Jamie Vardy er tilbake fra skade og klar for sesongavslutningen.

FPL: Gameweek 13 – Mye City og en formsterk duo på topp!

Juleprogrammet endelig i gang i PL og da gjelder det om å holde tunga rett i munnen og få med seg alle rundene! Her er tipsene for midtukerunden!

Emiliano Martinez (4.8) – Aston Villa (Burnley,H)

Martinez og Villa levert CS i 5 av 12 kamper denne sesongen. Kommer rett i fra 0-0 mot Leeds. Her møter de Burnley som bare har scoret seks på elleve kamper, noe som er minst i ligaen. Hjemme på Villa Park er Villa solide, og sjansene for å holde nullen er ganske bra. Blir rundens keeper.

Forsvar

Benjamin Mendy (5.9) – Man City (West Brom,H)

Mendy startet som ventet ikke mot United lørdag, dermed er det STOR sjanse for at han starter i denne kampen. Leverte 20 poeng i de to hjemmekampene mot henholdsvis Burnley og Fulham. Her er det perfekt motstand mot et West Brom som slipper inn flest i ligaen og sliter fremover. Toppsjanse for CS og målpoeng for den offensive backen!

Aaron Cresswell (5.2) – West Ham (Crystal Palace, H)

Leverte ny målgivende i helgen, og står nå med fire på de første 13. Tar dødballer der West Ham er veldig sterke, og kun Andy Robertson har slått flere innlegg enn ham denne sesongen. Flere målpoeng kommer til å komme om han fortsetter slik, og vi har ham med på laget

Midtbane

Kevin De Bruyne (11.8) – Man City (WBA,H)

De Bruyne egentlig ikke levert denne sesongen, men ser ut til å være på gang igjen nå. Bla leverte han 14 og 10 poeng mot Fulham og Burnley i GW 10 og 11. Nå venter nok et bunnlag i form av WBA som slipper inn flest i ligaen og er i bunn av alle stats når det kommer til skudd imot, flest sjanser i boks osv. De Bruyne vet man alltid at spiller for City og han er involvert i det meste fremover i banen. Det sikre valget fra City denne runden.

Dobbel City offensivt?

Mange har nok også lyst til å doble fra City denne runden, da det potensielt kan bli mange mål her. Spørsmålet er jo bare hvem kulen lander på når Guardiola spinner roulettehjulet.. Riyhad Mahrez vil nok mange gå for, og han har også vært den mest betrodde fremover bak KDB. Startet 9/11 kamper og leverte bla hattrick i runde 10. Blir involvert her, og blir vårt valg selv om han eventuelt bare skulle få 30 minutter.

photo-oxser / Shutterstock.com



Hovedutfordreren er Ferran Torres som vi vet Guardiola holder høyt! Scoret i begge sine to siste starter mot henholdsvis Burnley og Marseille. Potensielt kan begge spille og Gabriel Jesus droppe til benken. Må være nære startplass. Sterling virker som De Bruyne og være rimelig safe, men ha både ham og KDB er uaktuelt. Foden bør være høyaktuell for å starte, men virker ikke å være først i køen selv om Guardiola hyller ham hver gang han får sjansen… Rankes bak både Torres og Mahrez

Bruno Fernandes (10.9) – ManUtd (Sheffield United, B)

Blanket som ventet mot City i helgen, men er tilbake som et av de heteste valgene igjen denne runden. Syv scoringer og fem assist denne sesongen og er i toppen av flere nøkkelstats. 36 skudd fyrt av, 16 på mål. Er på dødballer og straffer. Møter også Sheffield United som er håpløse og har tatt 1 poeng på de første tretten rundene. Ingen grunn til å ikke ha Bruno på laget denne runden.

Angrep

Jamie Vardy (10.3) Leicester (Everton,H)

Toppform på Vardy som har scoret to og levert tre assist siste tre kampene. Kombinert 10+5 denne sesongen, kun Kane har flere (19) En av de mest effektive spissene i ligaen. Treffer også mål nesten hver gang han skyter 17 av 26 forsøk har truffet innenfor stolpene. Trives også mot Everton hjemme på King Power der han har scoret fire siste fem innbyrdes i PL. Everton ribbet for backer, og det blir spennende og se hvordan de kan klare seg her mot Leicester i toppform. Kan ikke utelate Vardy i nåværende form!

Rundens Kaptein

Nærmest coinflip mellom De Bruyne og Fernandes. Portugiseren med de beste tallene. Men føles som KDB er på vei mot form, og det er større sjanse for at City vinner stort enn at United gjør det. Dermed trekker KDB det lengste strået!

Rundens diff :

Decordova Reid! Kommer rett i fra scoring mot Liverpool og står med 4 scoringer denne sesongen. Liker skarpt det jeg har sett av Fulham siste tiden der de har hevet seg kraftig og spiller ganske så bra fotball. Reid the main man offensivt nå og programmet fremover er nydelig! 0,5% har ham på laget

Rundens billigspiller :

Stuart Dallas (4.5) Står med 1 mål og 1 assist, og det er egentlig utrolig. Kunne, burde og skulle vært flere både mål og assist men det vil seg liksom ikke. Nesten sikker på at det kommer til å løsne, og om bare Bielsa kan slutte å flytte ham i 7 forskjellige posisjoner hver eneste kamp kan det bli bra. Spilt 90 min i hver eneste kamp. Leeds har fint program fremover og poteten Dallas kan være fin å ha fremover!

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker