FPL: Gameweek 12 – Toppkamp skaper trøbbel, to giga differ på midten!

Ny gameweek rett rundt hjørnet, og denne helgen får vi servert et brennhet Manchester derby. Dette kan også by på trøbbel for flere.. Liverpool tente på alle sylindere forrige runde og vil naturligvis få mye tillit denne runden når de møter Fulham borte. Her er tipsene foran Gameweek 12

Keeper

Alex McCharty (4.6) Southampton (Sheffield Utd, H)

Skal opp i mot ligaens svakeste lag Sheffield United. The Blades kun scoret fem mål på elleve kamper og skrapet sammen et poeng. Borte har de 0-0-5 med 3-10 i målforskjell. Soton holdt nullen i tre av de siste fem hjemme. Mange har McCharty allerede og er skal han definitivt brukes!

Forsvar

Trent Alexander Arnold (7.2) – Liverpool (Fulham,B)

Fikk drøye 20 minutter fra benken sist etter å ha vært ute med strekkskade. Det gikk ti minutter før han slo en steinhard signaturcross inn i boksen som endte med selvmål. Bare tilfeldigheter som gjør at han ikke fikk assist på den. To siste sesongers poengkonge av forsvarsspillere og selv om han har fått en treg start i år (kun 1 assist) har han fortsatt størst potensiale av alle forsvarere på spillet. Her kommer han trolig til å starte mot ligaens dårligste defensiv og sjansene er meget gode for både CS og målpoeng. Bare et spørsmål om tid før han begynner å levere igjen, og det trenger ikke være dumt å være tidlig ute med å få ham på!

Hector Bellerin (5.2) – Arsenal (Burnley,H)

Arsenal sliter fryktelig om dagen, og tar deg seg ikke sammen snart begynner det å bli full fyr under beina til Arteta. Defensivt har de derimot ikke vært dårlige, og det er spesielt den spanske høyrebacken som skiller seg ut. Levert tre målgivende så langt denne sesongen, og har to runder med over ti poeng, og en med ni. Burnley ikke scoret i noen av sine siste tre borte og bare scoret to siste fem. Ha med forsvar fra Arsenal virker ikke som det dummeste man kan gjøre denne runden.

Midtbane

Mohamed Salah (12.3) – Liverpool (Fulham, B)

”Alle” kommer til å ha Salah denne runden, og han blir garantert den mest brukte kapteinen i GW 12. Det er vanskelig å si noe på det da underliggende tall taler for seg der Salah skyter mest og også er i storslag denne sesongen med 9 scoringer og tre assist. Møter her på ligaens dårligste defensiv og her kan det bli sjansebonanza og scoringsfest om Liverpool er på humør. Salah nærmest et must denne runden.

Pedro Neto (5.6) – Wolves (Aston Villa,H)

Drister meg til å påstå at dette er Wolverhamptons beste offensive spiller. Var strålende mot Arsenal for to runder siden der han noterte seg for 1 mål og 1 assist. Står med tre mål og tre assister så langt denne sesongen. Han er kjapp, driblesterk og spiller med en herlig intensitet og vilje. Aston Villa en stor lottokupong og du vet aldri hva de kaster opp av hatten. Fakta er uansett at formen er dårlig med fire tap på de fem siste. De har også sluppet inn 11 mål siste fem som er flest av alle. Kun Jimenez (26) har fyrt av flere skudd enn Neto (18) denne sesongen. Med toppscorer Jimenez ute må andre stå frem for Wolves, og vi går for Neto!

Neto må dra lasset fremover for Wolves

Hva med United og City spillere ?

Rundens store snakkis og dilemma for mange er nettopp dette. Mange sitter med dobbelt opp med City spillere etter forrige runde og kanskje også Bruno Fernandes/Rashford og er ute etter å kvitte seg med spillere fra disse lagene. At begge lag egentlig har fint program etter kampen gjør det ekstra vanskelig. Ingen fått plass på laget til gameweek 12, men de som var tettest på var Bruno og Rashford.

Grunnen er at United trives mot City, der de kan ligge litt bakpå og kjøre kontringer på lynraske spillere. Har også vunnet 3 av siste 4 mot City. Ville ikke tatt ut Bruno om jeg hadde ham på laget, da statsene og formen hans er fenomenal. De Bruyne ville jeg i utgangspunktet heller ikke byttet ut, men han har aldri levert i dette oppgjøret og jeg tror ikke City vil rulle over United på noen måte på lørdag. Eventuelt tape noen poeng for å ha både KDB og Bruno inne på lørdag, kan være verdt det i lengden istedenfor å ta hits!

Angrep

Jamie Vardy (10.2) – Leicester (Brighton, H)

Vardy matchvinner på overtid mot Sheffield United i forrige runde, og tar med seg godfeelingen inn i denne. 9 scoringer og 3 assist denne sesongen. Kun tre spillere treffer mål oftere med skuddene sine. Trives også mot Brighton der han har scoret fire siste seks innbyrdes. Et av rundens beste spissvalg!

Danny Ings (8.3) Southampton (Sheffield United, H)

Stått over tre runder med skade, men kom inn fra benken og ble matchvinner mandag. Står med 6+3 på sju og en halv kamp denne sesongen og kommer garantert til å spille fra start igjen på søndag. Sheffield Utd ligger håpløst sist med 1 poeng etter elleve spilte. Southampton kommer til å styre spillet og ligge over Sheff U i denne, og Ings er ekspert på å bevege seg i boksen. Tar også straffer. Eierandelen er også lav rett etter skaden, slik at har du troen må han på nå!



Rundens spillere

Kaptein:

Mohamed Salah punktum

Billigspiller:

Callum WIlson (6.6) – Newcastle (West Brom,H)

Wilson virker å ha funnet formen fra 18/19 sesongen og er et av få lyspunkt på Newcastle denne sesongen. Scoret syv og har tre assist Her møter de på WBA som sliter tungt bakover og har noen av de dårligste defensive statsene i ligaen der de slipper til ekstremt mye målsjanser. Newcastle bør vinne her og scorer de er som regel Wilson involvert!

Diff:

Christian Pulisic (8.2) – Chelsea (Everton,B)

Kommer trolig til å starte her, da Ziyech er ute 3-4 uker med strekkskade. Også Pulisic har slitt tungt med skader denne høsten, men det virker som han er på gang nå. Var frisk når han kom inn mot Leeds lørdag, og noterte seg for scoring helt på tampen der han og Werner kjørte en utsøkt kontring. Leverte 9 scoringer og 8 assist i fjor på 1700 minutter fotball. Glir rett inn i et av de beste offensive lagene i ligaen som en kjempediff med eierandel på bare 2.1%. Vi er på vakt tidlig her!

Avslag:

30% eier Diogo Jota, og det er for høyt. Spiller han er jo selvsagt saken en annen, men han er den mest utsatte for rotasjon av angiperne til LFC. Starter han mot Midtjylland onsdag lukter det benken lang vei.

Kategorier
Fantasy Premier LeagueNyheterUkategorisert

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker