Vi har store forventninger til stjerneduoen til Spurs denne runden. Foto: Shutterstock.com

FPL: Gameweek 14 – Ingen fra Liverpool får plass på laget

Keeper

Matt Ryan (4,4) Brighton (Sheffield United,H)

Kjøre keepere i mot Sheffield United vært en suksess denne sesongen. Scoret 5 mål på 12 kamper i skrivende stund. Brighton spilt bra i flere kamper denne sesongen og har fortjent flere poeng. Her blir de favoritter og kommer til å styre mye på eget gress. Sjanser på at de holder nullen også!

Forsvar

Ben Chilwell (6.2) Chelsea (West Ham,H)

Bare forsvarskollega Kurt Zouma har plukket mer poeng av forsvarsspillerne enn Chilwell denne sesongen. Forrige runde ble det ny assist og poeng i banken. Starter hver eneste kamp, og kun Liverpool kommer til flere innlegg fra backene enn Chelsea. Levert 2+3, og det kommer til å bli flere særlig om Chelsea fortsetter å spille med Giroud som er fantastisk til å møte innlegg i boks. Chelsea også et av lagene med flest CS i ligaen, og hjemme mot West Ham kan det bli nr 6. Beste forsvarsvalget på spillet ?

Wesley Konsa (4.8) – Aston Villa (WBA,B)

Villa et av lagene som har holdt nullen flest ganger denne sesongen. Konsa har også scoret to ganger på dødball, og er sammen med stopperkollega Mings (0,5 dyrere) den farligste i den fasen av spillet. Her møter de WBA til West Midland derby som kommer til å bli en tøff batalje som ingen vil tape. WBA scoret tredje minst og sluppet inn flest denne sesongen. Kommer til å forsvare seg med mange, og Villa får styre spillet. Blir ikke overrasket om Villa får tosifret antall cornere og scorer fra en av dem med Konsa her ? Er vel ca 50 % sjanse for at de holder nullen også, kun sluppet inn 2 på fem bortekamper. Villa forsvar er ikke dumt.

EDIT : Konsa av en eller annen grunn ute torsdag. Velg Mings istedenfor.

Midtbane

Bruno Fernandes (11,0) Man Utd (Leeds,H)

Tallene taler for seg, og over 42,5% har Bruno allerede. Har levert fantastisk hele sesongen og det er vanskelig å komme utenom. Man Utd mot Leeds er også et gammelt hatoppgjør og det har potensiale til å bli en morsom kamp dette her. Leeds går frem med mange selv på bortebane, og det kan føre til en målrik affære da de Røde Djevlene trives aller best når de kan kjøre kontringer. Åpenbart valg igjen.

Heung Min Son (9.6) Tottenham (Leicester,H)

Trenger vel neppe introduksjon denne mannen heller. 11 scoringer, og scorer ”alltid” mot de antatt beste lagene. Man Utd x2, Man City,Liverpool har fått smake på koreanerens vrede. Ny viktig kamp i toppen av tabellen, og toppscorer Son med 11+4 denne sesongen må bare på.

MDI / Shutterstock.com
Marcus Rashford (9,4) Man Utd (Leeds,H)

Litt risk må vi ta og da dobles det med Man Utd denne runden. Kommer enten til å bli total katastrofe, eller en genistrek. Men jeg føler at matchbildet i denne kampen kan passe de røde og særlig Rashford helt perfekt. Vi har flere ganger sett Leeds slite mot raske angrepsspillere som søker bakrommet. Her vil det potensielt bli store rom, særlig om Man Utd skulle ta ledelsen. Sterk feeling på at det kan bli ”haul” på Rash og vi prøver!

Riyhad Mahrez (8.5) Man City (Southampton,B)

Hadde Mahrez på laget i forrige GW, men da ble han sittende på benken. Det bør bety at han returnerer til lineupen her, alt annet vil være overraskende mtp at han foruten KDB og Sterling har startet flest kamper av angrepsspillerne. Mahrez er en spiller som plutselig kan gjøre det helt store, noe han viste mot Burnley med hattrick for tre runder siden og virker egentlig ganske formsterk. Får tillit som eneste City spiller denne runden.

Angrep

Harry Kane (10,9) Tottenham (Leicester,H)

Elsker å møte Leicester, og har scoret 10!! siste syv mot revene. En stats som er nesten like imponerende som at han har vært involvert i 19 scoringer på 13 kamper denne sesongen. Rundens beste spissvalg!

Callum Wilson (6.6) Newcastle, (Fulham,H)

Newcastle spiller ikke særlig offensiv fotball denne sesongen, men en mann står bak nesten alt de produserer offensivt. Nemlig Callum Wilson. Newcastle scoret 16 mål og Wilson har 7 av dem, han har også notert seg for fire assist. Altså har Newcastle scoret fem mål uten at Wilson har vært involvert. Mot Fulham som slipper inn mye må han forsøkes denne runden!

Ingen fra Liverpool ?

Sikkert overraskende for de fleste. Men de brukte masse krefter i kampen mot Spurs, og får minimalt med hvile til denne. Palace var også meget bra i kampen mot Spurs på hjemmebane med fans tilbake og de kan gjøre det tøft for Liverpool her. Liverpool også vært fryktelig svake borte, der de har seks kamper uten seier, og ikke maktet å score mer enn 1 mål i noen av de fire siste. Noen tøffe valg må man ta, og jeg tror ikke på noen stor poengfangst for LFC denne runden.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker