Shutterstock.com

FPL: Liverpool i kalasform sitter på kapteinene

1: Mohamed Salah (12.5) Liverpool (WBA,H)

Vanskelig å komme utenom Mohamed Salah denne runden. Egypteren toppscorer i ligaen med 13 mål på 14 kamper. Ingen har flere shots on target (25) og kun Kane (54) og Bamford (52) fyrer av flere avslutninger enn Salah (47) Sist viste han hvilken fantastisk Fantasy prospect han er når han kom inn fra benken og fikset to scoringer og en assist i løpet av 33 minutter. Når det nå er hjemmekamp mot WBA som er et av ligaens svakeste lag er det ingenting å lure på, Salah er rundens beste kapteinsvalg!

2: KDB/Sterling (11,8/11,4 Man City (Newcastle,H)

City ikke levert på sitt vanlige nivå offensivt denne sesongen, og tallene til Sterling og KDB er ikke imponerende. Dermed er det med noe tvil jeg lanserer dem som de nest beste valgene. Men det er flere faktorer som jeg mener taler for at det vil løsne for City fremover. Bla har de omtrent skadefri tropp, Aguero er på vei tilbake (kan starte her) noe som er et kjempepluss.

Newcastle er også slik jeg ser det veldig svake, kommer til å barrikadere seg i egen 16 her og håpe at City ikke har dagen. Tapte 5-2 for Leeds i en kamp de ble helt overkjørt for to runde siden, tapte 1-4 for Man Utd. Får City en tidlig scoring kan målene potensielt renne inn her slik det har gjort i foregående hjemmekamper mot Newcastle. 5-0,2-1,3-1,6-1 og 5-0 er resultatene i de 5 siste. KDB den flest vil bruke her, mens Sterling er diffen. Begge er gode valg, men slik det har sett ut i det siste har jeg like god tro på Sterling som KDB!

3: Bruno Fernandes (11.0) Man Utd (Leicester,B)

Bruno leverte blank runde i forrige bortekamp og skuffet mange da, men slo selvsagt tilbake forrige helg når han noterte seg for to scoringer og en assist når Leeds ble knust. Tricky bortekamp i vente her da Leicester er et av de bedre lagene. Men Man Utd har veldig bra tak på dem og har vunnet 8 av de siste 9 innbyrdes. Leicester ikke vunnet på King Power mot United siden 2014. Fernandes scoret mot dem på straffe ifjor da de vant 2-0 borte. Tallene til Fernandes er fryktelig imponerende, står med 9+6 på fjorten kamper. Duger som kaptein uansett motstand om dagen, og scorer United kan du banne på at han er involvert!

4: Sadio Mane (11.9) Liverpool (WBA,H)

Kanskje Liverpool beste og viktigste spiller offensivt, men så langt har ikke produksjonen stått i stil med prestasjonene. ”Kun 5+5 har det blitt på Mane, han hadde 18+10 forrige sesong og det føles egentlig bare som et spørsmål om tid før det løsner for fullt for Mane. Leverte scoring og målgivende i forrige kamp før han til sin store fortvilelse og sinne ble byttet ut for Salah. Kun 7,7% eier Mane, og kanskje er det han som vil herje vilt i julen ? Det vil i så fall ikke overraske da han er høyt oppe på chances missed og har en expected goals som er høyere enn målsnittet!

5: Trent Alexander Arnold (7.2) Liverpool (WBA,H)

Arnold slitt med skader og svak form hele sesongen, og bare notert seg for to assist så langt. Uvant kost for en som har levert to sifret antall to siste sesonger og vært den forsvareren med overlegent flest poeng. Virker endelig å være tilbake i form nå, og fikk seg en assist i forrige runde. WBA også et av de svakere lagene og sliter foran mål og har bare scoret 10 mål denne sesongen. Gode sjanser for både målpoeng og CS, og det er kanskje nå Arnold skal inn på laget før toget begynner å rulle for fullt ? Diffe kaptein som kan sørge for masse poeng denne runden.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker