Non Prescription Tramadol Online Tramadol Visa Overnight Order Cheap Tramadol Online Shop Tramadol Online
Hvem går seirende ut av toppscorerduellen? Pellegrino og Junker står begge med 25 mål når siste runde sparkes i gang. Foto: ph.FAB / Shutterstock.com

Blir det myke eller harde pakker under treet i runde 30?

Det er nå det gjelder. Siste sjanse til å levere. Eliteserien Fantasy runde 30 står for tur, og den avsluttes på bittelille julaften. Får vi noen «harde» førjulspresanger, eller blir det bare myke pakker å finne under det store «Fantasytreet»? Vi serverer deg i hvert fall ønskelista vår for siste runden, og krysser fingrene for at vi har vært snille nok til at nissen innfrir ønskene våre. Lykke til med valgene dine, og måtte siste runden bli en real opptur! Byttefrist lørdag 14.30.

Rundens keeper

Viljar Myhra – 4.6 – Strømsgodset (Odd, B/Stabæk, H)

Valget står mellom Myhra og Rossbach, da disse har dobbelrunde. Vi anser mulighetene for rent bur nokså lik i denne dobbelen, og går derfor for det billigste alternativet av de to. Samtidig som Rossbach ikke akkurat imponerte oss i trippelen, med sine 4 poeng. Myhra har plukket 84 poeng så langt i år, og er dermed bare 11 poeng bak Rossbach. Noe som må sies å være nokså imponerende med tanke på at han kun står med 3 smultringer gjennom sesongen. Har mye å spille for, og den ekstra motivasjonen kan kanskje gi oss et rent bur her.

Rundens forsvar

Espen Ruud – 7.2 – Odd (Strømsgodset, H/Brann, B)

Har et utrolig høyt «tak» og du går derfor alltid med en visshet om at han kan levere voldsomme poengsummer. Må sies at det ble litt antiklimaks i trippelrunden, da han kun leverte 6 poeng. Har uansett en dobbelrunde her, og mot et Strømsgodset som muligens må fremover på banen, kan det gi ham gode arbeidsforhold. Får han med seg et rent bur fra runden, er det vél verdt å sitte med Ruud i runde 30.

Christian Borchgrevink – 6.0 – Vålerenga (Start, H)

Har en potensielt veldig vanskelig hjemmekamp foran seg, da Start med stor sannsynlighet er nødt til å sikre seg poeng for å ikke havne på direkte nedrykk. Samtidig kan dette også bety at Start ikke er interesserte i å ofre for mye, og det kan ende ut i en stillingskrig. Vålerenga ligger på bronseplass, med ett poeng ned til Rosenborg. Det kan bli en spennende kamp helt frem til siste fløyteblås, og vi har tro på at Vålerenga kan holde nullen her.

Markus Nakkim – 4.6 – Mjøndalen (Aalesund, H)

Realiteten er veldig enkel for Mjøndalen. De er nødt til å vinne kampen med 3 mål eller mer, samtidig som Start taper sin kamp. Taper Start med mer enn 1 mål, trenger de brunkledde bare å vinne med 2 osv. For at Mjøndalen skal gå fra denne kampen med målforskjell på 3 plussmål, er de mest sannsynlig nødt til å tette igjen bak. Nakkim er en billig vei inn i forsvaret til laget fra 3050.

Rundens midtbane

Philip Zinckernagel – 9.6 – Bodø/Glimt (Viking, H)

Er dette det siste vi får se av Zinckernagel i Eliteserien? Kontrakten går ut etter sesongslutt, og det blir spennende å se hvor han ender opp. Han kan se tilbake på en eventyrlig sesong, med sinnsyke personlige tall og en gullmedalje rundt halsen. 19 mål, 25 målgivende og 254(!) poeng før siste runde. Det er bare å ta av seg hatten, og bøye seg i støvet. Han skal selvfølgelig være med her, da hans store mål for siste runde, er å hjelpe sin danske samboer, til toppscorertittelen.

Johan Hove – 5.9 – Strømsgodset (Odd, B/Stabæk, H)

Har virkelig levert de siste par kampene. Og hvilken timing. Strømsgodset er for øyeblikket på sikker plass, og har to matchballer til å avgjøre egen skjebne. Har som sagt levert bra, og scoret i begge de siste kampene. Møter to middelhavsfarere, uten noe å spille for, og bør ha både kvaliteter og innsats nok til å få resultater i begge disse kampene.

Ulrik Saltnes – 8.2 – Bodø/Glimt (Viking, H)

Bodø/Glimt avslutter sesongen på Aspmyra. Motivasjonen er stor for å avslutte med stil, og på besøk kommer et Viking-lag som bare ønsker å få fullført sesongen så raskt som mulig. Kan bli en underholdende lørdagskamp, og vi har tro på at Ulrik Saltnes fortsette å levere på det nivået han har gjort i det siste. Står med målpoeng i fire kamper på rad, og sannsynligheten er stor for at det kan komme både ett og to til her.

Amahl Pellegrino – 10.0 – Kristiansund (Haugesund, H)

En kamp. 25-25. En danske og en nordmann. Hvem går seirende ut av duellen? Forholdene er enkle og greie. Den som scorer flest mål i runde 30 tar med seg tittelen hjem. Haugesund har ingenting å spille for. De har sluppet inn 12 mål på de siste 5 kampene, og har ikke holdt nullen siden kampen mot Viking i runde 22. Mye ligger til rette for at Pellegrino skal kunne få med seg mål her. Det er ikke her du «differ» denne runden.

Rundens angrep

Kasper Junker – 9.8 – Bodø/Glimt (Viking, H)

Skal Kasper Junker gå i fotsporene til sine landsmenn, Bendtner og Gytkjær? Det får vi vite tirsdags kveld. Det kan bli noen ulidelige dager med venting for dansken. Alt han kan gjøre er å legge så mye press på «Pelle» som overhodet mulig. Har hatt en enorm avslutning på sesongen, og står med 13 mål og 3 målgivende på de siste 8 kampene. Puttet tre, og fikk med seg matchballen fra Haugesund sist. Han er i slag om dagen, og har en gjeng i gult som tripper etter å hjelpe ham til tittelen.

Mushaga Bakenga – 7.0 – Odd (Strømsgodset, H/Brann, B)

Leverer bunnsolide 5 mål i trippelrunden. Må dessverre gå av i siste kampen mot Molde, med det som så ut som en strekkskade. Har ikke fått noen oppdateringer på ham, så inntil videre er han inne. Kan i en dobbelrunde mot Strømsgodset og Brann absolutt levere både en og to scoringer til. Skulle det vise seg at Bakenga mest sannsynlig ikke blir klar, går vi for den av Ohi/James som starter tidligkampen lørdag. Ohi noterte seg for 2 nye scoringer mot Odd, og har levert gode prestasjoner både i serie og europacup i det siste.

Lars Jørgen Salvesen – 8.5 – Strømsgodset (Odd, B/Stabæk, H)

Vi beklager, Lars Jørgen. Vi skulle ikke tvilt på deg. Ga svar på tiltale mot Aalesund sist, og leverte både mål og målgivende. Vi har visst at han hadde det i seg, men det har sittet veldig langt inne. Nå har han to muligheter igjen til å vise hva han har å bidra med, og en skal ikke se bort fra at det er navnet hans som ropes høyest om de skulle sikre seg fornyet Eliteserie-kontrakt.  

Rundens spillere

Kaptein

Det er «deilig å være norsk i Danmark» heter det, men jeg tror neimen ikke det har vært så verst å være dansk i Norge heller denne sesongen. I hvert fall ikke om du heter Kasper Junker og Philip Zinckernagel. Dette kan være den siste muligheten vi får til å gi dem kapteinsbindet, og spørsmålet vårt er bare hvem av de som får det. Med visshet om at Junker jager tittelen, er det han som får det. Det kan også være verdt å ta en råsjanse på spillere som Salvesen, Ruud eller Bakenga, da alle disse har dobbelrunde.

Billigspiller

Skulle det vise seg at Bakenga ikke blir klar, kan Lauritsen være et godt alternativ. Fikk med seg sin første 90-minutter etter skaden, i braktapet mot Molde onsdag. Med en prislapp på 5.7 mill er det en billig risk å ta, som også gir deg stort handlingsrom andre steder i laget.

Rundens «diff»

Dino Islamovic seiler opp som en solid utfordrer til frontrekka vår. Var tilbake med et brak mot Molde, etter å ha sonet karantene for det røde kortet han fikk mot Vålerenga. Puttet 2 bak Linde, og bidro alene til at Rosenborg fremdeles er på skuddhold til bronsemedaljen. Noen må score trøndernes mål hvis de skal ha tro på medalje, og Rosenborgs nummer 9 er den heteste kandidaten i vår bok. Eies kun av 6.7%, så med litt flaks her kan du virkelig hente igjen forspranget til han foran deg i kompisligaen.

Rundens «donk» takk for i år:

Vi avslutter en Eliteserie-sesong som ingen hadde sett komme. En uvirkelig sesong som har testet oss Fantasy-managere til det ytterste. Utsettelser og karantener har stått i fokus. Et fåtall publikummere har fått plass på stadion. Ser en derimot tilbake, kunne en kanskje ha stengt ute alle, da litt for mange av de som har møtt, har svertet supporter-Norge med latterlig oppførsel. Heldigvis er en av de som har fått gjennomgå, såpass mentalt sterk at han står igjen som en vinner og kjemper om toppscorertittelen. Bodø/Glimt har imponert noen og enhver, med spillere som har levert prestasjoner ut av en annen verden. Få hadde trodd at Zinckernagel skulle ligge 110 poeng foran Wolff Eikrem med en kamp igjen av sesongen. Eller at både Junker og Pellegrino begge skulle stå med 3 flere scoringer enn James og Ohi til sammen. Ruud har vist at de gamle enda er eldst, men vi ser også at det spirer noe voldsomt i forsvarsrekkene der ute. Det lover godt for fremtiden, og knytter en del spenning til hva vi har i vente i 2021. Takk for at du har fulgt med oss. Takk for i år, og god jul!

Dette er gjengen vi setter vår lit til i Fantasy Eliteserien runde 30.

Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker