbake fra skade, og Liverpool spiller ikke før 4.januar så spillerne får hvilt enda mer. Salah så farlig ut mot Newcastle og kunne fort gått av banen med to mål her. Han er enda ligaens toppscorer, og har aldri gått lenger enn to kamper uten å score i ligaen denne sesongen. Rundens beste kapteinsvalg er Mohamed Salah.

2: Bruno Fernandes – Manchester United (Aston Villa, H)

Til nå kanskje favoritten til å vinne årets spiller i ligaen. Bruno har hevet Manchester United enormt mye siden han ankom, og er deres klart viktigste spiller. 10 mål og 8 målgivende på 15 kamper er mer en bra nok, og selv om de møter et Aston Villa i form har jeg all tro til at Bruno leverer målpoeng her. Er et kapteinsvalg nesten uavhengig av motstand om dagen.

Skal Tottenhams duo slå tilbake?

Det så en stund ut som at det var Tottenham og Liverpool som skulle konkurrere om ligatittelen i år. Nå har Spurs havnet litt bak i racet etter som de ikke har vunnet på de siste fire kampene. På disse fire kampene har Son levert to målpoeng, og Kane bare ett. Likevel er Harry Kane og Heung-Min Son gode kapteinsvalg til kampen mot Leeds. Med Leeds kan ting gå fra himmel til helvete fra kamp til kamp, de går fra å vinne 5-2 mot Newcastle til å tape 6-2 mot Manchester United. Leeds har sluppet inn nest flest mål i ligaen, og med deres ekspansive spillestil bør det bli godt med rom for Son og Kane til å jobbe i. Son står til nå med 15 målpoeng og lagkamerat Kane med 19, så at de kan er det ingen som helst tvil om. Det er bare når det løsner igjen, og jeg tror det løsner så til de grader mot Leeds.

5: Dominic Calvert-Lewin – Everton (West Ham, H)

DCL er nå inne i en liten måltørke, der han ikke har scoret på 5 kamper i alle turneringer. Likevel er det viktig å ta med seg at Calvert-Lewin bare har blanket tre ganger i årets sesong. DCL har dog ikke det høyeste taket, derav 5.plass på kapteinsalternativ-listen, han har nemlig bare levert tosifret antall poeng to ganger denne sesongen. Calvert er eid av vanvittige 57,5%, og det finnes bedre kapteinsalternativer enn han denne runden, men dersom du vil prøve noe annet en flertallet vil gjøre er han et fint valg. Det at Richarlison er tilbake vil nok også hjelpe Calvert-Lewin, da Everton spiller mer angripende fotball med han på banen.

Kategorier
FantasyFantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker