Bruno Fernandes fikset CL-plass for United. Leverer han nye målpoeng mot Fulham? Foto: Shutterstock.com

FPL: Røde delen av Manchester sitter på to gode kapteinsvalg

Blytung runde for kapteinene i GW13, der Fernandes og De Bruyne begge blanker. Denne runden vil nok flere vende nesten mot Man City og De Bruyne igjen, men vi vraker alt fra den blå delen av Manchester! Her er de fem alternativene for å komme opp på hesten igjen etter GW13.

1: Bruno Fernandes (11.0) Man Utd (Leeds,H)

Mest kreative spilleren i ligaen. Scoret 7 og har 5 assist på de tretten første. Skal sies at han blanket forrige runde, dermed ble Sheffield United første lag Bruno ikke leverte målpoeng på bortebane siden ankomst Manchester. Kanskje er det et godt tegn før kampen mot Leeds ? I hvertfall er det en kamp jeg tror Man Utd kommer til å trives i og potensielt kan få bakrom å løpe i. Leeds har sluppet inn nest flest i ligaen, mens de røde varmet opp til denne med flott angrepsspill mot Sheff U. Scorer de 3 igjen blanker ikke Bruno! Beste kapteinsvalg denne runden ?

2: Harry Kane (10.9) Tottenham (Leicester,H)

Elsker å møte Leicester og har scoret 10 mål siste 7 mot Brendan Rodgers gutter. Tallene hans er enorme denne sesongen, og får han målpoeng denne helgen vil ha bikke tosifret antall bidrag før halvspilt sesong. Høyt oppe på alle stats når det kommer til antall skudd, og skudd på mål. Tar også straffer. Kan fort være duket for Kane show igjen til helgen når nederlaget mot Liverpool skal revansjeres!

3: Mo Salah (12.3) Liverpool (Crystal Palace, B)

Jeg tok ikke med noen Liverpool spillere på rundens lag, men om jeg skulle gjort det ville Salah vært nærmest. Sett formsterk ut hele sesongen, og har puttet 11 mål på to kamper. Har scoret i to strake. I toppen av alt som er av skuddforsøk stats, og ingen er mer sulten på scoringer enn Salah. Eneste som uroer er borteformen til Liverpool og at de kan få en utladning etter onsdagen. Har egentlig ikke veldig tro på Salah show, men han leverer så jevnt i prestasjonene sine at det ville vært dumt å avskrive ham.

4: Marcus Rashford (9,4) Man Utd (Leeds,H)

Av og til dukker det bare opp kamper der du umiddelbart tenker at det vil være perfekt for en spiller. Det er det som er casen denne runden, og derfor jeg drar frem Rashford. Leeds spiller en type fotball som gjør at de er sårbare mot kontringer, og da særlig kjappe bakromsspillere. Rashford viste fin form mot Sheff U med 2 scoringer, og viste hvor god han er når han får bakrom å løpe i. Kun 1 lag slipper inn flere mål enn Leeds, og denne matchupen MÅ passe Rash bra! Eies av bare 7,4% og er en mulig diffe kaptein.

5: Callum Wilson (6.6) Newcastle (Fulham,H)

Wilson funnet formen fra to år siden, og bærer Newcastle offensiven på skuldrene. Har scoret syv mål og notert 4 assist, dermed er han involvert i 11 av 16 mål som de svarte og hvite har scoret denne sesongen. Fulham riktignok begynt å heve seg etter en svak innledning, men de slipper fortsatt til mye sjanser. Newacstle ble totalt slaktet av Leeds i midtuken, og jeg blir ikke overrasket om de slår tilbake med en god kamp her. Vil du skille deg ut fra resten kan du prøve ham som kaptein!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker