Cheap Tramadol Fedex Overnight Purchase Tramadol Online Cod Buy Cheapest Tramadol Tramadol Online Cod 180 edf8329we Tramadol Order Overnight Shipping
To av disse tre er alternativer i denne rundens kapteinsspalte. Foto: Oleh Dubyna / Shutterstock.com

FPL Gw16: Kapteinsspalten er som en god juletallerken – Noe for enhver smak.

En rekker så vidt å ta seg en pinne for å feire gameweek 15, før en ny runde er i gang igjen. Her finner du våre kapteinsalternativer for gameweek 16, og som alltids har vi slengt med et par “differ” for de som vil prøve litt.

Sjekk også ut våre tips til rundens lag her.

Tre storfavoritter til kapteinsbindet.

1. Mohamed Salah (12.6) Liverpool (Newcastle, B)

Som så mange ganger tidligere, er Salah med i diskusjonen. Og også denne runden seiler han opp som en av de heteste kandidatene. Det er heller ikke så veldig rart, da både tall og øyetest taler til hans fordel. Av midtbanespillerne er han den med flest skudd i boks (34), flest skudd på mål (25) og flest mål (13) så langt denne sesongen. Salah står med 7 mål og 2 assist på bortebane i år. Møter her et Newcastle-lag som har vært til dels gjerrige, men som også gikk på en brøler mot Leeds i gameweek 14. Hele 5 mål slapp de inn før Bielsas menn var ferdige med dem. Vi vet alle at det kan smelle fra Salah, og da vil du ikke stå uten armbåndet på egypteren.

2. Bruno Fernandes (11.0) Man Utd (Wolves, H)

Som nummer to på xG-oversikten for midtbanespillere finner vi Bruno (xG 6.86), og det med en kamp mindre spilt enn de fleste andre. Står med 9 mål og 6 assist på 13 kamper. Legg til at han har spilt to halve kamper, og statistikken er enda mer imponerende. Bruno fikk med seg 2 mål og 1 assist mot Leeds i gameweek 14, og har til nå vært den soleklart viktigste bidragsyteren til at Manchester United ligger der de gjør på tabellen. Han er også på straffer, og med det offensive arsenalet United har, er det ikke usannsynlig at det blir både 1 og 2 straffer til før jul.

3. Harry Kane (11.0) Tottenham (Fulham, H)

Harry Kane har etter en spinnvill start på sesongen, sett litt mer menneskelig ut de siste par kampene. Har dog møtt god motstand i Liverpool og Leicester. Har levert elleville 9 mål og 10 assist på de første 14 kampene. Har for vane å ta på seg nisselua i romjula, og er pleier å være ganske gavmild med sine Fantasymanagere. Han har kommet fra romjulsprogrammet de tre siste sesongene med to mål eller flere.

Det er ikke få ganger vi har sett Harry Kane slik denne sesongen. Hvor mange målpoeng blir det når Fulham gjester Tottenham Hotspur Stadium? Foto: MDI / Shutterstock.com

Møter Fulham, som har klart å skru til et par knepp defensivt i de siste kampene. Har også vært litt heldige, noe som «expected goals against» statistikken viser. Ligger her på tredjeplass på de siste 6 kampene, med sine 11.78. Spurs bør få med seg minimum et par mål, og da kan fort Kane være involvert i dem alle.

To alternativer for dem som vil gå litt mot strømmen.

4. Anthony Martial (8.7) Man Utd (Wolves, H)

Franskmannen er tilbake! På de siste 3 kampene topper han både xG- og xA-statistikken over spillere fra de to Manchester-klubbene. Med konkurranse fra spillere som Fernandes, De Bruyne og Sterling, er det en solid prestasjon. Status på disse tre kampene er 8 skudd i boks, 5 skudd på mål, 4 store sjanser skapt, 1 mål og 4 assist. Dette lover godt for et travelt juleprogram, og det gir tro på at han er i ferd med å finne fjorårsformen. Er en liten «diff» med sin lave eierandel, og er et valg for de som vil gutse litt.

5. Roberto Firmino (9.3) Liverpool (Newcastle, B)

Liverpool-spilleren som IKKE er en «FPL asset» har begynt å levere også her. Og de underliggende tallene viser at det ikke bare er tilfeldigheter. Brasilianerens tall på de seks siste kampene knuser tallene fra de 8 første. Tallene for både xG, store sjanser, skudd i boks og skudd på mål er høyere på de siste seks. Da blir også resultatet 5 målpoeng. Med Jota ute en stund til, mangler hans største utfordrer, og han vil mest sannsynlig spille store deler av kampen. Som Martial, er han i kategorien for lav eierandel, og er et valg for de som leter andre steder enn de mest populære valgene. Tør du å sette kapteinsbindet på artisten med det velkjente «colgate-smilet»?

Tallene i denne artikkelen er hentet fra fra OPTA og baserer seg på gameweek 1-14. Dette grunnet kort tid mellom deadline i gw 15 og 16.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker