Tramadol Online Mastercard Tramadol Orders Online Tramadol Legal To Order Online Order Tramadol Cheap Overnight Cheap Tramadol Mastercard Tramadol Online Nc
Klarer Rosenborg å snu skuta helt på tampen? De har ihvertfall to gode muligheter på hjemmebane i denne dobbelrunden. Foto: Eirik Evensen / Shutterstock.com

Blir det “trippelkaptein” i Eliteserien Fantasy runde 29?

Hold dere fast. Vi presenterer Eliteserien Fantasy runde 29. En runde som starter onsdag, og som varer helt til onsdag neste uke. Her serveres både enkle, doble og triple kamper, og det blir derfor ekstremt viktig å treffe på de rette valgene denne runden. Vi gir dere derfor de 11 utvalgte som vi har størst tro på. Vi sper også på med et par jokere, i tillegg til hvem du kanskje bør tenke deg om to ganger før du henter inn. Byttefristen er onsdag 17.00

Rundens keeper

Sondre Rossbach – 5.6 – Odd (Kristiansund, B/Sandefjord, B/Molde, H)

Vår første Odd-spiller inn, er deres sisteskanse. Går en nokså tøff trippel-runde i møte, men han er og blir det beste alternativet. Odd har ikke spilt siden runde 25, da de tapte hjemme mot Start. Rossbach spilte ikke denne kampen grunnet karantene etter landslagsoppholdet. Har holdt nullen både mot Viking og Aalesund i det siste, men det har dessverre gått litt for lang tid mellom smultringene. Har uansett tre kamper og levere på her, og bør minimum få med seg tosifret antall poeng her.

Rundens forsvar

Espen Ruud – 7.2 – Odd (Kristiansund, B/Sandefjord, B/Molde, H)

Vi fortsetter i Skien. Det sier seg selv at Ruud skal inn foran en slik runde. På de siste 10 kampene har han levert 5 mål, 4 målgivende og 2 rene bur. Har vært veldig opp og ned i poengfangsten, og har levert best på hjemmebane. Har uansett gode forutsetninger til å få med seg både smultring og målpoeng på disse tre kampene, og det er få som kommer til å gå uten 36-åringen.

Bent Sørmo – 4.8 – Kristiansund (Odd, H/Stabæk, B)

KBK går en dobbelrunde i møte, og det er ikke de verste motstanderne som står på motsatt side. Det skal sies at de ikke har holdt nullen mer enn 1 gang på de siste 3, men de kan fint få med seg et rent bur denne runden. Med rekkekamerat Aasbak 1 gult unna suspensjon, faller valget på Sørmo denne runden.

Stian Gregersen – 5.0 – Molde (Rosenborg, B/Odd, B)

Med Molde-dobbel kjenner vi kallet om å få med en forsvarer herfra også. Gregersen har vært ute med skade, men har fått spilt seg godt opp igjen, og er nå nokså fast inventar i Moldes bakre rekker. Har levert 1 mål og 1 rent bur siste 3 kampene. Molde har ei tøff uke foran seg, men vi krysser fingrene for at Moe-ruletten ikke ødelegger stemninga for oss. Har du ekstra midler, kan også Risa vurderes.

Rundens midtbane

Philip Zinckernagel – 9.6 – Bodø/Glimt (Haugesund, B)

Dansken var på nytt i fyr og flamme i helga. Kampen mot Stabæk endte med 3 nye målpoeng og en solid 18-poenger. Zinckernagel er på elleville 241 poeng, og en kan rett og slett ikke gå uten. Det er mye snakk om dobbel- og trippelspillere denne runden, men han kan rett og slett utkonkurrere disse selv bare med en kamp.

Amahl Pellegrino – 10.0 – Kristiansund (Odd, H/Stabæk, B)

Skal han sette inn støtet? Avgjøre toppscorertittelen til sin fordel? Det vil den neste uka vise. Med en Junker i kalasform jagende rett bak, er nok “Pelle” nødt til å putte et par kasser i denne dobbelen. Og det kan han fort finne på å gjøre.

Kristoffer Zachariassen – 8.6 – Rosenborg (Mjøndalen, H/Molde, H)

Rosenborg har vært i fryseboksen rent poengmessig de siste 4 kampene. Hvem hadde trodd at de skulle gå på fire strake tap i innspurten. Tapte 0-1 i det som fort kan komme til å bli kampen om bronsemedaljen. Igjen kom dommerens avgjørelser i fokus, og ble direkte avgjørende for dem. Det som derimot er positivt, er at Rosenborg var det klart beste laget de første 20 minuttene på Intility. Hadde de hatt litt mer tur her, kunne kampbildet blitt helt annerledes. Vi har tro på at Rosenborg reiser seg nå når det gjelder som mest, og får med seg et godt resultat når Mjøndalen kommer på besøk. Dette blir uansett en tøff kamp, da bruntrøyene fra Mjøndalen kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk. Kan Hareides menn få med seg et godt resultat inn i storoppgjøret mot Molde i kamp 2? Klarer Zachariassenå finne tilbake til der han var for en måned siden, kan han bli en veldig viktig bidragsyter nå i dobbelrunden.

Magnus Wolff Eikrem – 12.3 – Molde (Rosenborg, B/Odd, B)

Ja, det stemmer. Vi gir Moldes store sønn sjansen i innspurten. Var, litt overraskende, med mot Aalesund i helga og fikk med seg et mål. Har et mål og to målgivende på de siste to kampene. Spiller nok ikke begge kampene, men kan fint finne på å senke både Rosenborg og Odd på de minuttene han får. Når det er sagt, er det viktig å være klar over at Molde skal ut i en uhyre viktig Europaliga-kamp etter deadline. Denne blir spilt før de møter Rosenborg, noe som gjør at det er knyttet større usikkerhet rundt ham med tanke på skader/slitasje. Vil du satse litt mindre, er Brynhildsen til 6.7 kanskje det beste alternativet når det kommer til spilletid.

Rundens angrep

Kasper Junker – 9.8 – Bodø/Glimt (Haugesund, B)

3 nye målpoeng ble beholdningen mot Stabæk. Scoret bare ett mål, noe som gjør at han fremdeles ligger målet bak Pellegrino. Det er ikke bare å hente poengene borte i Haugesund, men med den formen Junker & co har vist, kan de fint finne på å score 3-4 mål her også. Er nok fort nødt til å få med seg par mål her, da Pellegrino har dobbelrunde.

Mushaga Bakenga – 6.9 – Odd (Kristiansund, B/Sandefjord, B/Molde, H)

Har ikke scoret på de to siste, men fikk med seg en dobbel hjemme mot Viking i runde 23. Får mest sannsynlig større konkurranse av både Lauritsen, Rodic og Simovic i denne trippelrunden, så det kan være med på å redusere minuttene hans. Samtidig vet vi at Bakenga også har figurert på høyrekanten. Vil uansett få nok av spilletid til å kunne få med seg noen målpoeng på disse tre.

Valdimar Ingimundarson – 6.9 – Strømsgodset (Aalesund, B)

Hvem sier du? Noen må score målene hvis Godset skal sikre seg kvalik-plassen. Mawa og Salvesen har ikke sett veldig giftige ut, og den som har best tall på de siste 6 kampene, er Ingimundarson. Islendingen som i sommer ble hentet fra Fylkir, har dog bare scoret 2 mål, men de får ikke bedre muligheter enn denne. Da blir det opp til Valdimar å gripe sjansen. Kan han ende opp som hele Drammens “redningsmann” i innspurten her?

Rundens spillere

Kaptein:

Pellegrino? Ruud? Zinckernagel? Junker? Valget er ditt. Ruud seiler opp som den kanskje heteste kandidaten, tett etterfulgt av Pellegrino. Bodø-gutta er som alltid med i diskusjonen, og vi vet at de kan levere mer poeng på en match enn det de andre kan på tre. Viktig her å notere seg at Ruud kun er ett gult kort unna suspensjon. Ender han opp med å måtte stå over mot Sandefjord, er plutselig ikke denne runden all verdens å rope hurra for allikevel.

Billigspiller:

Tobias Lauritsen. Var i ferd med å virkelig finne formen før han ble skadet i sommer. Har gradvis blitt matchet etter comebacket, og alt ligger til rette for at dette er runden hvor han skal slå tilbake igjen. En spennende unggutt som er spådd en stor fremtid i Skiensklubben. Med en prislapp på 5.7 mill, er han et godt alternativ inn i trippelen.

Rundens “diff”:

Har du tro på Rosenborg i dobbelrunden? Da kan Carlo Holse være en billig vei inn i RBK-midtbanen. Med en eierandel på 3.8% og prislapp på 6.2 er det en billig sjanse å ta hvis du tror trøndernes hell snur helt på tampen. Har ikke levert mye målpoeng i det siste, men vi vet alle at han har både ett og to mål i seg på en god dag.

Rundens “donk”:

Denne ukens “donk” vier vi til “gult kort-problematikken”. Av populære valg denne runden er følgende spillere ett gult kort unna suspensjon: Espen Ruud, John Kitolano, Vidar A. Jónsson, Marc Vales, Christoffer Aasbak, Birk Risa, Tore Reginiussen, Erlend Dahl Reitan, Magnus Wolff Eikrem, Etzaz Hussain, Fredrik Aursnes, Liridon Kalludra, Philip Zinckernagel, Leke James, Kasper Junker, Moses Mawa (dobbelrunde 30) og Lars Jørgen Salvesen (dobbelrunde 30).

Viktig info: Bodø/Glimt og Viking har søkt om å flytte kampen mellom dem frem i tid. Det vil i praksis bety at de spiller dobbel i runde 29, og blanker i runde 30. Denne avgjørelsen har potensielt MYE å si for valgene denne runden, men tas mest sannsynlig ikke før etter byttefristen. Følg uansett godt med i nyheter og sosiale medier i tilfelle vi hører noe før fristen.

Her er de utvalgte til runde 29.
Kategorier
Fantasy EliteserienNyheter

RELATERTE SAKER

[metaslider id="148288"]
1095
nye saker